#10 Leroy Sané

Bi öyle bi böyle istikrarsızın sözlük anlamı. Kafasına göre oynuyor beyefendi. Ziyechten hiç bir farkı yok ki ziyech 5-6 maç çözmüştü

Oyunu ve duruşu takıma isyan eder ( ayak uyduramamasından ) nitelikte. Kopuk.

Ben gram beğenmiyorum kolay top ezen oyunculardan nefret ediyorum, Keremide hiç sevmiyordum bu yüzden. Yanındaki oyunculara sorun Saneyi oynamak isteyen yoktur muhtemelen, kolay top ezen oyuncular bütün takımı düşürüyor bir anda. Hiç becerebileceklerini sanmıyorum ama transfer tahtası kapanmadan acil çıkmak lazım bu adamdan.

Oyuna girdikten sonra iyiydi. En azından geçen haftadan sonra çaba vardı. Barış geçen hafta bunun üzerine bu hafta da kötüydü
İkinci yarıda oyuna giren Sane'nin 25 dakikalık performansı: •
6 ikili mücadelenin 4'ünü kazandı.
• Sahanın en çok adam eksilten ismi oldu.
• Son dakikadaki pozisyonda resital sundu.

Biri ya da birileri demiş ki her topu kaybetti. Buna istinaden yazıyorum alınıp gücenmece olmasın geçen maç ve hatta geçen senin istatistiğinide koyabilirim, Barış ve Yunus ile de kıyasınıda koyabiliriz.

istatistik mini etek gibidir bla blasını yapmayın ikili mücadele, top kazanma veya top kaptırmanın mini eteği tangası zartı zurtu olmaz. O dediğin anca asist ve gol de olur.

Son maçın istatistiği. Her topu kaybetmemiş aksine ortalama %70 verimlilik ile kullanmış. lütfen sallarken destekli sallayalım.

Pass
Kilit pas 1
Orta (İsabetli) 0 (0)
İsabetli Pas 17/20 (85%)
Rakip yarı sahadaki paslar (isabetli)10/13 (77%)
Kendi yarı sahasında pas (isabetli) 7/7 (100%)

Dripling
Topla Buluşma 26
Top Sürme (Başarılı) 6 (4)
Top Kaybı 5 yani 26 buluşmanın 5 tanesini kaybetmiş.
Toplam taşıma mesafesi 101.3 m
Topla ilerleme 9
İleriye doğru top taşıma 1
Toplam ilerleme 60.8 m
İleriye doğru top taşıma mesafesi 30 m
En uzun ileriye doğru top taşıma 22.1 m

İkili mücadele
Zeminde İkili Mücadele (Kazanılan) 6 (4)

:asd: 26 kere buluşmuş bak hepsini kaybetmemiş yapmayın yaw %90ı yanına basit paslar orta sahada alverler falan insan şunu söylemeye utanır, tekrar izledim şimdi son top hariç aksiyona girdiği HER topu kaybetmiş

maç bitik zaten önemi yok denesin de şu maçtan sonra gelip övmeye çalışıp da komik duruma düşmeyin ya

:asd: 26 kere buluşmuş bak hepsini kaybetmemiş yapmayın yaw %90ı yanına basit paslar orta sahada alverler falan insan şunu söylemeye utanır, tekrar izledim şimdi son top hariç aksiyona girdiği HER topu kaybetmiş

maç bitik zaten önemi yok denesin de şu maçtan sonra gelip övmeye çalışıp da komik duruma düşmeyin ya
Liseliler gibi alıntısız konuşmayacağım. Senin yaptığın eleştirnin tarzını eleştiriyoruz "yanına basit paslar" bu doğru yaklaşım yani doğru eleştiri. " 26 kere buluşmuş bak hepsini kaybetmemiş" - "hepsini kaybetmiş" yanlış eleştiri. Komik duruma düştüğümü söylemişsin olur eyvallah eleştiridir, "Her topu kaybetti" söylemine göre bende istatistiklere bakarak desteksiz attığını söylüyorum. Yine söylüyorum Cafer "verimli değildi" demek başka olmayan şeyi olmuş gibi söylemek başka. Basit örnek, bir grupta adamın yüz ifadesine takılmış niye asık suratlı niye ruhsuz bakıyor, ulan sanane nikahına mı alacaksın?

Geçtiğimiz maç ve sezonunda istatistiklerine de bakabiliriz. Zaten Karşılaştırması var Barıştan daha az kaybetmiş, kilit pasta zaten daha fazla ve Barıştan daha fazla top kazanmış.

Liseliler gibi alıntısız konuşmayacağım. Senin yaptığın eleştirnin tarzını eleştiriyoruz "yanına basit paslar" bu doğru yaklaşım yani doğru eleştiri. " 26 kere buluşmuş bak hepsini kaybetmemiş" - "hepsini kaybetmiş" yanlış eleştiri. Komik duruma düştüğümü söylemişsin olur eyvallah eleştiridir, "Her topu kaybetti" söylemine göre bende istatistiklere bakarak desteksiz attığını söylüyorum. Yine söylüyorum Cafer "verimli değildi" demek başka olmayan şeyi olmuş gibi söylemek başka. Basit örnek, bir grupta adamın yüz ifadesine takılmış niye asık suratlı niye ruhsuz bakıyor, ulan sanane nikahına mı alacaksın?

Geçtiğimiz maç ve sezonunda istatistiklerine de bakabiliriz. Zaten Karşılaştırması var Barıştan daha az kaybetmiş, kilit pasta zaten daha fazla ve Barıştan daha fazla top kazanmış.

her topu kaybetmesi mümkün mü bi adamın ya heralde mübalağa var aldığı çoğu topu alver yapıyor her futbolcu gibi bunu da açıklamayalım bi zahmet.

açtım izledim acaba önyargılı mıyım diye asla öyle bir şey de yok açıp sen de izleyebilirsin, son pozisyon kaldı sadece akıllarda. keşke gerçekten iyi oynasa da hepimiz övsek CVsinin ve verilen paranın ÇOK altında katkı veriyor

barışı da savunmuyorum zaten kötüyken kötü derim bok gibi oynuyor banane barıştan, böyle giderse yeni gelecek kanat ve yunus oynar kanatlarda. kimseyi savunmak için sebep uydurmuyorum.

barışa yunusa girmiyorum bjknin götü boklu sağ açığı cerny daha fazla gole katkı yapmış daha az oynayıp. bu kariyerde bi adamın en az 25 gol-asist yapması lazım beklenti büyük ki ondan eleştiriyoruz

Son düzenleme:
her topu kaybetmesi mümkün mü bi adamın ya heralde mübalağa var aldığı çoğu topu alver yapıyor her futbolcu gibi bunu da açıklamayalım bi zahmet.

açtım izledim acaba önyargılı mıyım diye asla öyle bir şey de yok açıp sen de izleyebilirsin, son pozisyon kaldı sadece akıllarda. keşke gerçekten iyi oynasa da hepimiz övsek CVsinin ve verilen paranın ÇOK altında katkı veriyor

barışı da savunmuyorum zaten kötüyken kötü derim bok gibi oynuyor banane barıştan, böyle giderse yeni gelecek kanat ve yunus oynar kanatlarda. kimseyi savunmak için sebep uydurmuyorum
Hah işte ben dile kızıyorum, Bu birbirimizi gaza getiren nokta oluyor. :ROFLMAO:

Geri
Üst Alt