#10 Leroy Sané

Yalnız world class topçu olduğu her halinden belli.

Rakip kim olursa olsun fark yaratabiliyor. Dün Kante’ye yaşattıklarını başkası yaşatmamıştır muhtemelen.

Biraz daha konsantre olmasını sağlamalıyız, aidiyet problemi değil bu ama umursamaz tavırlar.

Admirim gülme ama bence sorumluluk almayı yeni yeni öğreniyor. Çünkü bugüne kadar ne City ne de Bayern'de takımın esas starı veya işte hani o sorumluluğu alan, yoktan var eden rolünde olmadı bu adam. Her zaman işleyen çok iyi bir çarkın çok çok iyi bir dişlisi oldu.

Yıllarca Sane seyrettik bir sürü maçta, ilk defa ben Sane'yi bu kadar hem geriye top almaya gelen, hem oyun kuran, hem de bu kadar sorumluluk alıp oynarken gördüm. Sane'yi ben ilk defa dünkü maçta bi kanat oyuncusu değil de "senin mevkin yok kardeşim, sen sahanın her yerinde ne gerekiyorsa onu yapacaksın" gibi oynadığı serbest bir rolde izledim.

Muazzam oynadı, karakter koydu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bu adamdan oyun kurucu çıkarmamızı bile saçma buluyorum ama adam öyle yetenek ki o şekilde bile dün akşam değme 10 numaralardan büyük fark yarattı. bizde hep böyle kullanılacak heralde mecbur, inşallah ona uygun gol yapabilen bir 10 numarayı da seneye kadroya katarız. en azından zaha'dan, ziyech'ten fazla sahiplendi ve kabullendi camiayı. o da bir şeydir.

Leroy Sane ile devam gelecek sezon takım liderlerinden biri olacak

Yalnız world class topçu olduğu her halinden belli.

Rakip kim olursa olsun fark yaratabiliyor. Dün Kante’ye yaşattıklarını başkası yaşatmamıştır muhtemelen.

Biraz daha konsantre olmasını sağlamalıyız, aidiyet problemi değil bu ama umursamaz tavırlar.
Umursamaz diye şikayet edilen sane kaybettiği çoğu topa geri almak için uğraşıyor mesela o zaman bizdeki kerem geriye gelmezdi etmezdi umursamaz diye yorum görmedim neredeyse.Bence üzerine fazla gidiliyor admin bey.Sen değilde genel taraftar olarak.

Hem oyun kurucu özelliği var hem topu ileri taşıyabiliyor hem kilit pasları kaliteli.Yanındaki osimhen ve yunus ve ortasahanın daha akıllı oynamaları lazım.

Sanırım bir bu kadar daha vardır, ince ofsayt olanlar veya çoğrafi ofsaytlar hariç. Şunların yarısını değerlendirsek lig konumu hem başka, hemde istatistik olarak korkunç bir asist istatistiği oluştururdu.

Umursamaz diye şikayet edilen sane kaybettiği çoğu topa geri almak için uğraşıyor mesela o zaman bizdeki kerem geriye gelmezdi etmezdi umursamaz diye yorum görmedim neredeyse.Bence üzerine fazla gidiliyor admin bey.Sen değilde genel taraftar olarak.
HBF istatistik çıkarmış, takımın en çok sahipsiz topları kazanan oyuncusuymuş.

Sanırım bir bu kadar daha vardır, ince ofsayt olanlar veya çoğrafi ofsaytlar hariç. Şunların yarısını değerlendirsek lig konumu hem başka, hemde istatistik olarak korkunç bir asist istatistiği oluştururdu.

Final yine Ahmed

Konya macinda golu yenildi , Genclerbirligi macinda golu yenildi.
Servis ettigi guzel asist toplari arkadaslari degerlendirilemedi ve burdaki insanlar bol bol elestirdi

Sane arkadaslar bu bos futbolcu degil , seneye daha cok verimli olacak daha cok katki sagliyacaktir
kendisi world class bir topcudur
Oyun gücü olsa takımda bencede daha çok iş yapar. Seneye o yüzden profosyonel ekip gelmeli teknik kadroya

11 %110 gollük asist. Adam kendi gitse atacak çoğunu

Geri
Üst Alt