#10 Leroy Sané

yine asıp kesiyoruz.

takımla birlikte daha fazla oynamayı hocanın çözmesi lazım.

adama topu verip atağı sonlandırmasını elimiz belimizde bekliyoruz.

daha iyi olacak.

Bu oyuncular misal neye göre aliniyor? Bence sirf firsat transferi olarak. Bu adam oyunumuzu uygunmu degilmi bakilmiyor. Okan buruk kac tane bek yedi bu sekilde, adamlar hücümcu bek.olarak oynamis bize gelip dörtlü savumada bek olarak kullanildi ve begenilmeyip gönderildi. Acaba bir oyuncu istemeden önce bu adam benim oynuma göre mi desek?

Bu oyuncular misal neye göre aliniyor? Bence sirf firsat transferi olarak. Bu adam oyunumuzu uygunmu degilmi bakilmiyor. Okan buruk kac tane bek yedi bu sekilde, adamlar hücümcu bek.olarak oynamis bize gelip dörtlü savumada bek olarak kullanildi ve begenilmeyip gönderildi. Acaba bir oyuncu istemeden önce bu adam benim oynuma göre mi desek?
aldırdığı adamların ne oynadığından bihaber bence. isme bakıyor tamam alın diyor, gelene göre bir şablon da oluşturmuyor her geleni çöp ilan ediyoruz. angelino, zaha, tete, bakambu, frankowski herkes çöp bizim seviyemiz öyle yüksek ki seviyemiz altında eziliyor her gelen

Bugün müthişti diyenlerin kıstası

Topu 10 metreden fazla sürebilmesi herhalde

Böyle devam ederse sezonun ikinci yarısının sonlarına doğru tam bir sprint görebiliriz kendisinden

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herife muthisti diyen bir mesaj varmiydi yaw hic denk gelmedim

rakibi teke tek yakalamısken ekarte etmegi becerememesi bi hayli üzücü

Benim de en cok takildigim nokta bu kariyeri boyunca en iyi yaptigi istir guilhermeyi 1 kere gecemedi yunus orada olsa en az 3 kere maymun ederdi ..
Mac genelinde 2 olumlu nokta vardi ...Dun asiri istekliydi baya bir kostu mucadele etti bir de guzel bir ara pasi atti.. Koca Sane'nin bunlarla ovulmesi bile utanc verici bu adam ligi kirabilecek bir adam biz neleri konusuyoruz

Yav ne oyunumuz varmis da once uygun mu degil mi diye bakilsin? Sanki biz sistem takimiyiz.

3 senedir oyle hic bir transferimiz olmadi ki zaten. Kim iyise o aliniyor, sonra hoca da takimini ona gore kurmaya calisiyor.

bu nedir ya ,

belhanda için asistin asisti muhabbetleri çıkmıştı övecek bişi kalmayınca bunun içinde yok koşmaya başladı falan filan mı

hadi abicim hadi geçelim şu işleri ya
Sahada yeterince kosmuyor cirpinmiyor diyenler icin kosu istatistikleri paylasilmis. Birde olaya o pencereden bakmak lazim.

Yav ne oyunumuz varmis da once uygun mu degil mi diye bakilsin? Sanki biz sistem takimiyiz.

3 senedir oyle hic bir transferimiz olmadi ki zaten. Kim iyise o aliniyor, sonra hoca da takimini ona gore kurmaya calisiyor.
Zaten oyun yok ama olsada alinan transfere bakanda yok yeterki firsat olsun aliyorlar, ayni zamaninda verdigim bek örnekleri gibi.

38 yaşındaki Mertens kadar bile top oynayamayan adam gitsin kumda oynasın zira futbol bunu bırakmış.

Geçmiş olsun... "Haziran'da Sane çektik lenn" tayfa

35lik eski yıldız gibi takılıyor şimdiye kadar.

Nerede o rakipleri ipe dizen Sané. Şimdiye kadar büyük hayal kırıklığı.

Dün iyi oynadı falan diyen ile futbol falan konuşmaya gerek yok.

Belki TV ekranına yansımamıştır ama dün ilk yarı Apo ve Torrik 2-3 defa ona doğru uzun pas deneyecekken koşu göstermesini ısrarla elle kolla anlatarak söylemelerine rağmen taça doğru açılmayıp eli belinde beklemesi bayağı çıldırttı.

Muhtemelen devre arasında konuştular ilk yarı başında 1 defa denedi o arada uzun top gelmedi. Sonra hemen yine aynı Sane'ye dönüştü. Bu sefer İlkay iki defa atıyorum bak şeklinde vücut pozisyonunu göstermesine rağmen yine eli belinde bekledi. İlkay bile serzenişte bulundu.

Geleceği anlaşıldığı gün herkes zevkten 4 köşe olurken mesajlarım orada duruyor. (İlk 10-15 sayfa) Benimle dalga geçildi o gün, yok Arsenal'in elinden almışız, yok Bayern tutmak istemiş cart curt. Neyse şu adam 12 milyon € kazanıyor bireysel attığı gol Kayseri'de rakibin g.tüne başına çarpıp giren gol başka da bir şey yok. Bende Barış ve Yunus olsam 5-6 milyon € isterim. Kimsenin kariyeri geçmişi top oynamıyor güncel hali önemli. Mesela Mertnes'in aldığı paraya niye ses etmedi bu çocuklar... Sane önce saygıyı hak etmesi lazım. Ben kariyerli oyuncuyum diyorsa İcardi'nin yürüyerek gol attığı ligde artık bir şeyler yapması lazım. Mesele skor katkısı da değil oyuna adamın katkı sıfır hatta olumsuz anlamda takımı baltalıyor şu an.

