#10 Leroy Sané

Ligi kırmasını beklediğimiz adamın 5 maçta 1-2 maç iyi oynaması yetmiyor işte. Ortalama topçular da onu yapabiliyor

Bu adam bayern'de de biraz keyfi maç seçerek oynuyordu. Elbette forma girer ama beklentimizi karşılaması zor relax karakter yapısı sebebiyle. Bayern o özgürlüğü veriyordu sane'ye
Bunu birileri uydurdu ve adama yapıştı resmen. City de döktürüyodu. Pep çok doğru kullandığı için. Bayern'de harika bir sezonu var. Sonra Bayern hoca değiştirdi ve Sane doğru oynatılmadı. Linkini bulursam paylaşiyim bunun analizinin yapıldığı bir video vardı. Sonrada yedeğe düştü Bayern de. Ertesi sezon. Yanliş yerde oynatılınca oynayamıyor. Doğru mevlide oynatılınca iyi oynuyor. Bayern taraftarı muhtemelen iyi oynayamadığı bölgede oynatıldığı maçlar yüzünden keyfi demiş olmalı diye düşünüyorum. Bu konuda açıkçası böyle düşünüyorum. Yüz ifadesi sakin cool bir adam. Hepsi bu bence.

Bunu birileri uydurdu ve adama yapıştı resmen. City de döktürüyodu. Pep çok doğru kullandığı için. Bayern'de harika bir sezonu var. Sonra Bayern hoca değiştirdi ve Sane doğru oynatılmadı. Linkini bulursam paylaşiyim bunun analizinin yapıldığı bir video vardı. Sonrada yedeğe düştü Bayern de. Ertesi sezon. Yanliş yerde oynatılınca oynayamıyor. Doğru mevlide oynatılınca iyi oynuyor. Bayern taraftarı muhtemelen iyi oynayamadığı bölgede oynatıldığı maçlar yüzünden keyfi demiş olmalı diye düşünüyorum. Bu konuda açıkçası böyle düşünüyorum. Yüz ifadesi sakin cool bir adam. Hepsi bu bence.
Hırslı bir karakter yapısı yok bence. Bize gelen topçuda hırs olmayınca istediği kadar yetenekli olsun tutunamıyor. Sebebini bilmiyorum.

kötü oynayan isimli topçuların kötü oynamadıklarını anlatmak için yüzlerce bahane uyduranlara karşı şahsımdır

çevresi kötü anlayamıyorlar fulunfulun

Alakası yok. Asıl futbolu bilmeyen adamlar iki maçta oyuncuları çöp ilan edenlerdir. Bu videoyu böyle düşünenlere bende gönderiyorum

Alakası yok. Asıl futbolu bilmeyen adamlar iki maçta oyuncuları çöp ilan edenlerdir. Bu videoyu böyle düşünenlere bende gönderiyorum
2 maçta çöp ilan etmedim 1 ay daha falan beklenmesi gerektiğini söyledim zaten

kayseri maçında çok iyiydi o maç dışında baya baya kötü oynadı, bunu kabul etmeyip yok çevresi yok o yok bu deyip bahane uydurmak komik oluyor

beklemekten başka yapacak bir şey yok şu an

Hırslı bir karakter yapısı yok bence. Bize gelen topçuda hırs olmayınca istediği kadar yetenekli olsun tutunamıyor. Sebebini bilmiyorum.
Böyle düşünmüyorum açıkçası. Hırs olup olmadığını surat ifadesinden anlayamayız. Defansa geri koşusu yok bu adamın olay bu. Zaten böyle olduğunu bilerek alıyosun. Defansa gelmez ama bir anda yazar golü yada yapar asisti o yüzden ismi var zaten. Herkesin defans yaptığı takımda kreatif açıdan eksiktir sonuçta. Koşup dalamaması hırs ile alakalı değil zaten.

Böyle düşünmüyorum açıkçası. Hırs olup olmadığını surat ifadesinden anlayamayız. Defansa geri koşusu yok bu adamın olay bu. Zaten böyle olduğunu bilerek alıyosun. Defansa gelmez ama bir anda yazar golü yada yapar asisti o yüzden ismi var zaten. Herkesin defans yaptığı takımda kreatif açıdan eksiktir sonuçta. Koşup dalamaması hırs ile alakalı değil zaten.
Surat ile ilgili değil. Bu adam kariyeri boyunca hep inceci bir oyuncuydu. Rakiple mücadele, hırs ve azim konularında eksikti ama herzaman üstün yetenekti.

