#10 Leroy Sané

ben seviyor ve begeniyorum arkadas
Konya macinda golu yenildi , Genclerbirligi macinda golu yenildi.
Servis ettigi guzel asist toplari arkadaslari degerlendirilemedi ve burdaki insanlar bol bol elestirdi

Sane arkadaslar bu bos futbolcu degil , seneye daha cok verimli olacak daha cok katki sagliyacaktir
kendisi world class bir topcudur

İlk defa Sane'den , dün akşam ki maçta o kadar çok zevk aldım ki,tarif edemem.Hiçbir toptan kaçmadı ,ayağa kafa soktu ,saklanmadı. Elinden gelenin en iyisini daima yapmaya çalıştı .Benden kocaman tebrikler Sane için.İnanılmaz zevk aldım. Helal olsun.maç başlarken yine kronik bir top kaptırdı asist babında ama oda nazar boncuğu olsun.

seneye daha iyi olacaktır. mükemmel top oynadı dün. şu al ver olayını sürekli yapabilecek hale gelirsek bos kaleye golleri de atmaya baslayacağız. birincisi olsa 2.sini yapamıyoruz. denemeye devam.

Valla ne yalan söyleyeyim maç öncesi fazla zorlayarak kaybedeceği topları düşünüp küfrettirme kendine dedim. Amma velakin müthiş oynadı. Helal olsun...

kante ile brown u birbirine tokusturmak suretiyle hallac pamugu gibi attigi an fevkalade keyifliydi

dün sanki bi boga gibiydi

indiremediler herifi

potansiyeli kuvvetli hayli lakin istedigi zmn kullaniyo

İlk defa müthiş diyebileceğim bir oyun çıkardı, onun da derbiye denk gelmesi anlamlı oldu. Hizmetleri için teşekkür edip, iyi bir para karşılığında rahatlıkla gönderebiliriz artık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımdaki oyuncular saha içinde hareketli oynadığı zaman paslarına ve driplinglerine cevap alabiliyor. Gidip Anadolu deplasmanlarında uyuşuk uyuşuk takıldıklarında Sane de kendi kendine didinip durmuş oluyor.

Sakatlıktan iyi dönmedi evet ama 2-3 maç sonra ritim bulmuştu yine. City maçında sakatlanana kadar izlediğim en iyi kanat performanslarından birini veriyordu. Bu sezonu sağ salim şampiyon tamamlarsak transfer bütçesinin çoğunu çok kaliteli bir 8-10 transferine ayırıp (o 2 kişi malum) hücumdaki herkesin verimini arttırma yoluna gitsek fena olmaz gibi.

Son düzenleme:
şu topu bir de monaco ilk yarı oynamıştı

Sene sonu Arsenal'in teklifi kafasını karıştırabilir.

Geri
Üst Alt