- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
Keşke şunları bir yöneticimiz çıkıp söylese çünkü bu basbaya şike
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söyleyince de hiç bişey olmuyor söylemeyincede. Bu ülke futbolu bok çukuru. Mahv ettiler. Ali koç ve yanındakiler boka çevirdi bu ülke futbolunu şampiyon olsa ne olcak. Cidden artık kimsenin umrunda bile değil. Okadar değersizleştiki Yeni nesil bunlar yüzünden futboldan soğudu. Biz bile soğuduk. İğrenç başka isim bulamıyorum. Bir tane şımarık zengin ülkede paranın açamayacağı kapı olmadığını herkese gösterdi. Bu kadar rezil durumda olduğumuzu gerçekten tahmin etmezdim. Omurgalı insanlarda var diye düşünürdüm. Diyecek çok şey varda yapacak hiçbirşey yok.Keşke şunları bir yöneticimiz çıkıp söylese çünkü bu basbaya şike
Iyi iste o da mamasini almis. Adam gibi cikip oynayan her takim hocasi ve topcusuyla beraber hem bizi hem feneri gayet te guzel bir sekilde yenebilir. Cok zor rakipler degiliz oynamak isteyen takimlar icin. Kalite ile kazaniriz orasi ayri. Ama iste biraz sivrilen biri oldu mu bir sonraki sefere bu heriflere yativeriyorlar boyle.Açıkçası sami o karakterde biri değil izlenimi veriyordu ,geçen yıl hatırlayın saibenin aga babası kasimpasa ile fenerin stadında herkes yatacak derken çatır çatır top oynatmisti uzatmalarda erkan enginin olaylı penaltisiyla yenilmisti
Halemlerin formadan korktugunun en guzel ornekler8nden bu yawshaq. Gecen sene sumsuk gibi sahada dolanan yaratik uzerine super guc kostumu gecirmis gibi hakeme bir suru laf etti uyduruk pozisyonda. Hakem de tamam abi affet deyip gitti.Levent Mercan, sol stoper denenecekti ondandir. Ne kotu niyetli adamlarsiniz?
Gelen her topcuya ilk oryantasyonda sistemi, dizilisi, dizilisteki yerini, gorevini anlatacaklarina kendinizi her pozisyonda atin, hakemin ustune yuruyun, gerekirse kufredin denilmiyorsa ben de Galatasarayli degilim. Bkz: Kostic - Kayseri verilen penalti.Halemlerin formadan korktugunun en guzel ornekler8nden bu yawshaq. Gecen sene sumsuk gibi sahada dolanan yaratik uzerine super guc kostumu gecirmis gibi hakeme bir suru laf etti uyduruk pozisyonda. Hakem de tamam abi affet deyip gitti.