#10 Leroy Sané

İşin gücün rast gelsin Sane. Tamam 2 gol atıp 3. golde hayvani pres ile golü hazırlayan Osimhen'i maçın oyuncusu seçmemek haksızlık olur onu bir kenara bırakırsak maçın oyuncusu Sane benim gözümde

4 şut çekmiş, Osimhen 'e 2 büyük gol fırsatı hazırladı, 5 kilit pası var, 6 ortası var, 7 dribling denemiş, 16 ikili mücadeleye girmiş hatta işin defans tarafında da çalıştı sürekli 2 top kapmış ve 5 sahipsiz top kazanmış

Leroy Sane 'nin Galatasaray 'a merhaba dediği maç olmuştur

Olumlu manada fizik olarak deli fark vardı bu maç. Kıvama gelmeye başladı.

Gerçekten senelerdir Şampiyonlar Liginde benzer sprint/dribling seviyesine benzer adamları izledikçe ah ulan ne zaman bizim takımda görürüz diyorum. Sağolsun Sane bize izletti aynısını bu akşam bir Şampiyonlar Ligi maçında

Bayağı iyi oynadı. Patlayıcı gücünü çok net gösterdi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topla bir bıldırcın gibi süzülüyor

Cidden maç içinde pokerface bir herif lan. Mesela o top sürüp Osi'ye attığı pozisyonda Osi golü kaçırınca kim olursa olsun bi tepki, üzüntü, kol kaldırma vs yapardı. Sanki hiçbir şey olmamış gibi geri döndü la jog ata ata

Benim anlamadığım adam 90 dakika oynadı.Maç içerisinde yüz ifadesine bakıyorsun adam bir gram yorulmamış gibi.Hani çok koşmadığı için mi acaba diyorsun.Ama adam bayaa koştu..
İlkayda böyle..Benim düşüncem üst düzey kondisyon var adamlarda.Hem klüp takımı hem milli takım olarak o seviyelerde o kadar maça çıkmak kolay değil.
Sanırm doğru zamanda doğru yerlerde durup doğru baskılar yapıyor.
Mesela barışa yunusa bakıyorsun sanki hemen yere yığılacaklar.

Sevmediğim tek yanı topu alıp duraklayarak dürtmesi, direkt dikine oynadığı sürece etkisi olacaktır.
Bence birde forvet oyuncusu ile değil diğer kanat oyuncusuya koordine edilmesi gerekiyor sane koşarken barış yada jakobs kim denk gelirse o da rakip kaleye koşmalı bu göbekte rakibin dengesiz yerleşmesini sağlar sane için de 3 seçenek çıkar:
1- Çok rahat pozisyonda bekleyen kanat oyuncusu.
2- Boşalan göbekten iyi bir şut imkanı.
3- Ceza yayı çevresinde tek vuruşta kaleye atacak boş bir oyuncu.

Osimhen dikine gidiyor bu sürekli olmaz ancak icardi ile birlikte oynarken bu pas imkanı çok güzel yaratılır.

Hoca bu koordinasyonu kurdurmalı.

Gol veya asist yapmadı belki ama muhteşem oynadı Bayern günlerindeki performanslarından kesitler sundu. Bu ivmeyle devam ederse acayip seviye atlarız.

Sezona başlamış gidiyoruz işte. Sürekli birini hedefe koyma huyundan vazgeçmeli taraftar. İki maçtır turboyu açtı ama öncesinde de oynayamasa bile en kötü takımdaşlığıyla katkı veriyordu. Sane gibi tüm oyuncuların sırası gelecektir.

Geri
Üst Alt