#10 Leroy Sané

Çalım atamayışı çok gözüme battı, çalımı atarsın ama adamı geçemezsin, derim ki, fiziği yetersiz, Sane şu an kimseyi geçemiyor bile, geçip basıp gitmesini beklemiyorum, top ayağından sekiyor, rezalet.

Zaha bile böyle değildi neredeyse .

herif top kaybı yapmayayım diye ekstra iş yapmaktan kaçınıyor sürekli. diğer 9 herif de bunu yapsa en azından kopenhag kadar takım oluruz belki de onu beceremeyeceğimiz için topu ayağına aldığında bi zahmet sorumluluk alırsa iyi olur. bayern'in sanesi olabilir ama aldığı maaş, yarattığı beklentiyle biz galatasaray'ın robben'i olmasını bekliyoruz. o sorumluluğu almayacaksa yedekten sokalım muğdat çelik gibi kontra arasın daha iyi. elinde orta saha yokken beke 30 milyon verdiren adamın takımında 10 milyon maaşlı yedek de çok sırıtmaz.

Sahayı enine katetmeleri beni deli ediyor. Bunu yapan oyuncu açık konuşayım futbol katilidir.

Lig maçlarında zırvalaken eleştirince linç edildik. Bi adam iyiyse iyidir kardeşim yok alışamamış da ligi iplemiyormuş da. Saçma sapan yorumlar. Frankowskiye de alışamadı diye yorum yapılıyordu. Alışamama ne ya? Sana faydalı olacak adam 10 dakikada kendini belli eder zaten.
Boşa zaman kaybı bu herif, çek yedeğe olsun bitsin. Sallai canavar gibi oynar kanatta.
Yemin ederim aynısını düşündüm renktaş

Neymiş beyefendinin oyun stili böyleymiş

Lan başlarım senin oyun stiline

Daha Eyüp Rize beklerini geçemiyorsun

Kim ne anlatıyor bize ya

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henüz Zaha seviyesine yaklaşamadı. Zaha ve Ziyech Avrupa'da en az birer maç çözmüştü.

zahanin yarisini bile oynamadi. hemen arabistana yollama calismalari baslanmali bay denen hainle berbaer

bu adam oynayacak diye herkesin yeri bozuldu

şu maca sallai sag kanat singo sag bek apo sol stoper fln cıksa eski düzen yenerdik

Bu heralde yemin etmis saga gitmemeye .bu saneyi ben de savunurum soluna cekip yanlayacak sonra sallaiye geri pas verecek...Belki 5 kere yapti ayni sacmaligi.. Rezalet bir performans gosteriyor bu herif gelince bayram etmistim

İyiydi kimse demiyodur herhalde ama skandal kötü falan değildi

Seviyesinin çok altında oynuyor ancak doğru değerlendirme 'vasattı' olur

Asist yaptı. Bunun dışında top gelince çok büyük bir hata yapmadı, pas opsiyonu olma & mücadele konusunda da iyiydi

Erken çıktı ayrıca. Mesela Barış ve Yunus çok daha iyi başladılar ama mental olarak dağıldıktan sonra zarar yazmaya başladılar. Sane ise gamsız bi herif olduğundan çok etkilenmemiş ve yine olumlu şeyler yapabilecek durumdaydı

İyiydi kimse demiyodur herhalde ama skandal kötü falan değildi

Seviyesinin çok altında oynuyor ancak doğru değerlendirme 'vasattı' olur

Asist yaptı. Bunun dışında top gelince çok büyük bir hata yapmadı, pas opsiyonu olma & mücadele konusunda da iyiydi

Erken çıktı ayrıca. Mesela Barış ve Yunus çok daha iyi başladılar ama mental olarak dağıldıktan sonra zarar yazmaya başladılar. Sane ise gamsız bi herif olduğundan çok etkilenmemiş ve yine olumlu şeyler yapabilecek durumdaydı
Top gelince bir tane adam geçemedi, bir tane efektif pası yok hücum sahasında. Attığımz golde de kontra yakaladık da önüne verdi Yunus’un. Sane’ye gelen top 3 saniye sonra Sanchez’de veya Singo’daydı.

Kıstasımız top gelince çok büyük bir hata yapmadı olacaksa Kaan Ayhan oynasın sağ açıkta ki Sane’nin her topu geriye oynaması yeterince büyük bir hatadır bence.

Kendini hala cityde bayernde zannediyor galiba orda ideal hücumu bulabilmek için 1e 1 zorlamamak normal karşılanabilir ama burda o 1e 1leri oynaman lazım Sane kardeş. Öyle her topu geriye döneceksen Sallai de oynar senin oynacağın kanadı.

Bugünkü performansını savunmuyorum ancak Kayseri maçında resital sundu. Sonraki maçta da kötü değildi. 2 maçı ise kötü ama ilk maç o zemin filan saymak ne kadar doğru bilmiyorum. Ben 3 maç olarak kabul ediyorum. Birinde maçın adamı birinde kısmen iyi birinde kötü. Kötü olduğu maç tatil dönüşü. Biraz abartılıyor. Az sabır deyip susuyorum. Kalitesi belli bir oyuncu sonuçta. Uyum sağlayıp fiziğini düzeltince herkes farklı konuşur. Bukadar gömmeye ne gerek var bilmiyorum. Çok belli fiziksel ve uyum sorunları
Kayseri maçında resital sundu hea?

Top gelince bir tane adam geçemedi, bir tane efektif pası yok hücum sahasında. Attığımz golde de kontra yakaladık da önüne verdi Yunus’un. Sane’ye gelen top 3 saniye sonra Sanchez’de veya Singo’daydı.

Kıstasımız top gelince çok büyük bir hata yapmadı olacaksa Kaan Ayhan oynasın sağ açıkta ki Sane’nin her topu geriye oynaması yeterince büyük bir hatadır bence.

Yunus topu aldi gitti adami yerlerde surundurdu gol atti..Busquetsin messiye asistinden hallice bir asistti.. 3 metre onune topu salamiyorsa zaten yallah almanya 3. Ligine

herif top kaybı yapmayayım diye ekstra iş yapmaktan kaçınıyor sürekli. diğer 9 herif de bunu yapsa en azından kopenhag kadar takım oluruz belki de onu beceremeyeceğimiz için topu ayağına aldığında bi zahmet sorumluluk alırsa iyi olur. bayern'in sanesi olabilir ama aldığı maaş, yarattığı beklentiyle biz galatasaray'ın robben'i olmasını bekliyoruz. o sorumluluğu almayacaksa yedekten sokalım muğdat çelik gibi kontra arasın daha iyi. elinde orta saha yokken beke 30 milyon verdiren adamın takımında 10 milyon maaşlı yedek de çok sırıtmaz.
Aynen yaw.
Kaç defa sağına dripling yapmasını bekledim

Geri
Üst Alt