#10 Leroy Sané

Raşikacı olarak söylüyorum raşika sadece bizim ligde oynadı şlde falan test edemedik ayrıca yanında mertens gibi biriyle ve önünde hareket eden o zaman çok beğendiğim klas bi icardi vardı sanede böyle bi durum yok 10 numarasız oynuyoruz sezon başından beri,önünde de eküri olunamayacak osimen var al ver yapamaz kane gibi,

Bu eleştiriyi bende yaptım geçen aylarda yok on numara beslesin yok bek yardım etsin yok forvet yardımcı olsun ee o zaman bende performans veririm diye yukarda belirttiğim gibi performansını bende beğenmiyorum zaten ama tüm suç da bunda değil çünkü al ver yaptığı an messiye dönüşebiliyor ama o sekans çok kısa süreli oluyo yunus sara asprilla falan mertensin musialanın bernardonun atacağı 20 topun 18ini atamıyor 2 taneyi atınca da iş yapıyor bende atılacak duruma getirirsek oyunu/oyuncuyu verimini artırabiliriz diye düşünüyorum

Misal icardinin şuanki halinde arkasına oliseyi koy bir bok olmaz yine ama sanede işler henüz öyle değil bana göre
Şimdi hemfikir olduk .Kesinlikle katılıyorum. 10 numarasızlıktan en çok sitem eden kişi benimdir herhalde.
Fakat yaaa istediğimiz aslında çok şeyler değil " O nedenle rashica örneği verdim.Anladın sen." sağ açık özellikleri sunsun.Dikine gitsin,içeri penetre etsin,muz orta göndersin.
İnan çok birşey istemiyoruz.Arkadaşta en çok takıldığım şey , top ayağına geliyor sonrasında eveliyor geveliyor ,deli cesaretiyle iki kişi arasına girmeye çalışıyor giremiyor " işte burada al ver konusunda iyi bir yan pasör gerekli olabilir" ama bu düşüncesini yapamıyor ve topu kaptırıyor.Top sanedeyken tüm takım hücuma çıktığından kaptırılan top bize yol su elektrik olarak dönüyor ve arkadaş bundan hiçbir hicap duymuyor maalesef.En önemli hususta sağ açık standardı istiyoruz 90 dakika.O da yok.Yemin ediyorum trabzondaki pina okadar hoşuma gitti ki .Arkadaş sağ açık.Koy oynasın direkt.Biz sezon başından beri Saneyi savunalım savunmalıyım ,oynasın oynamıyor düşünmekten işimize bakamadık.Fişşek gibi bir sağ açık koyarsın oynar gider.Bkz.Rashica.Yorulduk açıkçası.İnşallah akşam oynar süreklilik arzeder ,bizde zevkle izleriz.Ama yorulduk.

Şimdi hemfikir olduk .Kesinlikle katılıyorum. 10 numarasızlıktan en çok sitem eden kişi benimdir herhalde.
Fakat yaaa istediğimiz aslında çok şeyler değil " O nedenle rashica örneği verdim.Anladın sen." sağ açık özellikleri sunsun.Dikine gitsin,içeri penetre etsin,muz orta göndersin.
İnan çok birşey istemiyoruz.Arkadaşta en çok takıldığım şey , top ayağına geliyor sonrasında eveliyor geveliyor ,deli cesaretiyle iki kişi arasına girmeye çalışıyor giremiyor " işte burada al ver konusunda iyi bir yan pasör gerekli olabilir" ama bu düşüncesini yapamıyor ve topu kaptırıyor.Top sanedeyken tüm takım hücuma çıktığından kaptırılan top bize yol su elektrik olarak dönüyor ve arkadaş bundan hiçbir hicap duymuyor maalesef.En önemli hususta sağ açık standardı istiyoruz 90 dakika.O da yok.Yemin ediyorum trabzondaki pina okadar hoşuma gitti ki .Arkadaş sağ açık.Koy oynasın direkt.Biz sezon başından beri Saneyi savunalım savunmalıyım ,oynasın oynamıyor düşünmekten işimize bakamadık.Fişşek gibi bir sağ açık koyarsın oynar gider.Bkz.Rashica.Yorulduk açıkçası.İnşallah akşam oynar süreklilik arzeder ,bizde zevkle izleriz.Ama yorulduk.

