O kişilerin ortak noktası Okan buruk dört dörtlük asla bir hatası yok eleştirilmez ve barış,sallai iyice vasata alıştılar.Bu adamı eleştirenlere Barış müstehak.
Aynen öyle hocam +1O kişilerin ortak noktası Okan buruk dört dörtlük asla bir hatası yok eleştirilmez ve barış,sallai iyice vasata alıştılar.
Clap emojisi geri gelsinO kişilerin ortak noktası Okan buruk dört dörtlük asla bir hatası yok eleştirilmez ve barış,sallai iyice vasata alıştılar.
10 girişiminden 5'inde başarılı olamıyo maalesef kral. öyle olsa turkish liginde nene dorgeles'ten düşük rakamlarda kalma garabeti göstermezdi. ha bence sol tarafta oynasa rakamları patlardı ama leao'nun gelişiyle hem o ihtimal kalktı, hem de sane'nin sağ kanattaki komedik çırpınışları.arada bi top kaybı yapıyor diye kritik edilmesi saçma geliyor. herif 10 girişimde bulunuyosa 5'inde başarılı oluyor mu? oluyor.
rakibin içinden geçip şans yaratabilen, dikine seri ayağa pas atıp depar yapabilen tek adam takımda. yani zaten stil olarak #heran göteller birisi. osimhen'den sonra 11'e ilk yazılması gereken isim haliyle
Adam sane yedek kalmaya devam etmeli vücut dili hiç iyi değil diyor.Aynen öyle hocam +1
Adam sane yedek kalmaya devam etmeli vücut dili hiç iyi değil diyor.Aynen öyle hocam +1
Sane'nin gönderilmesi gerektiği o maasa rağmen Anadolu beklerini perişan edemiyor demiştim hem de kaç kez tamam sane kötü eyvallah hem fikiriz ama Barış sicmasina rağmen tek kelime edilmemesi trolluk insanları aptal yerine koymak oluyor.son 8-9 ayda 1 gol atan adamı bok gibi oynamasına rağmen savunmak komedi ya, bu yabancı hayranlığı gerçekten komedi
abi kendi adıma barış kesilmeli leao yunus oynamalı diyorum zatenSane'nin gönderilmesi gerektiği o maasa rağmen Anadolu beklerini perişan edemiyor demiştim hem de kaç kez tamam sane kötü eyvallah sane hem fikiriz ama Barış sicmasina rağmen tek kelime edilmemesi trolluk insanları aptal yerine koymak oluyor.
Rengim saneyi yedeğe çekelim çekmesine de oynamayan sane ne verir bize ucl maçlarında falan topu taşıyacak başka adam yok. Dikenine katlanacaz mecburen. Ben de memnun değilim şu halindenabi kendi adıma barış kesilmeli leao yunus oynamalı diyorum zaten
barış sezona çok kötü girdi aşırı kötü oynuyor yazıyorum da bunu