GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 288

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
205,1K
Sayfa
288/322
Ben de şayet benim yerime evlat kontenjanından bütün maç top kaybeden adam oynatılsa, eli belimde gezerim. Ne b.k yiyorsanız yiyin derim. Sanki diğer kanat oyuncusu uçup kaçıyor da bu adam son dakikalarda oyuna giriyor. Kötü birine katlanacaksak Sane’yi tercih ederim Barış’a göre. En azından biri salt yetenek, diğerinin kötü günü hiç çekilmiyor

Çok kötü oynuyor. Dünya kupasında da aşırı kötüydü.

Yunus şuan takımın en iyisi net,

Kafası burada olup iş yapmak isteyen kendini belli ediyor

12 maaş alıp böyle oynama hakkı yok. Uzayabilir isterse kayıp değil.

Ben İcardi’nin kötü oyununa sabredebilirim, herifin bizde 1 müthiş 1 iyi sezonu vardı. Yunus’a sabredebilirim bizim alt yapımızdan. Barış’a sabrederim bizim yetiştirdiğimiz bir oyuncu.

Ama Sane’ye vs sabredemem. İş yap ya da uza

Hem dünya kadar para al hem dk 85 kendi yarı sahanda top kaptır.

Son düzenleme:
Çok kötü oynuyor. Dünya kupasında da aşırı kötüydü.

Yunus şuan takımın en iyisi net,

Kafası burada olup iş yapmak isteyen kendini belli ediyor

12 maaş alıp böyle oynama hakkı yok. Uzayabilir isterse kayıp değil.

Ben İcardi’nin kötü oyununa sabredebilirim, herifin bizde 1 müthiş 1 iyi sezonu vardı. Yunus’a sabredebilirim bizim alt yapımızdan. Barış’a sabrederim bizim yetiştirdiğimiz bir oyuncu.

Ama Sane’ye vs sabredemem. İş yap ya da uza

Hem dünya kadar para al hem dk 85 kendi yarı sahanda top kaptır.

Iki kanatlarimizda suan les evet. Baris bundan kötü. Hersene üstüne koyarak kötü oynamayi beceriyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sane'nin gönderilmesi gerektiği o maasa rağmen Anadolu beklerini perişan edemiyor demiştim hem de kaç kez tamam sane kötü eyvallah hem fikiriz ama Barış sicmasina rağmen tek kelime edilmemesi trolluk insanları aptal yerine koymak oluyor.
Barış 3 sezondur takımın yükünü çekenlerin başında geliyor, şampiyonlukların tamamında da üst seviyede payı var. 4 sezonda aldığı para bu arkadaşın 1 sezonda aldığı paranın yarısı etmez. Dolayısıyla bu arkadaşla kıyaslanacak hiçbir yanı yok. Kötü oynuyor doğru ama kredileri kıyaslanamaz bile.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Batrakov'u ilk 11'e monte edebilirsek sane'nin performansını doğrudan artıracağını düşünüyorum. Sahada onun dilinden anlayabilecek, verkaçlar yaparak pozisyon yaratmasını sağlayabilecek bir oyuncu var artık takımda.. birde öyle görmek lazım sane'yi..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vucüd dili berbat olan profesyonel olduğu iddia edilen oyuncu.. elini ayağını tutan yok oynadığın sürede hakkını ver al formayı.. ağız burun trip el kol hareketleri mutsuz olduğunu ifade ediyor son zamanlarda.. yaş olmuş 30 halen çocuk gibi.. herkes 11 oynayamayacak..

batrakov ilk 11e monte edilince sanenin yeni mevkisi benchte sağ koltuk mis
Çok komik bir istatistik paylaşacağım

Şu heriflerden daha çok oynayıp daha az tabela yapmış heriflerin toplam maaşı sanenin yarısıdır muhtemelen

İyi oynasa hepimiz övsek keşke, yok çevresiymiş bilmemneymiş çok iyi oynadığı 4-5 maçta da aynı adamlarla oynadı.

2025-2026 süper lig

Dorgeles Nene 1500 dk / 17 gol katkısı

Zubkov / 2100 dk 16 gol katkısı

Cerny 2000 dk / 13 gol katkısı

Leroy Sane 2300 dk / 12 gol katkısı

1000173252.webp

sane'nin sağ kanattaki rakibi barış değil yunus ve yunus daha çok hak ediyor, ama barış o kadar formsuz ki yunus ya da sane'yi sola atmak da mantıksız olmaz evet
sola geçmeli zaten.Sık oynadığı bir yer yabancı bir yer olsa zaten yapacak bir şey yok derdim.Yunus dahi solda oynayabiliyor , merkeze yaklaşıyor öyle oynuyor fb maçında iyi oynamıştı o rolde

sağda oynamasına karşıyım bence verimi kafadan yarı yarıya düşüyo da barış bile leao geldi diye yarı teknik kapasitesiyle son maç en akıllı şekilde oynamaya gayret gösterdi. bu arkadaş yapamayacağı işleri zorlayıp yamalcılık oynamaya devam ederse değil yunus, barış'ın bile arkasına düşer sağ kanat rotasyonunda. herkese taviz vere vere mevlana'ya döndük.

Geri
Üst Alt