#10 Leroy Sané

bir iki mac on üzerinden on onuyor sonra iki üc mac on üzerinden alti gibi birseyler cikariyor ortaya, keske hep düzenli sekilde bir ortalamasi olsa kafi.

Adam sakatlanmadan önce harika performans gösteriyordu.. Sonradan pas bağlantılarında vs.. destek geldiği için toparladı.. Ama sonradan bunlar kesilince yine eskiye dönüldü..

Kimse şunu anlamıyor.. Bir futbolcu tek başına bir tarafını yırtarak her maç verim veremez.. Juventus teknik ekibi Kenan için bu işi McKennie ile çözmüş.. Devamlı birbirleriyle bağlantılı pas oyunlarıyla çok yıprattılar bizi son maçta..

Bu adamla kim bu oyunu oynayacak.. Var mı böyle bir çalışma.. Okan'ın umrunda mı.. Tabiki hayır..

Kötü oynamadı ama topu her soluna çektiğinde kenara 100 tl atsam araba almıştım şimdiye.

Yeter bilader allah aşkına dikine git dikine git yalvarırım yeter

Kalitesi var ama çok net gamsız bi adam, korkunç dalgalı bi performansı var, presi markajı defansı sadece göstermelik olarak yapıyor çoğunlukla, bi de dikkat ettiğim bişey var sanede herif hiçbi şekilde zıplamıyor kafa topuna çıkmıyor, yalandan bile sıçramıyor ortaya düşen kafa toplarına, ama bjk maçını alırsa büyük iş yapmış olur

Ben beğeniyorum yaw aslında. Yine çok iyi ataklar hazırladı, asistler yapmaya çok yakındı. Bir şutu da az farkla kaçtı

Şu topu sürekli soluna çekip iki dürtüyor, araya kaçan adam arıyor sonra ya kaybediyor ya da boştaki en yakın adama veriyor. Soluna çekmek yerine içeri girse ya penaltı ya asist ya da gol yapacak.
Bizim takımın oyunu bu adama uygun değil. Bu adam al ver yapacak adam arıyor. Topu Yunus'a, Sara'ya, Barış'a verince top ona geri gelmiyor.

Çok formsuz sakatlıktan döndüğünden beri.

Bugun 2 skor katkısı yapmazsa siliyorum kendisini
kendi kendime katilmiyorum ya bugun ona karar verdim hiç ekstra haksızlık yapmama gerek yok en azından maç içinde kritik anlarda öne çıkıp çok net fırsat yaratıyor o yüzden hakkını yemeyeyim.Asensionun yanına bile verdiği pas asist oluyorken bunun sezon başı 1xglik pozisyonlarını harcayıp duruyorlar bizimkiler.Şu kasmayan haliyle bile 15-16 asisti var normalde

İstikrar sorunu var gibi, ama asla pişman değilim aldığımıza.Boş boş gezmiyor,istekli ama tam alışamadı hala sisteme.

Olm bak gözünü seveyim oyna

Çok ihtiyacımız var sana

Lütfen bildiğimiz Sane gibi oyna

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Solda oynaması gerek...

Geri
Üst Alt