#10 Leroy Sané

Yani Sara'ya alda at dedi o pozisyonda Sara gidip kalecinin üstüne vurdu ve pozisyon maçın kırılma anıydı. Şimdi ne anlatayım abi ben size. Sara, Sallai, Yunus, Lang, torreira, lemina abi bu adamlar ne kadar skor katkısı üretmiş ne yapmış bu sene niye en çok Sane'ye yükleniyorsunuz onu anlamadım ben. Tek suç kendisinde mi yani.

Birkaç saçma pasları yine oldu ama, bence yapması gerekeni yaptı. Ayakta kalan nadir oyunculardan.

Lakayıt herif ya. Topun hiçbir değeri yok buna göre. Öyle zorlama saçma sapan paslar atıyor ki çıldırtıyor beni ya. Yani topu kaybedince hiç önemli değilmiş gibi oynuyor. Umrunda değil herifin. Sene sonu gitsin lütfen ya. Böyle topçu lazım değil bize.

İkinci yarı yok. Gerçi kimse yok
İkinci yarı sorumluluk almak istedi, bir şeyler yapmak istedi ama takımın bu gibi acil skor gerektiren anlar için hiçbir planı olmadığından ötürü 8 kişinin penaltı noktası üzerinde boş boş bekliyor, haliyle Sane, Lang gibi adamlar ne verkaça girebiliyor ne de istedikleri pası gönderebiliyor. Yıllardır da böyle, tek bildiğimiz gol gerekiyorsa orta sahayı boşaltalım 15 kişi ceza sahasında bekleyelim

Bu maçta diğer oyuncuları gördükten sonra saneye bişi diyemiyorum açıkçası bir gol attı ve sara kazmasi topa kız gibi vurmasa birde asist yaptıp maçı bitirecek di takımın bence bugün en iyisiydi

Ortaya kadar atabildi diye iyi herif olmuş :asd:

Bir tane cılız asist yapsın diye senede 12 milyon euro alıyor.

Geçen sene 7 milyona oynayan adm ligin içinden nasıl geçtiğini, 750 bin maaşa oynattığımız adamın ligi nasıl süpürdüğünü, 2. sene aidiyetten dolayı soğuğundan sakatlanıp şiş ayakla çabaladığı. 3.senesinde çapraz bağını yırttığı ortamda paşamız minnoşluk yapıp sağdan içe girip pas vermemek için direnecek. Kazara sahada ben olsam benim de vereceğim pası verdi diye öveceğiz.

Geçelim arkadaşım geçelim.

Çok yetenekli ama kullanamıyoruz son dönemeçte İlkay'ı forvet arkasına alıp Sane ile ikisinin uyumunu değerlendirip Osimhen'e pozisyon üretmek lazım. Sane olmasa şu maçta ön tarafta 1 tane aksiyon olmayacaktı eleştirilecek son oyuncu olabilir.

İkinci yarı sorumluluk almak istedi, bir şeyler yapmak istedi ama takımın bu gibi acil skor gerektiren anlar için hiçbir planı olmadığından ötürü 8 kişinin penaltı noktası üzerinde boş boş bekliyor, haliyle Sane, Lang gibi adamlar ne verkaça girebiliyor ne de istedikleri pası gönderebiliyor. Yıllardır da böyle, tek bildiğimiz gol gerekiyorsa orta sahayı boşaltalım 15 kişi ceza sahasında bekleyelim
Orta saha hep boş bizde. 5 kişi ilerde çizgi halinde diğer 5 kişide defanstta. Uykumun içine ettiler

ikinci yarı oluk oluk bıraktı yine. Alman milli takımı taraftarlarına hak verdiren anlardı. Bize kenarda aşırı agresif yırtıcı adamlar lazım okanlı düzende, hep yanlış adamları tutup kolundan getiriyorlar.(Zaniolo,ziyech,zaha,bu) Okan gidince 1 sene daha denemek lazım başka hocayla.

ikinci yarı oluk oluk bıraktı yine. Alman milli takımı taraftarlarına hak verdiren anlardı. Bize kenarda aşırı agresif yırtıcı adamlar lazım okanlı düzende, hep yanlış adamları tutup kolundan getiriyorlar.(Zaniolo,ziyech,zaha,bu) Okan gidince 1 sene daha denemek lazım başka hocayla.

Maçın son 10 dakikasını izle buna inanılmaz küfürler edersin

Singo ile uyumu göz yaşartıyor. 17 milyon maaş veriyoruz bu ikiliye ve hücum etmekte zorlanıyoruz.

Yasin-Sabri kanadı ile bu ikiliyi mahvederim.

solda niye hiç denemiyor hoca anlamıyorum.
adam kariyerinde solda daha etkili oynamış. hoca bunu bilmiyor olamaz. bilmiyorsa biri söylesin bari.
oyuncu solda oynamak istemiyorsa 5 maç idare etsin. sene sonu gider.
bir deneyelim. içeri pas vereyim derken rakibe attığı topları atmaz en azından.
solda sane, sağda barış daha etkili olabiliriz.

Maç içinde 10 dk iş yapıp 80 dakika gamsız takılan GS topçusu olmaz.

Fenerbahçe de olurdu böyle adamlar ve böyle maçlarda işte puan kaybettirirdi.

Sene sonuna kadar oynatılmamalı. Yoksa 2 gol daha atıp bizi 7 puandan şampiyonluk verdiren olarak tarihe geçirecek Okan hocası ile birlikte

Futbol cahilleri toplanmis yine. Bu adam olmazsa pozisiyona giremeyecegiz. Takimda risk alan ve yan ver geri pas yapmayan nadir adamlardan

Geri
Üst Alt