Bayern‘de son döneminde eleştirildiği noktaya bizde bir sezon sonra gelmesi gerçekten çok kötü. Bulunduğu durumdan da çok rahatsız bence. Süpriz bir ayrılık şaşırtmaz.
sane clde geçen yıl da yoktu ki, en iyi maçlarımız lpool-lpool-juventus maçlarında yedektiRengim saneyi yedeğe çekelim çekmesine de oynamayan sane ne verir bize ucl maçlarında falan topu taşıyacak başka adam yok. Dikenine katlanacaz mecburen. Ben de memnun değilim şu halinden
Sana özel söylemedim zaten yav kötüye kötü demeye korkuyor insanlar biri kötü değil ikiside kötü kötüye kötü denir. İkiside kötüyken diğerine laf yapılmamasına ayar oluyorum. Normalde ikisininde yedek kalması veya gönderilmesi lazım. Biri sınırlama var diye rahat takılıyor fizik olarak da geri gitmiş diğeri arada büyük maç olur da oynayayım diye gamsız gamsız takılıyor. Forma bu kadar rahat olmamalı yav. yunus'a da devamlılığı yok diye kızıyorum çok yetenekli fizik olarak biraz güçlü olsa çok rahat Avrupa yapardı.abi kendi adıma barış kesilmeli leao yunus oynamalı diyorum zaten
barış sezona çok kötü girdi aşırı kötü oynuyor yazıyorum da bunu
yani barış bizde 3 yıl performans verip kendini kanıtladığı için biraz daha kredisinin olması normal benceSana özel söylemedim zaten yav kötüye kötü demeye korkuyor insanlar biri kötü değil ikiside kötü kötüye kötü denir. İkiside kötüyken diğerine laf yapılmamasına ayar oluyorum. Normalde ikisininde yedek kalması veya gönderilmesi lazım. Biri sınırlama var diye rahat takılıyor fizik olarak da geri gitmiş diğeri arada büyük maç olur da oynayayım diye gamsız gamsız takılıyor. Forma bu kadar rahat olmamalı yav. yunus'a da devamlılığı yok diye kızıyorum çok yetenekli fizik olarak biraz güçlü olsa çok rahat Avrupa yapardı.
O paralel topla gidişi beni delirtiyor tek endişem kulübede daha gamsız olmasısane clde geçen yıl da yoktu ki, en iyi maçlarımız lpool-lpool-juventus maçlarında yedekti
bi ajax deplasmanında iyiydi diye hatırlıyorum onun dışında hiç fark yaratmadı belki bodo bi de
topu herkes kaybediyor da sanenin gereksiz orta çizgiye paralel dribblingleriyle kaybettiği toplar bizim kalede direkt pozisyon oluyor, bunun problemini hep yaşıyoruz. dengeli bi oyun oynamak mümkün değil bence kendisiyle
Forum çöktü sandım çerezleri temizledim düzeldi yav yarım saattir çile çekiyorum.
Sorun yedek kalması değil. Sorun kendinden daha formsuz kişilere rağmen yedek kalması(bu bence daha çok rahatsız etmeli) özellikle ilk maçta 7 üstü rating ile fena bir oyun ortaya koymamıştı ve ufak ufak form yaklama sinyalleri verirken, kendinden çok çok daha kötü hareket eden adamın oyunda tutulması doğal olarak vücut diline yansır, bu kazandırmaz düşürürüz bu durumda vücut dilinin mutsuz olması kadar doğal birşey yok. Güler yüzlü olmaması ise takıntın adam zaten klasik soğuk Alman sıfatlı hep böyleydi.Vucut dili inanilmaz sikintili ve rahatsiz ediyor
Yedek kalmaya devam etmeli
Belki akli basina gelir ve toparlanir