#10 Leroy Sané

Bu adama laf atanlar vardi. Elimizdeki tek üretebilen oyuncu. Ha birde yunus forma girerse. Sol tarafada böyle bi oyuncu lazim sadece bi adamin oyununa bakmaz bi takim.

2. yarı yine çok kötüydü yav. Bunda da gereksiz zorlama var olmuyorsa pas verip kendini dinlendirmiyor adam.
Çok acayip bir herif. Ligin 2. devresi biter artıracak da şu gereksiz zorlamaları bırakıp direkt tek pas ile birini içeri sokması gerekiyor.

Bugünde çok iyi idi

Böyle devam aslanım

Sen devam et bize kapakları tak ben kabulüm

Yeter ki sen iyi oyna

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avrupada hiçbi takımda topa böyle hükmedebilen bi dribbler yok, ve herif defans da yapıyor

süper-sane!!!
Herife geldiğinden beri 1 tane bekle birebir bırakacak sette yapmadık bu arada o driplingleri hep kendi bireysel becerisi ekmeğini taştan çıkarıyor #kraloğlukral diyebiliriz.

Kendini buldu diyebiliriz. Insallah avrupadan elenince salmaz. Gerci dunya kupasi var salmamali

Acayip bir oyun oynuyor, emeklerine yazık gerçekten.. Nereye geldim ben diyordur..

İlk yarıda oynadığı futbolun videosu düşerse kayıt altına alalım da ilerde toruna torbaya miras bırakırız

In-Sane

Maalesef onun seviyesinde bir futbol oynamıyoruz. Tek basına anca böyle oluyor.

Bazen çok saçma işler yapıyor ama bu adamın ihtiyacı oyun görüşü iyi ve hızlı düşünen bir 10 numara. aynı şekilde selçuk inan tarzı bir 8 numara. tabii bizde ikisi de olmadığı için sane'nin adamların içinden geçmesini bekleyeceğiz ve daha çok söveceğiz. Samsun maçında attığı golü hatırlayın, torreira yaptığını yapacak bir 10 numara işte..

Bunu paylaşmak için geldim. En çok bu adamın emeğine yazık oldu. Umarım sağını solunu bu adama göre doldururuz.
Üstat yeni yıla özel avatar etkinliğimiz var mutlaka katılmalısınn

1765572935268.webp

Geri
Üst Alt