GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 286

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
205,1K
Sayfa
286/322
Yine birileri algı yapıyor sane için. Saneyi bu muhabir kılıklı kişiye yedirmeyiz. Geçen sene derbilerde şerefini kurtardı hiç mi hatrı yok!! Tamam formsuz biz de görüyoruz. Ayıp ayıp valla bezdirdi bu muhabir kılıklı şeyler

arada bi top kaybı yapıyor diye kritik edilmesi saçma geliyor. herif 10 girişimde bulunuyosa 5'inde başarılı oluyor mu? oluyor.

rakibin içinden geçip şans yaratabilen, dikine seri ayağa pas atıp depar yapabilen tek adam takımda. yani zaten stil olarak #heran göteller birisi. osimhen'den sonra 11'e ilk yazılması gereken isim haliyle
10 girişiminden 5'inde başarılı olamıyo maalesef kral. öyle olsa turkish liginde nene dorgeles'ten düşük rakamlarda kalma garabeti göstermezdi. ha bence sol tarafta oynasa rakamları patlardı ama leao'nun gelişiyle hem o ihtimal kalktı, hem de sane'nin sağ kanattaki komedik çırpınışları.

son 8-9 ayda 1 gol atan adamı bok gibi oynamasına rağmen savunmak komedi ya, bu yabancı hayranlığı acayip baydı

yunusu arada dinlendirsin yeter kupada falan başka bir isteğimiz yok

son 8-9 ayda 1 gol atan adamı bok gibi oynamasına rağmen savunmak komedi ya, bu yabancı hayranlığı gerçekten komedi
Sane'nin gönderilmesi gerektiği o maasa rağmen Anadolu beklerini perişan edemiyor demiştim hem de kaç kez tamam sane kötü eyvallah hem fikiriz ama Barış sicmasina rağmen tek kelime edilmemesi trolluk insanları aptal yerine koymak oluyor.

Sane'nin gönderilmesi gerektiği o maasa rağmen Anadolu beklerini perişan edemiyor demiştim hem de kaç kez tamam sane kötü eyvallah sane hem fikiriz ama Barış sicmasina rağmen tek kelime edilmemesi trolluk insanları aptal yerine koymak oluyor.
abi kendi adıma barış kesilmeli leao yunus oynamalı diyorum zaten

barış sezona çok kötü girdi aşırı kötü oynuyor yazıyorum da bunu

abi kendi adıma barış kesilmeli leao yunus oynamalı diyorum zaten

barış sezona çok kötü girdi aşırı kötü oynuyor yazıyorum da bunu
Rengim saneyi yedeğe çekelim çekmesine de oynamayan sane ne verir bize ucl maçlarında falan topu taşıyacak başka adam yok. Dikenine katlanacaz mecburen. Ben de memnun değilim şu halinden

Bu adamın kendini ispat etmeye ihtiyacı yok, kendisi toparlasın diye yedek bırakılmak falan çocukça işler. Ya oynatırsın ya oynatmaz gönderirsin.

Geri
Üst Alt