#10 Leroy Sané

sane ile pas bağlantısı kurup rakip kaleye kabus gibi çökmemizi sağlayacak bir bernardo silva istiyoruz çok mu

Sane ileride 10no olarak devam edecek bizde. 32-33 yasina girdiginde ve bizimle devam ettiginde. Mükemmel oyuncu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-05-01-13-08-02~2.webp
    Screenshot_2026-05-01-13-08-02~2.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 16
Torreira kalıyorsa bile 2 tane azman ortasaha ve brahim diaz alınmalı. O zaman çok farklı şeyler izletir. Bu adam yaratıcı hücum oyuncusu tabiki top kayıpları yapacak, önemli olan takımın reaksiyon verip anında topu geri kazanması. Ortasahamızı güçlendirirsek seneye mükemmel bi sane izleriz

Kendisine neler dendi diyorsunuz, en iyi oynadığı maçtan sonra da söyleyelim de sonra döneklik olmasın.

Bu sene oynadığı futbolu kendi seviyesinin çok altında görüyorum. İnanılmaz yetenekli, hücumda istediğinde çok etkili oluyor ama bu demek değil ki sezon boyunca inanılmaz hatalar da yapmadı. Öyle toplar kaptırdı ki, öyle basit defansif hatalar yaptı ki iki derbi maçıyla bunları kapatması mümkün değil. Kendi ceza sahamızda duran rakibine paslar, durduk yere birinci bölgede çalım denemeleri vesaire gına getirdi, ama sonunda da derbi maçında kalitesini gösterdi.

Yeni ve yıldız transfer diye herkes bu sene inanılmaz tahammül gösterdi kendisine, yok efendim Saneyi kimse anlamıyormuş da onla oynayabilmek için 5 defansif orta saha 3 tane de oyun kurucu gerekirmiş de.

Formayı giydiği sürece en büyük Sane fanı olurum, ama bunları da söylemek lazım. Umarım derbi performansının üzerine koyarak devam eder.

Derbilerde büyük oynadı ama genel performansı hayal kırıklığı oldu bana göre. Özellikle de o maaşa.
Alâmeti farikası denilebilecek özelliklerinden biri olan defans arkasına koşu mevzularını hiç göremedik mesela. Genel olarak rakip beklere de yine kendisinden bekleceğiniz kadar sorun yaratamadı.
Keramettin vari saçma top kayıplarını sezon boyunca yaptı desek yeridir.
Tavanı acayip yüksek biri ama artık açıkçası papatya falı topçulardan haz etmiyorum.
Yine de bunu göndersek bile yerine saçma sapan bir adam alacağımıza da eminim.

birader 10 milyon kemiksiz maaş alıyosun sezon başından beri oynadığın top 1 elin parmaklarını geçmez

az adam ol da maaşının hakkını ver

Iste bunun icin diyorum bu tarz oyuncular bizim icin fazla lüks, cani isteyip oynuyan oyuncu bu takimda kalmamali. Bütün sezon 10 mac cok iyi oyniyacak diye 10 milyon verecek kadar zengin degiliz

Geri
Üst Alt