Cevap: #10 Metin Oktay

taçsız kralı rahmetle anıyyoruz. efsaneler unutulmaz:tiphat:

keske seni canli izleyebilseydim be kral :sad007:

milyonlara GALATASARAYI sevdirmis adamligiyla hala konusulan türkiyenin gelmis gecmis en büyük spor adamini rahmetle aniyorum.

Ruh'un şaad olsun kral.. Seni canlı izlemek muhakak ki dünya'nın en güzel duygusu olurdu.

Mekanın Cennet, Ruh'un şaad olsun Kral...

A2n4mSyCAAAOT5z.jpg:large

Vefatından sonraki gün siyah formayla çıktığımız Gençlerbirliği maçına o dönem 10 numaralı formayı giyen https://www.gscimbom.com/forum/2011-diger/2625-roman-kosecki.html özel izinle 20 numaralı formayla çıkmış.

Bu arada arşivde Gündüz Kılıç'ta olması gereken bir sürü konu var, özellikle Edip Gül abinin açtığı güzel konular. Onlar buraya taşınsa güzel olur.

Seni sevenleri bir defa üzdün baba:sad007: Ruhun şad olsun

Ruhun şad,mekanın cennet olsun Taçsız Kral.Seni izleyememek benim açımdan büyük talihsizlik.Bugün belgeslini izlerken adam gibi adam olduğuna birkez daha şahit oldum.Rahat uyu kral....

Rahat uyusun taçsız kral bizler çok şükür ki hala sokaklarda onun giydiği temiz forma kadar temiz formaları giyebiliyoruz.

Canlı izlemek nasip olsaydı keşke.

18 sayfa olmasi uzucu olmus

Tacsiz KRAL:tiphat:

Kalbimizde yasiyor Kral

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Her Kral efsane değildir. Allah rahmetini esirgemesin yattığın yer nurla dolsun büyük Galatasaraylı.

Seni ne biz unutacağız ne de gelecek nesillere unutturacağız

Krallar hep Galatasaraylı doğar...

Taçsız Kral...

krallar_galatasarayli_dogar_by_cunaka.jpg

Taçsız Kral'ın bu sabah trt 3 de anısına klip vardı gözlerim doldu :ayatollah:

İzmirspor'da oynarken Galatasaray'a transferine karşı çıkan nişanlısının "ya Galatasaray, ya ben!" restine karşılık "Galatasaray!... o daha vefalı"

deyip nişan yüzüğünü nişanlısının avucuna vererek cevaplayacak kadar severdi Galatasaray'ı o.

METİN OKTAY

Geri
Üst Alt