#10 Leroy Sané

2 çalım atıyor 2 iyi iş yapıyor ama 12 top kaptirıp kalemizde tehlike yarattırıyor ama büyük yıldız??????

bayernde bile laubaliligiyle göze carpmisti

gecen sene zaman zaman kastiysa dk icin yapti

gecen senenin ortalarinda yazin sutlanmali cünkü dkdan sonra komple salacak demistim

firsat varken elden cikarilmali, yillik 12 milyon ödeyecegimiz biri degil

yunus‘u da begenmiyorum ama bundan fersah fersah faydali oynuyor

Dk öncedi bile öyle ahim sahim bir sezon yasamadi, simdi iyice sallacsk ama bunu gören ne yönetim.nede td var

Uyuşuk herif. Şut atıncaya kadar asırlar geçiyor. Şunun yerinde düzgün bir topçu olsa maçı tek başına alırdı bugün.

Sahayı enlemesine katetmekten başka hiçbir şey yaptığı yok. İnanılmaz etkisiz oynuyor. En son ne zaman iyi oynadı bir daha ne zaman faydalı olur hiç bilmiyorum.
Ancak işin daha kötüsü bunu iyi birşey sanıp güvenen, o bölgede transfere ihtiyaç olmadığını düşünen bir teknik ekibimiz ve milyonlarca taraftarımız var.
Velhasıl bu sene bizden bi cacık olmaz abicim.

Sağ kanatta değil de Osimhen in hemen arkasinda 10 numara mevkiğinde denenmeli cok zor birsey değil bunu deneyebilmek

Teklif varsa gönderilmeli, eksikliği hissedilmez öyle söyliyim. Her topu kaptırıyor çalım üstadı

İşin en kötü tarafida , kaptırmış olduğu tüm toplar kontataka çıkmış topyekun takimi kontrpide bırakıyor.
Çok yazık .Çok.2 maç iyi oynayacak diye tüm sezonu kapatıyor.
Kendisiyle takım arasında senkronizasyon okadar farklı işliyor ki,o mevkide Yunus en azından sürekli dener,kolay kolay top kaybetmez.Bu sene sağ açık Yunus olmalı.Sanede kenarda oturmalı.Net.
Eli belinde geziyor arkadaş.

Geçen yıl İnönü deplasmanı sonrası sözleşmesinin fesih edilmesi ve tüm yükümlülüklerinin karşılanması gerektiğini söylemiştim. Bunu olacağından değil ama bir tepki olarak söylemiştim.
Bazen 15-20 milyon euro yakarsın ama sahada eksik kalmazsın. Parası çok alanı yok diye oynatırsan böyle sahada işkence çekersin.
Futbol aklının olmayışının cezası bunlar.

Geri
Üst Alt