Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.478
- 12.739
- 2.868
GS'da izliyoruz yeterli bence renktaşForumda saneyi izleyen kişi sayısı 0 muhtemelen
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS'da izliyoruz yeterli bence renktaşForumda saneyi izleyen kişi sayısı 0 muhtemelen
Verilen pasları iç ettiğinden vermiyor olabilirler mi acaba? .Bence Sane sağda kesinlikle olmadı.Başka yerde denemek şart.Forvet arkası bir maç sol bir maç denemek zorundayız.oynatmak zorundayız ya.Macin özetini izledim. Performansi tabi ki yetersiz ama bir cok uygun pozisyonda takim arkadaslari buna pas vermiyor. Bir kopukluk oldugu belli.
Kaç kere yakaladı ki öyle?çizgide anca yakaliyorakibi teke tek yakalamısken ekarte etmegi becerememesi bi hayli üzücü
Eleştirin yok mu?
?Eleştirin yok mu?
Kimsenin adamı olma dostum 3 günlük dünya değmez arkandan söverler iyi konuşmazlar
Tamam dostumKimsenin adamı olma dostum 3 günlük dünya değmez arkandan söverler iyi konuşmazlar
Kesin 11 oyuncusu olduğuna göre solda ve forvet arkası denememiz farz.kenarda oturtmayı deneyemiyoruz.Çünkü yasak.Birde sol acik mi denesek? City de orda oynamiyormuydu?