2 maçta çöp ilan etmedim 1 ay daha falan beklenmesi gerektiğini söyledim zaten

kayseri maçında çok iyiydi o maçlar dışında baya baya kötü oynadı, bunu kabul etmeyip yok çevresi yok o yok bu deyip bahane uydurmak komik oluyor

beklemekten başka yapacak bir şey yok şu an
Kayseri maçı macın adami. Rize maçı okadar da kötü değil. Antep maçi kötü evet ama ilk maçı olduğu için ve o zemin ben o maçi saymıyorum. Bide bugünkü maç evet kötüydü. Zaten 4 maç toplamda. Beklemeden çöp ilan edenler var. Sen böyle mi düşünüyosun yoksa beklemek mi lazım diyosun bilemem ama bana göre çöp ilan edenler evet komik duruyo.
Ben şahsen uyum sorunu ve fiziksel eksiklik görüyorum. Hepsi bu

Bakın beyler sane city'de dahil bayern kariyeride dahil her yerde izledim sane'yi her formasyonda topsuz oyunda kafasını yere eğer gezer siz sırf bundan dolayı forumda zaha'yı ve ziyech'i yerden yere vurdunuz sane bu iki oyuncudan evet daha yetenekli ama sane öyle hırslı maç içinde ciddi bir efor sarfeden adam değil daha gelmeden önce 50 kere yazdık forumda bunu bilen adamlarda var yani. Bayern'de en iyi olduğu sezonda bile sırf bu yüzden eleştiriliyordu bunu kabul ederek izleyeceğiz sane'yi başka bir çare şans yok adamın genetiğini değiştiremezsiniz. Ayağına top geldiğinde avrupa maçlarında evet iş yapacak paslar atacak aralara dripplingler yapacak ama hiç bir zaman barış veya sallai gibi oynamayacak. Aynı adamın dünyada bir muadili daha var o da leao muazzam bir herif olmasına rağmen sırf bu yüzden italya'da yerden yere vuruluyor leao topsuz oyunda yatak yorgan serer yatar sahaya. Benim merak ettiğim bir şey var sane bunlar bilinerek mi alındı yoksa hocanın gerçekten ne yaptığı hakkında bir fikri yok muydu fırsat transferi çözelim ayağına mı alındı. Sane'yi son dönem messi'si gibi izleyecek öyle kabul edeceksiniz hani sadece ayağına top geldiğinde bir ara pası bir frikik bir şut beklediğin 2025 versiyon messi var ya hah sane böyle oynayacak hep böyle oynayacak. Bu adam muazaam şeylerde yapacak bu arada ama her maç bunu yapamayacak gothik basık zemini patlak anadolu maçlarında saneye bol bol söveceğiz muhtemelen avrupa ve arena maçlarında da ara ara öveceğiz.

Son düzenleme:
Surat ile ilgili değil. Bu adam kariyeri boyunca hep inceci bir oyuncuydu. Rakiple mücadele, hırs ve azim konularında eksikti ama herzaman üstün yetenekti.
Rengom takımda bu işleri yapanda lazım işte. Bu adam yapacaktır yaptıda önceden. City e Premier ligi kazandıran da şampiyonlar liginde de olan bu adam. Azcık sabır.

Et mi tavuk mu perşembe gecesi anlayacağız. Hem CL maçı olması hem de milli takım hocasına kendini göstermek için extra motivasyonla oynayacaktır.