Dün iyi oynadı falan diyen ile futbol falan konuşmaya gerek yok.

Belki TV ekranına yansımamıştır ama dün ilk yarı Apo ve Torrik 2-3 defa ona doğru uzun pas deneyecekken koşu göstermesini ısrarla elle kolla anlatarak söylemelerine rağmen taça doğru açılmayıp eli belinde beklemesi bayağı çıldırttı.

Muhtemelen devre arasında konuştular ilk yarı başında 1 defa denedi o arada uzun top gelmedi. Sonra hemen yine aynı Sane'ye dönüştü. Bu sefer İlkay iki defa atıyorum bak şeklinde vücut pozisyonunu göstermesine rağmen yine eli belinde bekledi. İlkay bile serzenişte bulundu.

Geleceği anlaşıldığı gün herkes zevkten 4 köşe olurken mesajlarım orada duruyor. (İlk 10-15 sayfa) Benimle dalga geçildi o gün, yok Arsenal'in elinden almışız, yok Bayern tutmak istemiş cart curt. Neyse şu adam 12 milyon € kazanıyor bireysel attığı gol Kayseri'de rakibin g.tüne başına çarpıp giren gol başka da bir şey yok. Bende Barış ve Yunus olsam 5-6 milyon € isterim. Kimsenin kariyeri geçmişi top oynamıyor güncel hali önemli. Mesela Mertnes'in aldığı paraya niye ses etmedi bu çocuklar... Sane önce saygıyı hak etmesi lazım. Ben kariyerli oyuncuyum diyorsa İcardi'nin yürüyerek gol attığı ligde artık bir şeyler yapması lazım. Mesele skor katkısı da değil oyuna adamın katkı sıfır hatta olumsuz anlamda takımı baltalıyor şu an.
Sorun şu ki öven de, söven de en uçlarda geziyor. Türk milletinin sosyolojik olarak en büyük kanseri her olayı ya siyah, ya beyaz olarak ele alması. Bir oyuncu ortalama da oynayabilir. Ortalama oynayıp beklentinin altında kalan oyunculara; rezil, kepaze şu-bu gibi ithamlarda bulunmak insanların zayıflığını gösteriyor bana göre. Sane'nin aldığı para Sane'nin CV'si ile ilgili. Barış ve Yunus bizim için önemli oyuncular olsa da Sane'nin geldiği seviyelerde Sane kadar kendilerini ispatlamadılar daha. Bu işi de böyle ele almayı daha sağlıklı buluyorum.

Son düzenleme:
sane'ye yapılan eleştirileri hayal kırıklığına bağlamak gerekmekte, çünkü bikaç sezon öncesine kadar dünyanın en iyi 4-5 oyuncusundan biri olan bi oyuncudan bahsediyoruz, ki klas olarak hala öyle. bu herifin yapabildiklerini yapabilen kaç topçu ki gördünüz ki ya hu?

geçen sezon düşüşe geçti evet, bayern'in de sane'den cl'de yeterince gol atamadığı için vazgeçtiğini düşünüyorum, çünkü ligde çok ii golleri vardı

mesela 39. saniyedeki dengesine bak
bizde bunların esamesi bile okunmuyor şu anda

onun için buruk'un her maç oynatmasının şu anlık doğru iş olduğu söylenebilir, belki sahiden fiziksel olarak istenen seviyede değildir, yani 1,5-2 ay beklemek gerekiyor olabilir. bu şekilde devam ederse sezon sonu zaten saudiye gider muht ama yine de biraz daha beklemek mantıklı. çünkü sahiden çok büyük oyuncu sane, öyle kolayca silinebilecek bi herif değil. futbolu kafasında bitirmediyse umut var şeklinde düşünmek gerekiyor

sane'ye yapılan eleştirileri hayal kırıklığına bağlamak gerekmekte, çünkü bikaç sezon öncesine kadar dünyanın en iyi 4-5 oyuncusundan biri olan bi oyuncudan bahsediyoruz, ki klas olarak hala öyle. bu herifin yapabildiklerini yapabilen kaç topçu ki gördünüz ki ya hu?

geçen sezon düşüşe geçti evet, bayern'in de sane'den cl'de yeterince gol atamadığı için vazgeçtiğini düşünüyorum, çünkü ligde çok ii golleri vardı

mesela 39. saniyedeki dengesine bak
bizde bunların esamesi bile okunmuyor şu anda

onun için buruk'un her maç oynatmasının şu anlık doğru iş olduğu söylenebilir, belki sahiden fiziksel olarak istenen seviyede değildir, yani 1,5-2 ay beklemek gerekiyor olabilir. bu şekilde devam ederse sezon sonu zaten saudiye gider muht ama yine de biraz daha beklemek mantıklı. çünkü sahiden çok büyük oyuncu sane, öyle kolayca silinebilecek bi herif değil. futbolu kafasında bitirmediyse umut var şeklinde düşünmek gerekiyor

topu saga cek sola cek baska numarası yokmus

bizde de aynısını yapıyor videoda da

Dun gayet iyiydi, bireysel hatalari var tabii ki ama dinamizm tasidi ileriye acikcasi?

O yalanci kosulari 2 kisi daha dusunse 3 degil 5leriz ligde herkesi

6 macta 7-8 kez karşı karşıya kalacağı pozisyonlar oldu.sadece eyup maçında 2ye 1ken atilmayan 2 pas var yunus dan

Geri
Üst Alt