Tugay Sera
10 Numara!
2 senedir dikine önünde Mahmut'undan Mehmet'ine Mustafa Eskiellaç'ı bile geçemedi, ben kanatta bu kadar çalım atamayan başka bir Galatasaray futbolcusu görmedim şakasız.
Daha geldiği ilk haftalarda belli etti çok kötü şutör olduğunu7 metre kale var her seferinde topu çerçeve dışına atmayı beceriyor, kaleyi tutturamayan adama 12 milyon euro maaş ödüyoruz, enayiliğin böylesi.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yılın postunu tekrar hatırlatmak isterimOynadığı futbolla adeta namusumuza göz dikiyor
Ne iddiası ?ıslıklanmalı bazı iddialar dönüyor seni ham yaparız sane efendi.
ıslıklanmalı bazı iddialar dönüyor seni ham yaparız sane efendi.
ilkay ile beraber, hocayı yönetime şikayet ediyorlarmış.Ne iddiası ?
İlkay ile birlikte postalanmalı bu ikisi de ibreti alem olsun diye. Gram faydası olmayan 2 topçuilkay ile beraber, hocayı yönetime şikayet ediyorlarmış.
Niye teklif yaptılar o zaman Sane'ye. Sonra trip attılar adama uzatmadı diye aylarca. O süreci yakından takip ettim. Bayern'i reddetti diye kuruldular adama aylarca. Neyse ki Olise tuttu çabuk unutuldu.Ekli dosyayı görüntüle 335743
Şu fotoyu görünce o kadarda değil demiştim adamlar az bile gömmüş Sane'yi
Niye teklif yaptılar o zaman Sane'ye. Sonra trip attılar adama uzatmadı diye aylarca. O süreci yakından takip ettim. Bayern'i reddetti diye kuruldular adama aylarca. Neyse ki Olise tuttu çabuk unutuldu.