#10 Leroy Sané

Günümüz futbolunda ve özellikle bizim takımda kanatlar atletik, hızlı ve çalışkan olmak zorunda. Sane yanlış tercih oldu

Kanatlarımız Barış-Yunus olmalı tekrar. Sane ile işimiz var birazcık. Umarım toparlar.

Yunus ve sane ayni tip oynuyor. Burada kanattan akan agresif biri olmali diger kanat

Ne anlatıyosun sen ya. He resital diyorum. Ben beğeniyorum. Dünde iyidi bana göre sana mı sorcam ne yazacağımı. Ne düşüneceğimi. Sırf alışma süreci için 1 sene beklenen oyuncu biliyorum. İki günde kral ilan edip iki gün sonra çöp edenler senin gibiler işte. Senin gibi zihniyetler yüzünden başımıza ne gelirse geliyo. Sabırsız herşeye itiraz eden saygı nedir bilmeyen boş yapan insanlar yüzünden. Git ötede oyna beğenmiyosan yazılarımı engelle..
Adama sabır gösterelim potansiyelini biliyoruz dersin hadi onu anlarım da, olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermek bok gibi oynayan topçunun götünü kaldırmak, aynı maçı izleyen taraftarın aklıyla dalga geçmek oluyor ona bakarsan. Senin gibi zihniyetler yüzünden de burayı arabistan sanıyor bu topçular; aldığım topu stopere veriyorum resital sanıyorlar; ben ne yapsam bunlar yer diye bakıyorlar muhtemelen.

Adama sabır gösterelim potansiyelini biliyoruz dersin hadi onu anlarım da, olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermek bok gibi oynayan topçunun götünü kaldırmak, aynı maçı izleyen taraftarın aklıyla dalga geçmek oluyor ona bakarsan. Senin gibi zihniyetler yüzünden de burayı arabistan sanıyor bu topçular; aldığım topu stopere veriyorum resital sanıyorlar; ben ne yapsam bunlar yer diye bakıyorlar muhtemelen.
Okuduğunu anlamıyosan sorun sende emin olabilirsin. Yazdıklarım zaten buydu. Sen anlamamışsan benim birşey dememe gerek yok. Sen ben Sane nin götünü kaldırcaz öyle mi? Yazdıklarında tek mantıklı cümle yok. Arabistan sanıyo diyosun orda da saçma şeyler yazmışsın Arabistan ligi senin liginden kaliteli bu arada :) Son kayseri maçına gelelim resital sundu evet git aç izle maçı. Burdaki yorumları ha inanmıyosan git ratinglere bak. Gerçi sana fark etmez bence çünkü Messi gelse iki kötü maç oynasa onuda boklarsın kesin. Zamanında Icardiyi boklayan gürıhtansın sen belli. Ne desem boş yani. Sana fayda etmez kusura bakma. Daha fazla tartışmayalım bence sen neyi savunduğunu bile bilmiyosun. Yaw surya giriyoruz yıldız bir oyuncu almışız. Bekleyelim adam sinyaller verdi iyi şeyler yapacak takıma alışacak az sabır dedik adam beni haksız çıkarmak için uğraşmıs pusuda beklemiş. Senin gibilere müstehak kötü topçu izlemek. Sane tutar tutmaz bilemeyiz Ronaldo gelse o bile tutmayabilir futbol bu. Daha bunu bile bilmiyosun... ama adamın kariyerine de mi saygın yok 3 maçta bokladın 3 maç... Ben neden yazıyorum ki zaten. Asla anlamayacaksın. Bana yazma kardeşim. Yorumda yapıcam burda istediğimide yazarım. Yani alıntılamak zorunda değilsin. Ama saygısızlığa devam edersen bende kalbini kıracak cümleler yazarım. Beğenmiyosan okuma engelle bukadar basit

Bayernde de koşmuyordu diyen kimse yalan söylüyor eşek gibi koşuyordu. Bayern de koşmayan oyuncuyu oynatmatmazlar.
At sahibine göre kişner

Hoca olmadığı için saneyi geçtim saraya bile laf atmayı bırakıyorum artik

hoca ya adam gibi karşısına alıp konuşacak bunu ya da 2-3 farklı öndeysek son 10 dk oyuna alacak
bu kadar laubali bu kadar vurdumduymaz adam gs tarihinde izledim mi hatırlamıyorum bile çok şey söylenir de insan adından şanından utanır nasıl rezil bir karaktermiş böyle

