#10 Leroy Sané

İlk Liverpool maçında oynamamış.Başak maçıyla yükselişe geçmişti. Yine aynısı olur inşallah.

Gerçi o maç cezalıydı ama olsun :D

Hiç oyuna alınmaması bence çok anlaşılır değil özellikle çok fazla baskı yememize rağmen, hocayla arası sıkıntılı diye düşünüyorum.

Hiç oyuna alınmaması bence çok anlaşılır değil özellikle çok fazla baskı yememize rağmen, hocayla arası sıkıntılı diye düşünüyorum.
sadece hoca ile değil taraftar olarak bizle de iyi değil, bjk maçı gitse hesabını verebilecek miydi?

Hoca yine ayarı verdi bu saatten sonra kendisi bilir açık açık ihtiyacımız yok sensiz de oynarız diyoruz bir zahmet mabadını yırtıp formayı alsın

demek ki hoca beşiktaş maçındaki iki hatayı affedilebilir görmedi.

sadece hoca ile değil taraftar olarak bizle de iyi değil, bjk maçı gitse hesabını verebilecek miydi?
Orası öyle zaten ya 1 ya 10 numara oynuyor ortası yok çok uçlarda ama bu maç çok fazla baskı yedik herkes aşırı yoruldu, bence alınması lazımdı son yarım saat falan.

Değişseydi muhtemelen yapacağı abuk subuk bir top kaybıyla takımı yakardı. Juventus maçında girde de noldu? Tek olumlu hareketi yoktu.
katılmamak elde değil ama buralarda elinde sane varken bir 15 dk oynatsaydık diyorum
barışı çok hor kullanıyoruz.muhtemelen hsonu da oynayacak sane zaten yok şans verilebilirdi

Sene sonu İcardi ile birlikte yolcu olur umarım. Her şeyi kabul ederim ama laubaliliği mücadele etmemeyi kabul edemem.

Kimse Galatasaray'dan büyük değil anladın mı aslan parçası. Burası senin kafana göre halısaha maçı yapıyormuş gibi adam geçmeye çalışacağın bir yer değil.

Bjk macında sıcan bidaha oynayamıyor

nelson-jelert-sane

hocanın kriteri bu sanırım

Geri
Üst Alt