#10 Leroy Sané

abi hiç bir beke üstünlük kuramıyor. çizgiye doğru hiç gitmiyor hep yana doğru gitmeye çalışıyor. topu aldığı her zaman aha kaptıracak dedirtiyor.

Dikine oynatmak lazım, kanatta çizgiye indirmek lazım, ortasaha da fazla çalım duruma sokmamak gerekiyor, oyun içinde pas istasyonu görevi görecek kişiler lazım veya oyunu ona göre kurgulamak lazım. 1 kilit pas 1 asist yaptı ama kapalı takım olunca kitleniyor. Kırmızısına birşey diyemiyorum.

Sane'den bahsediyor diyolla

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk geldigi dönem de yazmistim hala ayni fikirdeyim

Asla sirt dönük top almamasi lazim cünkü sirtini cizgi’ye degil de rakibe verdigi zaman topu kontrol altina alamiyor kaptiriyor

Iki defa yapti birinde sari kart gördü zaten

Ilk geldigi dönem de yazmistim hala ayni fikirdeyim

Asla sirt dönük top almamasi lazim cünkü sirtini cizgi’ye degil de rakibe verdigi zaman topu kontrol altina alamiyor kaptiriyor

Iki defa yapti birinde sari kart gördü zaten
Elinde sane olup kullanmayı bilmeyen bir teknik direktörümüz var malesef sane de mental olarak bu durumdan rahatsız çok belli ediyor

Elinde sane olup kullanmayı bilmeyen bir teknik direktörümüz var malesef sane de mental olarak bu durumdan rahatsız çok belli ediyor
Kusura bakmayin ama eziklik psikolojisi bu.

Elindeki Sane yanindaki adama kisacik pasi atamiyor, rakibinin onunde kosarken birden durup topu iceri cekiyor, derbi macinda rakip oyunculara dan dun 2 kez giriyorsa bunun suclusu teknik direktor mu oluyor? Sirf adi var diye adama biat etmeyi birakin. Belirli bir katkisi oldu su ana kadar ama 9 milyon net + 3 milyon sadakat primi verdigimiz adamin bu performansini kabul edip ustune 3 sene sampiyonluk (4. yolda) + CL son 16 yapan hocana laf carpitiyorsan sorun Sane veya Okan Burukta degildir.

Sane bugun kotu oynadi, gectigimiz aylarda da bir iyi bir kotu oynadi. Inaniyorum ki ileride bu performansinin ustune cikacak. Bu taraftar duzelecek mi bilemiyorum ama.

Kusura bakmayin ama eziklik psikolojisi bu.

Elindeki Sane yanindaki adama kisacik pasi atamiyor, rakibinin onunde kosarken birden durup topu iceri cekiyor, derbi macinda rakip oyunculara dan dun 2 kez giriyorsa bunun suclusu teknik direktor mu oluyor? Sirf adi var diye adama biat etmeyi birakin. Belirli bir katkisi oldu su ana kadar ama 9 milyon net + 3 milyon sadakat primi verdigimiz adamin bu performansini kabul edip ustune 3 sene sampiyonluk (4. yolda) + CL son 16 yapan hocana laf carpitiyorsan sorun Sane veya Okan Burukta degildir.

Sane bugun kotu oynadi, gectigimiz aylarda da bir iyi bir kotu oynadi. Inaniyorum ki ileride bu performansinin ustune cikacak. Bu taraftar duzelecek mi bilemiyorum ama.
Belki de değerlendirmesinde kendi psikolojik durumunun etkisinde kalan sizsinizdir. Mesela Okan’ı her koşulda savunmak zorunda hissediyor olabilirsiz. Hatta bunu bir cephe savaşı gibi değerlendirip karşınızdaki insanın “okan buruk sane’yi oynatamıyor” dediği için eziklik psikolojisinde olduğunu düşünebiliyorsunuz.

Eğer bir gün Sane’ye ulaşırsanız söyleyin sırtı dönük top almasın. Ve çizgiden dripling yapabileceği, verkaç yapabileceği setleri planlasın.

Hadi pfdk sendeyiz
2 3 hafta kafamiz rahat olsun

Geri
Üst Alt