#10 Leroy Sané

Bu beceriksiz yönetimle bu olabilir ama bence kalmayacak. Kalmamalıda artık olmuyor görmüyormusunuz.
Herşeye rağmen tabela öyle soylemiyor.Beceriksiz yönetim dediğin 4 senedir şampiyon .Nokta.Sagdan solada yukarıdan aşağıda 4 sene ustuste altalta.Sadece düne bakipta eleştirmek o kadar basit ki.Hemde ıs n en ehemmiyetli olan tarafı böyle bir ortamda.Bunu unutma.

Hem hiçbir şey oynamadı hem de sürekli iki üç kişi arasında kaptırdığı toplar yüzünden atak yedik. Geçen hafta şov yapmıştı tamam da bu hafta oyundan ilk çıkması gereken adamlardandı.

Hem hiçbir şey oynamadı hem de sürekli iki üç kişi arasında kaptırdığı toplar yüzünden atak yedik. Geçen hafta şov yapmıştı tamam da bu hafta oyundan ilk çıkması gereken adamlardandı.
Yemin ediyorum bizim takıma mi asist yapıyor rakip takima mi asist yapıyor ben sezon başından beri anlamadım et mi kemik mi olduğunu.Bakiyorsun bazı maçlar en üst düzey oynama gayretinde ama ekseriyetle yok hükmünde.Standart koca bir 0.
Şöyle maçları kazandıracak birşeyler yap ki görelim farkını.Yok öyle yok şöyle demekten yordun insanları.

bizim için sahanın en iyisi olabilirdi dün.

niye oyundan çıktığını anlamadım

Kötüydü ve çıktı. Çok basit bir denklem. Barış'tan da daha kötüydü Yunus'tan da evet.

Yine fener maçından önceki haline döndü dünkü maçta. Neden çıktı diyenlere de şaşıyorum. Her topu ezdi herif abi neden çıkmayacakmış ki. Ha Osimen de ezdi o da ayrı mesele.

Yemin ediyorum bizim takıma mi asist yapıyor rakip takima mi asist yapıyor ben sezon başından beri anlamadım et mi kemik mi olduğunu.Bakiyorsun bazı maçlar en üst düzey oynama gayretinde ama ekseriyetle yok hükmünde.Standart koca bir 0.
Şöyle maçları kazandıracak birşeyler yap ki görelim farkını.Yok öyle yok şöyle demekten yordun insanları.
Geçen sene 7 milyon alan osimhen ligin içinden geçmişti kendisi 12 milyon euro maaş alıyor.

Kimse kusura bakmayacak da 12 milyon maaş alan adam ligin içinden geçmeli her anı tehlikeli olmalı. Taliscaya bok atıyoruz çok maaş alıyor diye herif her çıktığı maçta tehlikeli oluyor. F/P olarak ikisini kıyaslıyorum birisi ciddi anlamda maça dominant etki koyarken diğerini herhangi bir heriften farkı yok.

Elini taşın altına koymayacaksa neyleyeyim dünya yıldızı olmasını.

Kolu kırık adam maç boyu sağa sola koşup top almaya çalışıyor paşamız kenar çizgisinde öyle duruyor top gelecek sola çekecek 3 kişiyi geçecek pozisyon yaratacak onun da garantisi yok.
Az bozuk zeminde zaten otomatik sıçma modunu açıyor. Türkiyenin zeminleri almanya gibi de olmadığına göre kendisinden alabileceğimiz verim 1 milyon euroluk falan.

Canı isteyince eğrisi doğrudu üst üste gelince oynayan adamlara 30 milyon euro para veriyoruz. Bu parayı biz yolda mı buluyoruz hayırdır artık diye sormalıyız.

Çok dengesiz topçu bir mac Messi olup ertesi maç aydın yılmaza dönüşüyor.

Kaliteli bir topçu ona lafım yok ama o kadar dengesiz bir performans gösteriyor ki bir maç messi diğer maç Yusuf sarı oluyor. Aldığı para tamamen ismi yüzünden yoksa Bayern etiketi olmasa en fazla 3-5 arası maaşı olmalı dersin

Kaliteli bir topçu ona lafım yok ama o kadar dengesiz bir performans gösteriyor ki bir maç messi diğer maç Yusuf sarı oluyor. Aldığı para tamamen ismi yüzünden yoksa Bayern etiketi olmasa en fazla 3-5 arası maaşı olmalı dersin
Yusuf Sarı dediğin çocuk , "Adana yıllarında "şimdi takip etmiyorum , dibe kadar gider ,muz orta yapar ,fişek gibi oynardı.Sağ açık gibi sağ açıktı.Yunus bile öyleydi.Dikkatini çekerim. Bu sezon hiç böyle şeyler göremedik maalesef.

Bu da gitsin de Sara Sallai Bardakçı gibi topçularla CL şampiyonu olur takım

Oynadığı zaman mevkisinde world class herif. Bayern de de böyleydi City de de. İlk defa şey görmüş gelin gibi tepki vermemek lazım. Bu adam hep böyleydi

hoca eleştirisine hak veriyorum ama sane de acayip istikrarsız bir adam.
geçen hafta fenerlileri yerlerde süründürdü
samsun'da milletin içinden geçmeye çalıştı
sene boyunca da böyleydi
bu sadece hocalık bir mesele değil

bir de bunlardan bağımsız olarak torreira fener maçında hep sağ iç koridora girip pas istasyonu oldu. ama dün hiç yoktu. öyle olunca sadece yunus yardıma geliyor. üçgen kuramıyoruz orada
bu da zorluyor sane'yi bence.

Geri
Üst Alt