- 23 Temmuz 2011
- 75.618
- 51.141
- 4.693
sezon sonu şutlanması gerekenler de ilk 3'de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece hoca ile değil taraftar olarak bizle de iyi değil, bjk maçı gitse hesabını verebilecek miydi?Hiç oyuna alınmaması bence çok anlaşılır değil özellikle çok fazla baskı yememize rağmen, hocayla arası sıkıntılı diye düşünüyorum.
Belli ki tjk maçının diyeti olarak girmediHiç oyuna alınmaması bence çok anlaşılır değil özellikle çok fazla baskı yememize rağmen, hocayla arası sıkıntılı diye düşünüyorum.
Değişseydi muhtemelen yapacağı abuk subuk bir top kaybıyla takımı yakardı. Juventus maçında girde de noldu? Tek olumlu hareketi yoktu.ben de çok kızdım ama barışla değişmeliydi
hsonu da olmayacak boşuna tek adama yük bindiriyoruz
dkları dağıtmak lazım
Orası öyle zaten ya 1 ya 10 numara oynuyor ortası yok çok uçlarda ama bu maç çok fazla baskı yedik herkes aşırı yoruldu, bence alınması lazımdı son yarım saat falan.sadece hoca ile değil taraftar olarak bizle de iyi değil, bjk maçı gitse hesabını verebilecek miydi?
Iyi yapmış renktaş. Eski Galatasaray yok arkada Yunus var, Barış var. Sererse gelir alırlar formayı bu arkadaşta kulübede izler.Hoca cezayi basmis
katılmamak elde değil ama buralarda elinde sane varken bir 15 dk oynatsaydık diyorumDeğişseydi muhtemelen yapacağı abuk subuk bir top kaybıyla takımı yakardı. Juventus maçında girde de noldu? Tek olumlu hareketi yoktu.