#10 Leroy Sané

Zaha, Sane gibi adamlar artık bize ders olmalı. Olmuyor abi dünya para veriyorsun oynatsan dert oynatmasan dert. Göndersen o maaşlara kimse almıyor. Bu adama verilen paraya gerçekten genç bir oyuncuya yatırım yapılabilirdi. 10 m euro yıllığı var bu adamın katkı sıfır full zarar.

İstekliydi bugün ama gene çok top ezdi. Klübe gelen isimli kanatlar tutmuyor aga yapcak bir şey yok keçiörenden,adana demirden,erzincandan,norwichden,paokdan falan gelen adamlar şov yapıyor chelseaden,bayernden gelen adamlar mantara bağlıyor. Bundan sonra Rashica-Gary Rodriguez profili amele kanattan devam etmek lazım.

kesinlikle kötü niyetli değil, elinden geleni var gücüyle yapıyor ama birşey bekliyor gibi.. bilemiyorum

Sahada ne yapması gerektiğini, nerde ona ihtiyacımız olduğunu istikrarsız oyunumuzun da etkisiyle henüz bilmiyor, çabalıyor ama bilinçli değil, bakalım alışacağız birbirimize

Bugün müthişti diyenlerin kıstası

Topu 10 metreden fazla sürebilmesi herhalde

Böyle devam ederse sezonun ikinci yarısının sonlarına doğru tam bir sprint görebiliriz kendisinden

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La adam geldiğinde ben buralarda bile değildim, gelsin dedik demedim diyen çarpılır, Sane bu.
Olacak ama olacak gibi, haydi haydi haydi!

images-30.webp

Son düzenleme:
En azından oyunun içindeydi. Taç çizgisine iskemle atınca sinir oluyorum

fenere çalım atalım derken
meğersem kulübe çalım atmışız!!!

Bana göre gene iyi değildi ancak fizik olarak toparlanma emareleri gösterdi. Ne kadar hızlı oyuncu olursa olsun kalın bir oyuncu olduğu için çabuk toparlanamıyor.

Mücadelesi ve defansa yardımı iyiydi

Bi de pas alabilse iyi olacak

Ayakta kaldı bugün ve iyi top sakladı

Ilkyari 1 gol 1 asist yapabilirdi

Sallaiye pası müthişti

Maç ritmine kavuşup fizik olarak biraz daha toparlanma haftaları yaklaşıyor bence. Bu dediklerim olduğunda efektif Sane 'yi göreceğiz. Önümüzdeki 3-4 maç izleyin bugün toparlanma emareleri gözlemledim fiziğinde.

Abi bu kacinci kanat oyuncusu.. sane ziyech zaha tete bukadar tesaduf olamaz. Kendi liglerinde dokturen adamlar bizde dökülüyor

Geri
Üst Alt