Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
Günümüz futbolunda ve özellikle bizim takımda kanatlar atletik, hızlı ve çalışkan olmak zorunda. Sane yanlış tercih oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama sabır gösterelim potansiyelini biliyoruz dersin hadi onu anlarım da, olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermek bok gibi oynayan topçunun götünü kaldırmak, aynı maçı izleyen taraftarın aklıyla dalga geçmek oluyor ona bakarsan. Senin gibi zihniyetler yüzünden de burayı arabistan sanıyor bu topçular; aldığım topu stopere veriyorum resital sanıyorlar; ben ne yapsam bunlar yer diye bakıyorlar muhtemelen.Ne anlatıyosun sen ya. He resital diyorum. Ben beğeniyorum. Dünde iyidi bana göre sana mı sorcam ne yazacağımı. Ne düşüneceğimi. Sırf alışma süreci için 1 sene beklenen oyuncu biliyorum. İki günde kral ilan edip iki gün sonra çöp edenler senin gibiler işte. Senin gibi zihniyetler yüzünden başımıza ne gelirse geliyo. Sabırsız herşeye itiraz eden saygı nedir bilmeyen boş yapan insanlar yüzünden. Git ötede oyna beğenmiyosan yazılarımı engelle..
Okuduğunu anlamıyosan sorun sende emin olabilirsin. Yazdıklarım zaten buydu. Sen anlamamışsan benim birşey dememe gerek yok. Sen ben Sane nin götünü kaldırcaz öyle mi? Yazdıklarında tek mantıklı cümle yok. Arabistan sanıyo diyosun orda da saçma şeyler yazmışsın Arabistan ligi senin liginden kaliteli bu aradaAdama sabır gösterelim potansiyelini biliyoruz dersin hadi onu anlarım da, olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermek bok gibi oynayan topçunun götünü kaldırmak, aynı maçı izleyen taraftarın aklıyla dalga geçmek oluyor ona bakarsan. Senin gibi zihniyetler yüzünden de burayı arabistan sanıyor bu topçular; aldığım topu stopere veriyorum resital sanıyorlar; ben ne yapsam bunlar yer diye bakıyorlar muhtemelen.
Zaniolo kalmalıydı.Yunus ve sane ayni tip oynuyor. Burada kanattan akan agresif biri olmali diger kanat
Yunus kadar oynasa alıp başımın üzerinde tutarım en iyi yaptığı şey aslında baskıda geriye gelip topu alıp driplingle çıkmak ama adam okadar lakayit vurdumduymaz oynuyor ki sanki halı sahada maça çıkmış top sola döndüğü an eli belinde bekliyorYunus ve sane ayni tip oynuyor. Burada kanattan akan agresif biri olmali diger kanat