#10 Leroy Sané

Harikaydı

Gerek top bizdeyken topun bizde kalmaya devam etmesini sağlaması ve sakin kalarak doğru tercihleri yapması
Gerek top bizde değilken müthiş mücadele ile aldığı onlarca defansif aksiyon

85 dakika boyunca kanadını baştan sona domine etti
Son 5-10 dakika pili bitti ama yine faideliydi

Bu adama çok saygı duyuyorum yav. Her maç ileri geri çalışıyor , ciddiyetsiz bir anı yok. Kupa lig şl her maç sakatlanmadan makine gibi oynuyor. İyi ki almışız.

Kalitesine laf yok ama bizim oyun ona pek uymuyor.Pas alışverişini sayı ve kalite olarak artırabilirsek çok daha faydalı olacaktır..Allahtan Salai onu biraz olsun oynatıyor.

70'den sonra düşüşü başladı biraz ama genel olarak takım 75-80 den sonra perti çıktı. İlk yarının en iyilerindendi.

Verkaça girince bambaşka birine dönüşüyor. Son haftalarda kötüydü Atletico maçında iyiydi.

Çok çabaladı da bu adamın üretmesi lazım bizim için, son iki maçta da üretimden çok uzaktı.

Herkesi iyi mücadele etti diye övüyoruz birinin son hareketi yapması lazım, buna en uygun oyuncu da Sane.

Bu arada bir şey dicem sallai bu adamı çok yoruyor, söylediğim şey zeka uyuşmazlığı ve senkron. İşçi profil ve yetenekli adam çıkmazı.

Çok çabaladı da bu adamın üretmesi lazım bizim için, son iki maçta da üretimden çok uzaktı.

Herkesi iyi mücadele etti diye övüyoruz birinin son hareketi yapması lazım, buna en uygun oyuncu da Sane.

Aslında verkaçlarda geri dönüş alabilse kaleyi görecekte bu takımda çok zor abi, sadece hazırlayıcı rolünde oynuyor şuan sane bence tam bir inter topçusu orada oynasa kevgire çevirirdi.

Dünkü performansını atıyorum bir kanat bek oyuncusundan alsaydık tadından yenmezdi.

Dün takımdan bağımsız Sane'nin iş yapacağı/yapabileceği 4 net pozisyon oldu. 1 tanesinde Sallai'ye çıkardı gol geldi. Diğer 3'ünde top ayağına dolaştı maalesef.

Sane dün hücumda biraz daha etkili olsaydı 2. golü getirebilirdi.

Kademe olarak sallaiye inanilmaz yardim etti ozellikle ilk yari.

Ama oteki konuda dedigin gibi bir 10 numara profile ihtiyac var. İlkay pansuman olamadi bu duruma

Sara dun girdikten sonraki Sane farkliydi acikcasi. Bizde biraz "ver topu cozsun" modu var hic hosuma gitmeyen.

Takim birbirinden uzak oynuyor hucumda

Hem çok yetenekli hem iş ahlakı yüksek. Biz bu adamı nasıl bedavaya aldık anlamıyorum. Cok sansliyiz cook. Bayernliler de kudursun

Sane ile ilgili sorun Yunus ile de ilgilidir. Yunusu rakip takım oyundan kolayca çıkarılabilir ve 2-3 kişi ile Sane'nin önündeki boşlukları kapatabilir. Tehlikeli bir oyuncu olsaydı, Osi ve Sane'ye bu kadar kolay odaklanmak mümkün olmazdı.

Ayrıca Sallai çok istekli ve çok koşuyor, ancak sağ bek pozisyonunda gerekli oyun zekasından yoksun. Bu yüzden ileriye doğru oyun kurmada büyük potansiyel boşa gidiyor. Singo geldiğinde durumun önemli ölçüde düzeleceğini düşünüyorum. Çünkü Sane formuna kavuştuğunda Singo zaten sakatlıktan dolayı forma giyemiyordu...

Geri
Üst Alt