Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.561
- 6.800
- 2.323
Sane çakması almışız resmen. Sıkıntı ya bir tane yararlı işini göremedik yine yararlı iş yapmadığı gibi zrar da veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstekli.istek konusunda sıkıntı yok.Ama aynı hata yada aynı çalım sevdası bir maçta kaç defa yapılır arkadaş.Yemin ediyorum yusuf sarı tarzı bir oyuncu çok daha fazla verim verir diye düşünüyorum.Basit oynamak bukadar zormu arkadaş.Her top bize bumerang gibi dönmemeli.Böyle maçlarda fark yarat diye o kadar para veriyoruz sana.
Olayın özü net bu şekilde tekerrür ediyor maalesef ki.Ve bu süreklilik arzediyor.Keşke 10 pozisyondan 3-4 ü böyle olsa dersinki 6 iyi pozisyonu var.Topu sürüyor sürüyor sürüyor sürüyor sonra ya rakibe atiyor ya da kaptırıyor
^Şu ana kadarki performansıyla formayı hak etmiyor. Bundan bağımsız olarak, özellikle İlkay'ın da gelmesiyle bence sol kanatta olmalı oynadığı zaman. Sane ve Eren'i kullanarak sol çizgiye inmeyi amaçlayıp içerde konumlanan Osimhen-İlkay-Yunus/Barış üçlüsüyle gol bulmayı deneyebiliriz.
Sane'yi mevcut kullanım şeklimiz katı defanslar karşısında verimliliği neredeyse sıfırlıyor. Oyunu 30 metrede oynamak istiyoruz, rakip 15-20 metrede defans yapıyor. Burada Sane'nin şut pozisyonu bulması pek de kolay değil. Ayrıca bence Yunus'u da sağda oynatmayarak onun performansını da düşürmüş oluyoruz. Yunus bire bir hatta bire ikilerde rakibe daha rahat çalım atabilen ve tehlike yaratan bi oyuncu bence Sane'ye kıyasla.
Sane-Osimhen-Barış/Yunus diziliminde Barış'tan da daha çok verim alma şansımız var. Barış top kendisindeyken çizgiye veya içeriye yönelebilir. Top ters kanatta olduğunda da ikinci bir forvet gibi ceza sahasında gol arar.
Kanat oyuncularımız şu ana kadar çok az çizgiye inme tehdidi oluşturdular. Ben Eren'in birkaç koşusundan başkasını hatırlayamıyorum. Yanlışım varsa düzeltin, maçları çok da iyi izlediğimi söyleyemem. Bence oyunumuzu kısırlaştıran başka bi unsur bu. Kanatlarımızın oyundaki rolleri rakibi ikilemde bırakmıyor. Çizgiye inme tehdidi oluşturarak atak oyunumuzu çeşitlileştirebiliriz.
Sane bence iyi oyuncu ama kendisine bağlanan maliyet performansına yansımıyor. Bence hocanın şu ana kadarki kullanım tarzıyla da doğru transfer olma ihtimali kısıtlı.
sane solda oynamam demiş olmalı aklıma tek bu geliyor. herkesi her yerde oynatan hoca bu maç böyle başlayın bakalım demiyor.bu sol barış sağ niye olmuyo hiç anlamadım egzotik bi şey.