Yunus ve sane ayni tip oynuyor. Burada kanattan akan agresif biri olmali diger kanat
Yunus kadar oynasa alıp başımın üzerinde tutarım en iyi yaptığı şey aslında baskıda geriye gelip topu alıp driplingle çıkmak ama adam okadar lakayit vurdumduymaz oynuyor ki sanki halı sahada maça çıkmış top sola döndüğü an eli belinde bekliyor
Baskıda hep hata yapıyor bir kişi boş kaliyor

Ne hücumda var ne savunmada yedek kulübesi yolu gorunmeli şimdiden Arap yarımadasına merhaba desin Milli takımıda unutsun bu kafayla

Allah arkasındaki bek e sabır versin. Sallai iyi idare bu güne kadar

Yorumculara göre kötü değilmiş.Bunlar futboldan para kazanıyor.
İlerisi için nasıl umutlu olalım ki.Hadi oyun biraz düzelir diyelim.Bu adam nasıl düzelecek.Yunus bir var bir yok.
Barış denen adam zekasız.leş ligde fiziğiyle iki adam geçince kral zannediyor kendini.Almanyada kaçırdığı gol tam bir akılsızlık örneği.Gol kaçar onda bir sıkıntı yok.Ama o nasıl bir vuruş şekli.Nasıl doğru oyunu oynayacaksın arkadaş bunlarla.
Sane-yunus-barış birbirleriyle yakın olmak yok pas alışverişi yok.Sıfır uyum.Ne yapıyor abi bunlar anremanda.Bunların birbirlerinide sevdiğini düşünmüyorum..Değişik değişik karakterler.

Şu ana kadarki performansıyla formayı hak etmiyor. Bundan bağımsız olarak, özellikle İlkay'ın da gelmesiyle bence sol kanatta olmalı oynadığı zaman. Sane ve Eren'i kullanarak sol çizgiye inmeyi amaçlayıp içerde konumlanan Osimhen-İlkay-Yunus/Barış üçlüsüyle gol bulmayı deneyebiliriz.

Sane'yi mevcut kullanım şeklimiz katı defanslar karşısında verimliliği neredeyse sıfırlıyor. Oyunu 30 metrede oynamak istiyoruz, rakip 15-20 metrede defans yapıyor. Burada Sane'nin şut pozisyonu bulması pek de kolay değil. Ayrıca bence Yunus'u da sağda oynatmayarak onun performansını da düşürmüş oluyoruz. Yunus bire bir hatta bire ikilerde rakibe daha rahat çalım atabilen ve tehlike yaratan bi oyuncu bence Sane'ye kıyasla.

Sane-Osimhen-Barış/Yunus diziliminde Barış'tan da daha çok verim alma şansımız var. Barış top kendisindeyken çizgiye veya içeriye yönelebilir. Top ters kanatta olduğunda da ikinci bir forvet gibi ceza sahasında gol arar.

Kanat oyuncularımız şu ana kadar çok az çizgiye inme tehdidi oluşturdular. Ben Eren'in birkaç koşusundan başkasını hatırlayamıyorum. Yanlışım varsa düzeltin, maçları çok da iyi izlediğimi söyleyemem. Bence oyunumuzu kısırlaştıran başka bi unsur bu. Kanatlarımızın oyundaki rolleri rakibi ikilemde bırakmıyor. Çizgiye inme tehdidi oluşturarak atak oyunumuzu çeşitlileştirebiliriz.

Sane bence iyi oyuncu ama kendisine bağlanan maliyet performansına yansımıyor. Bence hocanın şu ana kadarki kullanım tarzıyla da doğru transfer olma ihtimali kısıtlı.

Başımızda hoca olsa buna kesik atar 3-4 hafta. Kendine çeki düzen verirse oynar, vermezse de kulübeye hapsolur. Çok rahat ve gevşek bir oyuncu. Bayern'de kötü oynayabilirsin ama kötü mücadele edemezsin. Galatasaray ise dingonun ahırına döndü zaten.

Buna kesik atip Baris'i, Yunus'u falan sahada tutacak miyiz? O zaman herkese kesik atalim, malum hepsi sinifta kaldı. Baris lige iyi mi basladi? E Sane de Kayseri'de iyi oynadi ne yapalim? Bu batış senaryosundan kendileri kalkacaklar. Sokakta görsem birak ilgi gostermeyi, muhtemelen 5 yedikleri icin biraz da alay ederdim. Egolarini belki biraz sorgularlar, belki akılları başlarına gelir de futbolcu olduklarini hatirlarlar..

Geri
Üst Alt