Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 36.345
- 62.379
- 3.473
Son pozisyona kadar her topu kaybetti deli misiniz yaw 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

26 kere buluşmuş bak hepsini kaybetmemiş yapmayın yaw %90ı yanına basit paslar orta sahada alverler falan insan şunu söylemeye utanır, tekrar izledim şimdi son top hariç aksiyona girdiği HER topu kaybetmişLiseliler gibi alıntısız konuşmayacağım. Senin yaptığın eleştirnin tarzını eleştiriyoruz "yanına basit paslar" bu doğru yaklaşım yani doğru eleştiri. " 26 kere buluşmuş bak hepsini kaybetmemiş" - "hepsini kaybetmiş" yanlış eleştiri. Komik duruma düştüğümü söylemişsin olur eyvallah eleştiridir, "Her topu kaybetti" söylemine göre bende istatistiklere bakarak desteksiz attığını söylüyorum. Yine söylüyorum Cafer "verimli değildi" demek başka olmayan şeyi olmuş gibi söylemek başka. Basit örnek, bir grupta adamın yüz ifadesine takılmış niye asık suratlı niye ruhsuz bakıyor, ulan sanane nikahına mı alacaksın?26 kere buluşmuş bak hepsini kaybetmemiş yapmayın yaw %90ı yanına basit paslar orta sahada alverler falan insan şunu söylemeye utanır, tekrar izledim şimdi son top hariç aksiyona girdiği HER topu kaybetmiş
maç bitik zaten önemi yok denesin de şu maçtan sonra gelip övmeye çalışıp da komik duruma düşmeyin ya
Liseliler gibi alıntısız konuşmayacağım. Senin yaptığın eleştirnin tarzını eleştiriyoruz "yanına basit paslar" bu doğru yaklaşım yani doğru eleştiri. " 26 kere buluşmuş bak hepsini kaybetmemiş" - "hepsini kaybetmiş" yanlış eleştiri. Komik duruma düştüğümü söylemişsin olur eyvallah eleştiridir, "Her topu kaybetti" söylemine göre bende istatistiklere bakarak desteksiz attığını söylüyorum. Yine söylüyorum Cafer "verimli değildi" demek başka olmayan şeyi olmuş gibi söylemek başka. Basit örnek, bir grupta adamın yüz ifadesine takılmış niye asık suratlı niye ruhsuz bakıyor, ulan sanane nikahına mı alacaksın?
Geçtiğimiz maç ve sezonunda istatistiklerine de bakabiliriz. Zaten Karşılaştırması var Barıştan daha az kaybetmiş, kilit pasta zaten daha fazla ve Barıştan daha fazla top kazanmış.
Hah işte ben dile kızıyorum, Bu birbirimizi gaza getiren nokta oluyor.her topu kaybetmesi mümkün mü bi adamın ya heralde mübalağa var aldığı çoğu topu alver yapıyor her futbolcu gibi bunu da açıklamayalım bi zahmet.
açtım izledim acaba önyargılı mıyım diye asla öyle bir şey de yok açıp sen de izleyebilirsin, son pozisyon kaldı sadece akıllarda. keşke gerçekten iyi oynasa da hepimiz övsek CVsinin ve verilen paranın ÇOK altında katkı veriyor
barışı da savunmuyorum zaten kötüyken kötü derim bok gibi oynuyor banane barıştan, böyle giderse yeni gelecek kanat ve yunus oynar kanatlarda. kimseyi savunmak için sebep uydurmuyorum