#10 Leroy Sané

sane hurdaya çıkmış galiba bayern'in bırakmasını pek anlayamamıştım zaten
Burada söyledik millet itiraz etti

Büyük takımların kolayca vazgeçtiği futbolcuyu AL-MA-YA-CAK-SIN

Adam bitmiş yaa

Biz canlandırmaya çalışıyoruz

Üzerine Yunus efendi de eklenince bütün kimya gidiyor

Sane’ye bir şey diyemiyorum. Yağlı bir teklif gelmiş, o da değerlendirmiş. 12m maaşı olan kanat oyuncusu aldırınca iyi top oynatırım diyenlere sormak lazım.

en azindan bonservis vermedik

gerci dursun vermis de olabilir

Bu kadar umursamaz bir adamı son zamanlarda gördüm mü, hatırlamıyorum gerçekten.

Ocakta kurtulmak zorundayiz bu beladan.. Bu kadar gamsiz bir herif gormedim ben yarin 2 gol atinca da fikrim degismeyecek..
Biz bu herifi konyaya oynasin diye almadik SL'de takimin en kotusu olmaya hakki yok..
Dedigim gibi mallik yapmayalim bir sekilde kurtulalim bu beladan ayni sacmaligi zaha ziyech de yasatti ama bu herif onlara rahmet okutur..
1 ay once bunu yazana kufrederdim o derece severdim kendisini

Lig maçlarında zırvalaken eleştirince linç edildik. Bi adam iyiyse iyidir kardeşim yok alışamamış da ligi iplemiyormuş da. Saçma sapan yorumlar. Frankowskiye de alışamadı diye yorum yapılıyordu. Alışamama ne ya? Sana faydalı olacak adam 10 dakikada kendini belli eder zaten.
Boşa zaman kaybı bu herif, çek yedeğe olsun bitsin. Sallai canavar gibi oynar kanatta.

Zaha dan sonra ikinci daha büyük şokum adamın bildigimiz halinden bu kadar uzak oluşu inanilir iş değil.

Flop olacagi belliydi. Piyasa degeri ve geldigi takima bakip adami star ilan ediyorlar.

Genelde x oyuncu iyi olsa birakirlarmiydi sözüne uyuz olurum ama bunda o söz dogru olur. Cok para harcamayi istemeyen ve hücumu dar olan Bayern yoksa 1 milyon net maas farki yüzünden belese adami birakir mi? Zaha ve Ziyechden ders alinmadi.

şu takıma yabancı kanat almayınız

Geri
Üst Alt