Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 5.596
- 2.486
- 1.938
Şimdi hemfikir olduk .Kesinlikle katılıyorum. 10 numarasızlıktan en çok sitem eden kişi benimdir herhalde.Raşikacı olarak söylüyorum raşika sadece bizim ligde oynadı şlde falan test edemedik ayrıca yanında mertens gibi biriyle ve önünde hareket eden o zaman çok beğendiğim klas bi icardi vardı sanede böyle bi durum yok 10 numarasız oynuyoruz sezon başından beri,önünde de eküri olunamayacak osimen var al ver yapamaz kane gibi,
Bu eleştiriyi bende yaptım geçen aylarda yok on numara beslesin yok bek yardım etsin yok forvet yardımcı olsun ee o zaman bende performans veririm diye yukarda belirttiğim gibi performansını bende beğenmiyorum zaten ama tüm suç da bunda değil çünkü al ver yaptığı an messiye dönüşebiliyor ama o sekans çok kısa süreli oluyo yunus sara asprilla falan mertensin musialanın bernardonun atacağı 20 topun 18ini atamıyor 2 taneyi atınca da iş yapıyor bende atılacak duruma getirirsek oyunu/oyuncuyu verimini artırabiliriz diye düşünüyorum
Misal icardinin şuanki halinde arkasına oliseyi koy bir bok olmaz yine ama sanede işler henüz öyle değil bana göre
Fakat yaaa istediğimiz aslında çok şeyler değil " O nedenle rashica örneği verdim.Anladın sen." sağ açık özellikleri sunsun.Dikine gitsin,içeri penetre etsin,muz orta göndersin.
İnan çok birşey istemiyoruz.Arkadaşta en çok takıldığım şey , top ayağına geliyor sonrasında eveliyor geveliyor ,deli cesaretiyle iki kişi arasına girmeye çalışıyor giremiyor " işte burada al ver konusunda iyi bir yan pasör gerekli olabilir" ama bu düşüncesini yapamıyor ve topu kaptırıyor.Top sanedeyken tüm takım hücuma çıktığından kaptırılan top bize yol su elektrik olarak dönüyor ve arkadaş bundan hiçbir hicap duymuyor maalesef.En önemli hususta sağ açık standardı istiyoruz 90 dakika.O da yok.Yemin ediyorum trabzondaki pina okadar hoşuma gitti ki .Arkadaş sağ açık.Koy oynasın direkt.Biz sezon başından beri Saneyi savunalım savunmalıyım ,oynasın oynamıyor düşünmekten işimize bakamadık.Fişşek gibi bir sağ açık koyarsın oynar gider.Bkz.Rashica.Yorulduk açıkçası.İnşallah akşam oynar süreklilik arzeder ,bizde zevkle izleriz.Ama yorulduk.