#10 Leroy Sané

Sakatlıktan önce baya iyiydi.. sakatlık sürecinde pas verme olayını unutmuş gibi, kafasına darbe falan mı aldı acaba

Yunus'un hatalarına odaklanıp çocuğu yerden yere vurup yok edin en iyisi.

Sane dikine oynamıyor,
dikine oynamıyor
dikine oynamıyor
dikine oynamıyor
dikine oynamıyor

Ve dikine oynamayıp, içeri kıvrılarak oynadığında eğer rakip savunmayı açamıyorsa maçın 20. dakikasından itibaren maçın geri kalanında sağ kanattan etkili olamayacağımız belli oluyor

Tıp kı Sanchez'in ilk 15 dakikada o gün maça kafa güzel mi çıkmış konsantre mi çıkmış, maçta sıvayacak mı yoksa taş gibi oynayacak belli etmesi gibi.

Bütün futbol hayatı bir sistem içerisindeki dişlinin önemli bir parçası olarak geçmiş biri, karambole fark yaratmayı bilmiyor ne yazık ki. İstiyor ki ver-kaç, üçgenler filan yapalım. Ona alışmış. Tek başına maç alacak biri değil. Başımızda sistem, belirli bir oyun şablonu bilen hoca olsa sezona damga vurabilirdi oysa ki. Sane var elinde, 90 dk rakibe basmaktan başka bir şey bilmiyorsun. Ne desek boş...

herifin bayern'de geçen sezon sol kanatta 7 gol 5 asisti, sağ kanatta 4 gol 1 asisti var. bize geldiğinden beri sol kanada bastığı dakika 1 elin parmaklarını geçmez. adam sağda özellikle de kapalı savunmalarına karşı leş atmasına rağmen yerinden bile kımıldatmıyoruz. bizi de böyle ustalar yönetiyo işte.

herifin bayern'de geçen sezon sol kanatta 7 gol 5 asisti, sağ kanatta 4 gol 1 asisti var. bize geldiğinden beri sol kanada bastığı dakika 1 elin parmaklarını geçmez. adam sağda özellikle de kapalı savunmalarına karşı leş atmasına rağmen yerinden bile kımıldatmıyoruz. bizi de böyle ustalar yönetiyo işte.
Okan geldiğinden beri her topçuyu her bölgede oynattı, bu adamı ise sağ kanat harici tek dakika başka pozisyona çekmedi inanılmaz şekilde. Yani onlarca topçu aldık 4 senedir, hepsi bir şekilde farklı pozisyonlarda oynatıldı, bu arkadaşa ne ilk 11'de ne de sonradan asla pozisyon değişikliği yapılmadı. Korkunç bir torpil yapılıyor buna. Hücumuzun içine edenlerin başında bu geliyor, Yunus'u falan da beğenmem ama o bile üretkenlikte bundan fersah fersah ileride.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan geldiğinden beri her topçuyu her bölgede oynattı, bu adamı ise sağ kanat harici tek dakika başka pozisyona çekmedi inanılmaz şekilde. Yani onlarca topçu aldık 4 senedir, hepsi bir şekilde farklı pozisyonlarda oynatıldı, bu arkadaşa ne ilk 11'de ne de sonradan asla pozisyon değişikliği yapılmadı. Korkunç bir torpil yapılıyor buna. Hücumuzun içine edenlerin başında bu geliyor, Yunus'u falan da beğenmem ama o bile üretkenlikte bundan fersah fersah ileride.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son 1 yılda yaptığı en iyi taktisyenlik barış'ı juve maçında sağ kanat çıkarmak oldu. overdose olmayayım diye heralde bugün icardi'yi yeniden tek santrafor oynattı. o piyango antep deplasmanı hariç sane'ye daha pek vurmadı, 1 gün olur inşallah.

direkt bıraktı sahaya birde bana güya laf çarpıyorlardı bu yokken takım daha efektif oynuyor dedim diye. Yav kardeşim maçları bir ben mi izliyorum bazen şok oluyorum. Bir ara form tuttu toparladı oda kısa sürdü sakatlandı şimdi bekle ki yine forma girsin. Çevresinde 4-5 pas opsiyonu var adam ayağına dolayıp gezdiriyor topu en sonunda da kaptırıyor sonrada el kol yapıyor millete bambaşka bir sıçış şekli. 2 maç sonra dümenden 1-2 maç oynar gözleri boyar yine.

Sağ kanatta oynadığı her maç rakip sol bek için bayram günü gibi geçiyor. Rakibi asla yıpratıcı oynamıyor. Ben sol bek olsam karşımda barış yerine saneyi görmek isterim.

adam gelmis 30 yasina , bize aidiyet mi besler ? prime donemindeki sane eskide kaldi , bizi yolacak bu , arabistana iteleyemez miyiz sezon sonu ?

DK da basarili maclar cikarir ki ondan sonra elden cikaralim.

Sene sonu iyi bir talibi çıkar umarım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Yunustan daha fazla elestiremiyorum acikcasi. Kotuydu ama osi de yokken alan acan forvet yokken cok fazla beklentim yoktu.(Takim genelinde de yoktu)

Geri
Üst Alt