Yazın brunoyu aldıktan sonra 3-5 hazırlık maçında saneye bakarız aynı tas aynı hamamsa şutlarız

Bu tip oyuncular alinca kendimizi buyuk takim zannetmeyi bırakalım artik. Kotu oyuncu demiyorum haddime degil ama buyuk takim mantigi 30 40 m euro 10 15 maas isimli oyuncu kendini ispatlamis genc vb bunları bırakalım profesyonel ekip olsun.

Bizim oyun kanadın topu alıp 700 kişiyi geçmesi gerektiği şeklinde olduğu için 4 senedir hiçbir kanat istediğimizi veremiyo al ver yapacağı adam yok,araya koşsa görecek adam yok,araya atmak istese kaçacak adam yok,orta açmak istese osi hariç vuracak adam yok,paslaşmak istese teknik adam yok,herkes yıldız kafasında olduğu için hareket eden adam yok,takımda rakip defansa şuursuz koşma harici bi bok yok

Bende yeterli bulmuyorum da esas sorun başka yerde, 4 senede 40 tane kanat değiştirmişsin hiçbirine tam olarak budur diyememişsin saneyi gönder yamalı al o da deniz türüçe dönecek
Orta açınca vuracak adamlar var sallamayı bırak. Paşa ort açacağı yerde keriz gibi çalım atmaya kalkıp tek bildiği şey olan topu çekip ceza sahasına girmeye çalışıp top kaybettikçe atak yiyoruz.

Orta açınca vuracak adamlar var sallamayı bırak. Paşa ort açacağı yerde keriz gibi çalım atmaya kalkıp tek bildiği şey olan topu çekip ceza sahasına girmeye çalışıp top kaybettikçe atak yiyoruz.
Yüzyıllar sonra bi topçunun yanında olayım savunayım hak vereyim dedim şu gördüğüm muameleye bak

Bu tip oyuncular alinca kendimizi buyuk takim zannetmeyi bırakalım artik. Kotu oyuncu demiyorum haddime degil ama buyuk takim mantigi 30 40 m euro 10 15 maas isimli oyuncu kendini ispatlamis genc vb bunları bırakalım profesyonel ekip olsun.
Aynen katılıyorum görüşüne Sevgili Deniz.

Birader senden o kadar haz etmiyorum ki
Ekranda o ruhsuz donuk bakışlarını gördükçe kanım çekiliyor
Şu son 4 yılın en kötü, en yanlış transferi bu ya bence

haydi güle güle

Sövülen adam gol attı

Bir gsc klasiği :asd:

kalben hoşgeldin

Futbol uleması falan değilim ama düz bir seyirci olarak aylardır şunu söylüyorum, kendisi artık bir kanat değil bizim için çok efektif bir 10 numara. Kendisinin ceza yayı ve gerisinde olduğu her pozisyonda tehlike yaratıyoruz.

Adamın etrafındaki topçular Okan sayesinde iki top yapmaktan aciz olduğu için adam yanlız kalıyor.. İki tane topçu adamı karşıladığı zaman ne gerisindeki bek ne de ön ortasaha destek vermiyor.. Özellikle Torreira.. Biraz alan yaratacaksın bu adama o kadar..

Bir önceki maçta adam ilk yarıda 4 tane asist yapıyordu.. Ancak bir top kaybetmeye devam etti.. Okan efendi çevresindekileri zorlarsa bu sorun ortadan kalkar ama başımızda öyle bir hoca yok malesef.. Tam tersi ilk fırsatta yiyecek Sane'yi..

Geri
Üst Alt