GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 294

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
205K
Sayfa
294/322
Haydi yedek kalip moralin bozuldu, eh iste sana firsat, bu forma benim de ama sen resmen neden yedek kaldigini herkese gösteriyorsun.

Bu tür bir iki mac oynayip sonra bes mac yok olan futbolculardan nefret ediyorum. Iki mac 10/10 oynayip sonra üc bes mac 5/10 oynamak yerine ortalama 7/10 oynasa kafi.

Insallah leao da böyle olmaz oda aynisini yaparsa artik kanata bu tür transfer yerine daha genc ac oyuncu alin. Starlarin havasindan gecilmiyor.

Son yillarda cidden kabzat oyunculardan sansimiz olmadi.

Kendine gelmesi lazim fakat su sekil pozisyonlarda ben de ufak trip yapardim. Tivitte yazan cumledeki kinayeye katilmiyorum tabi - kesit yuzunden alintiladim.

Hepimiz biliyoruz ki Sporting macinda birsey yapacaksak bu arkadasin sihirbazligi ile yapacagiz. Topu kaleden 60m uzaklikta alip Ferrari gibi isler yapip gol hediye edecek aslanim, buyuk maclarin topcusu.

Çok yetenekli ve istediğinde içinden çıkan şeyi hepimiz biliyoruz ama adam leaonun 2. yarı verdiği ışığı 1 senede veremedi. Çok üzücü maalesef.

fb maçları dışında hiçbir büyük maçta bi boka yaramadı bu nasıl bi algı yaw sanki her cl maçını derbiyi o almış gibi

lpool x2 ve juve maçlarında yedekti, olsaydı da kazanamazdık muhtemelen

doğruyu yapmış saneye atılabilecek 1 açı yok burada
Nasil yav, herif hizli geliyor birak onune dalsin topla. Ikinci golde torreira goren adam bunu da becermeli bence.

Ona atmasin peki, hadi acida yok , attigi pas da pozisyonu bitiriyor. Kendisi saga ceksin sanenin kosusu onundekini bozsun ona da okeyim.

Nasil yav, herif hizli geliyor birak onune dalsin topla. Ikinci golde torreira goren adam bunu da becermeli bence.

Ona atmasin peki, hadi acida yok , attigi pas da pozisyonu bitiriyor. Kendisi saga ceksin sanenin kosusu onundekini bozsun ona da okeyim.
ortadaki başakşehirli çok rahat keserdi bence yaw çok yakınlar, öne doğru da bırakamazdı önündeki adamdan dolayı

bana çok zor geldi bu pas fikri

ortadaki başakşehirli çok rahat keserdi bence yaw çok yakınlar, öne doğru da bırakamazdı önündeki adamdan dolayı

bana çok zor geldi bu pas fikri
Tam ceza sahasi icine degil sane baya geriden geliyor aslinda ama neyse cok da onemli degil.

Sane'nin kendine gelmesi gerektigi faktoru degismiyor. Solda diye mi onu da bilmiyorum , jakobs cok destekledi denemez - hep sagdan yunus+sallai ve ortasaha kalabaligi ile gittik sayilir.

Bireysel olarak macin icinde degildi

Haftaya Kocaeli maçı var içerde bu adam maç berabereyken son 20 dk oyuna girse neredeyse sıfır heyecan olur...Düşün içerideki bir Anadolu maçı için bile bir heyecan yaratmıyor artık..Icardi bu bitik haliyle gelip son 20 dk oyuna girse birşey yapar mı diye beklersin bu adam da o bile kalmadı..

Her sene bir numune çıkıyor kanat bölgemizde. Zaha-Tete-Ziyech ve son olarak bu kardeş

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt