#10 Leroy Sané

Bu arkadaşı biraz daha bekleyelim kaos futboluna alisamamis olabilir. Birde yunusla oynamaları hepten bozuyor bunu
Halbuki Yunusla birkaç sefer alvere girdi ama hepsinde kaybediyor topu maalesef.Biraz daha zaman ama Frankfurt maçında oynamalı artık.Zaman zamanda bir yere kadar.

O kadar para alıyor Barış'ın yaptığının 10 da 1'ini yapamıyor.

Saha içinde sanki yürüyormuş hissi var ara sıra zorlama hareket ediyor.

Onun hariç lay lay lom takılıyor.

Bence bayern'de de maç içinde böyle dinlenip kaybolarak oynuyordu zaman zaman. O yüzden geldiğinde bizim futbolumuza uymayabilir diye korkum vardı
Bayernde hepsi böyle, hatta seyrederken uyuz oluyordum, bunların futbolu böyle diye düşünmüştüm. Umursamazlık hali genlerine işlemiştir adamın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu macta begenmedim, daha cok sorumluluk almali ve calim atmaya gitmeli.

Bayernde hepsi böyle, hatta seyrederken uyuz oluyordum, bunların futbolu böyle diye düşünmüştüm. Umursamazlık hali genlerine işlemiştir adamın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adamın tarzı böyleydi her zaman. Relax ve keyfi isteyince oynuyor. Yeteneği ve hızı yüksek yoksa. Mesela bence sana bir kanatta oynuyorsa diğerinde yunus olmaz, barış ve sallai tarzı çalışkan fizikli kanat lazım

Bayernliler sevmedigi halde orda daha diriydi burda hepten salmis gibi. Bilmiyorum ne olacak. Halbuki antep ikinci yari ve kayseri maci biraz iyi görünüyordu.

1 aya toparlayacaktır klüpler dünya şampiyonasında oynaması fiziksel yönden baya geriye düşürmüş. Tam hazır olana kadar yedek bırakmayı da düşünmek lazım Barış'ın dönüşüyle o esnekliğe sahibiz

Geri
Üst Alt