Rengom takımda bu işleri yapanda lazım işte. Bu adam yapacaktır yaptıda önceden. City e Premier ligi kazandıran da bu adam. Azcık sabır.
City ve bayern gibi makine gibi işleyen takımlarda işte bu adama sadece incecilik yap yeter diyorlardı da bizim takım tolore edemiyor çünkü bizim takım onlar gibi takır takır işlemiyor. O tarz bir futbol da oynamıyoruz. Bizde herkes amele gibi mücadele etmek ve sürekli oyunun içinde olmak zorunda kalıyor. City ve bayern'de taç çizgisinde aktif dinlenmeyi rahat rahat yapabiliyordu mesela. Relax bir oyun tarzı var

City ve bayern gibi makine gibi işleyen takımlarda işte bu adama sadece incecilik yap yeter diyorlardı da bizim takım tolore edemiyor çünkü bizim takım onlar gibi takır takır işlemiyor. O tarz bir futbol da oynamıyoruz. Bizde herkes amele gibi mücadele etmek zorunda kalıyor
Güzel yorum aynen öyle orada bile göze batıyordu bu arada. Sane tam bir inceci oyuncu.

Bakın beyler sane city'de dahil bayern kariyeride dahil her yerde izledim sane'yi her formasyonda topsuz oyunda kafasını yere eğer gezer siz sırf bundan dolayı forumda zaha'yı ve ziyech'i yerden yere vurdunuz sane bu iki oyuncudan evet daha yetenekli ama sane öyle hırslı maç içinde ciddi bir efor sarfeden adam değil daha gelmeden önce 50 kere yazdık forumda bunu bilen adamlarda var yani. Bayern'de en iyi olduğu sezonda bile sırf bu yüzden eleştiriliyordu bunu kabul ederek izleyeceğiz sane'yi başka bir çare şans yok adamın genetiğini değiştiremezsiniz. Ayağına top geldiğinde avrupa maçlarında evet iş yapacak paslar atacak aralara dripplingler yapacak ama hiç bir zaman barış veya sallai gibi oynamayacak. Aynı adamın dünyada bir muadili daha var o da leao muazzam bir herif olmasına rağmen sırf bu yüzden italya'da yerden yere vuruluyor leao topsuz oyunda yatak yorgan serer yatar sahaya. Benim merak ettiğim bir şey var sane bunlar bilinerek mi alındı yoksa hocanın gerçekten ne yaptığı hakkında bir fikri yok muydu fırsat transferi çözelim ayağına mı alındı. Sane'yi son dönem messi'si gibi izleyecek öyle kabul edeceksiniz hani sadece ayağına top geldiğinde bir ara pası bir frikik bir şut beklediğin 2025 versiyon messi var ya hah sane böyle oynayacak hep böyle oynayacak.
Çok doğru bir tespit. Zaten takımında bu şekilde sana heran skor yapacak bir oyıncun olduğu için başarı seviyen yükseliyor. Herkes koşsun mücadele etsin ama rakip defansa çekildi mi kontradan golü yiyip kaybet ve asla o golü atama. Yani çilingir lazım. Sürpriz zamanlarda gol atacak asist yapacak adam lazım. Sürekli pozisyonda olan adam lazım. Ayrıca ayağıda gayet iyidir senenin. Al sana kilit açmak büyük maçlarda goller bulmak için fırsat. Sane bu işte. Yaptığı bu ve doğru kullanılınca sana benzersiz bir silah oluyo.

City ve bayern gibi makine gibi işleyen takımlarda işte bu adama sadece incecilik yap yeter diyorlardı da bizim takım tolore edemiyor çünkü bizim takım onlar gibi takır takır işlemiyor. O tarz bir futbol da oynamıyoruz. Bizde herkes amele gibi mücadele etmek ve sürekli oyunun içinde olmak zorunda kalıyor. City ve bayern'de taç çizgisinde aktif dinlenmeyi rahat rahat yapabiliyordu mesela. Relax bir oyun tarzı var
O zaman sen sorunu yanlış yerde arıyosun. Bayern in kadrosu senin suanki kadrondan fersah fersah üstün değil bu arada. İsim isim bak senin ilk 11 inde çok sağlam. Eğer sorun oyun sistemi ise o zaman o sistemi kuramayana bakacaksın bence. Ziyech kötü Zaha kötü Sane kötü. Sorarlar adama ev sahibinin hiç mi suçu yok diye.

Ya beyler adam bugün Eyüp defanslarını geçemedi

Umut Meraş'ı geçemedi laa bir kere bile

Yok inceci minceci asist masist

Yerine giren Kutucu daha fazla katkı verdi

Ne anlatıyorsunuz yahu

Umarım haklı çıkarsınız ne diyeyim ki

Geri
Üst Alt