10 maçtır oynattığı takımın en golcü oyuncusunu 11. maçta oynatmayan hoca

Her sene alayınızı üst üste koyup şampiyon oluyoruz.
Haramzade köpekler.

Keşke şunları bir yöneticimiz çıkıp söylese çünkü bu basbaya şike
Söyleyince de hiç bişey olmuyor söylemeyincede. Bu ülke futbolu bok çukuru. Mahv ettiler. Ali koç ve yanındakiler boka çevirdi bu ülke futbolunu şampiyon olsa ne olcak. Cidden artık kimsenin umrunda bile değil. Okadar değersizleştiki Yeni nesil bunlar yüzünden futboldan soğudu. Biz bile soğuduk. İğrenç başka isim bulamıyorum. Bir tane şımarık zengin ülkede paranın açamayacağı kapı olmadığını herkese gösterdi. Bu kadar rezil durumda olduğumuzu gerçekten tahmin etmezdim. Omurgalı insanlarda var diye düşünürdüm. Diyecek çok şey varda yapacak hiçbirşey yok.

Bu artık kaçıncı oldu ben sayamadım, sayan var mı? Bu en iyi oyuncularını FB maçında kızağa çeken veya bir maç öncesinde gereksiz bir şekilde cezalı duruma düşen takımları tek tek bir başlıkta yazıp ifşa etmeliyiz. İnanılmaz bir istatistik ve artık gözünün içine soka soka çekinmeden yapılıyor.

Levent Mercan, sol stoper denenecekti ondandir. Ne kotu niyetli adamlarsiniz?

Konya maçında konyanın gole ihtiyacı var ndao var ellerinde herif bu sene oynamadığı maçlar
Eyüp, kargaspor, ads ve ne hikmetse fener.
Bu kenarda oturup oyuna giren ve ceza sahası içinden topu tribüne atan da fener altyapısı ürünü.

Bitiyor mu bitmiyor. Ads'yi yendikleri maçta maçı katleden 3 golün direkt içinde olan kim. arda denen mahlukat, dün akşam daha 3. dakikada dirseği saranın yüzüne bile isteye gömdü.

Şu ligdeki organizasyon italyada falan olsaydı 10 takim falan amatöre giderdi.

Açıkçası sami o karakterde biri değil izlenimi veriyordu ,geçen yıl hatırlayın saibenin aga babası kasimpasa ile fenerin stadında herkes yatacak derken çatır çatır top oynatmisti uzatmalarda erkan enginin olaylı penaltisiyla yenilmisti
Iyi iste o da mamasini almis. Adam gibi cikip oynayan her takim hocasi ve topcusuyla beraber hem bizi hem feneri gayet te guzel bir sekilde yenebilir. Cok zor rakipler degiliz oynamak isteyen takimlar icin. Kalite ile kazaniriz orasi ayri. Ama iste biraz sivrilen biri oldu mu bir sonraki sefere bu heriflere yativeriyorlar boyle.

Levent Mercan, sol stoper denenecekti ondandir. Ne kotu niyetli adamlarsiniz?
Halemlerin formadan korktugunun en guzel ornekler8nden bu yawshaq. Gecen sene sumsuk gibi sahada dolanan yaratik uzerine super guc kostumu gecirmis gibi hakeme bir suru laf etti uyduruk pozisyonda. Hakem de tamam abi affet deyip gitti.

Halemlerin formadan korktugunun en guzel ornekler8nden bu yawshaq. Gecen sene sumsuk gibi sahada dolanan yaratik uzerine super guc kostumu gecirmis gibi hakeme bir suru laf etti uyduruk pozisyonda. Hakem de tamam abi affet deyip gitti.
Gelen her topcuya ilk oryantasyonda sistemi, dizilisi, dizilisteki yerini, gorevini anlatacaklarina kendinizi her pozisyonda atin, hakemin ustune yuruyun, gerekirse kufredin denilmiyorsa ben de Galatasarayli degilim. Bkz: Kostic - Kayseri verilen penalti.

Neyse iyi ki Galatasarayliyim 😁

Geri
Üst Alt