- 21 Ocak 2010
- 72.815
- 51.241
- 5.003
Draxler
Yapma gözünü seviyim getireceksin başımıza yeni bir çilek sonu Falcao gibi olmaz umarım
•quod erat demonstrandum•
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Draxler
O maaşlar ödenir mi? Ya da Falcao, Babel, Feghouli’den kurtulabilirsek mi?Draxler
Evet en az ikisi gitmeli.O maaşlar ödenir mi? Ya da Falcao, Babel, Feghouli’den kurtulabilirsek mi?
Pirlo Hagi Delpiero10 numarayı bazı taraftarlar sadece yeteneğine bakarak bir şu futbolcuya verelim diyor ama o formanın aynı zamanda lider özellikli, sahada olduğu sürece takımın özgüvenini yükseltecek, rakibi her saniye tedirgin edecek yetenekli ve aynı zamanda yırtıcı bir ismin giymesi gerektiğini düşünüyorum. Büyük maçlarda sorumluluk alacak, baskıyı kaldırabilecek birisi olmalı.
Hoca da bazı sürprizler olabilir 10 numaralı formayı biraz bekletmeyi düşünüyorum dedi az önce
Renktaş o bahsettiğin sezon 1999 - 2000 sezonu UEFA kupasını aldığımız sezon. Ondan sonra 1 sene Trabzon'da oynadı. Sonrasında Lucescu'nun 2. sezonu Emre Aşık, Ümit Karan'ın olduğu kadroda bizde 1 sene daha oynadı, 2. yarıda sakatlanarak sezonu kapadı. Ertesi sene 100. yılında Beşiktaş Sergen'i bonservisi ile Siirtspor'dan (Jet Fadıl) tamamen aldı.Sergen bizdeyken Hagi de takımdaydı r’taş.
Doluydu yani #10
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Renktaş o bahsettiğin sezon 1999 - 2000 sezonu UEFA kupasını aldığımız sezon. Ondan sonra 1 sene Trabzon'da oynadı. Sonrasında Lucescu'nun 2. sezonu Emre Aşık, Ümit Karan'ın olduğu kadroda bizde 1 sene daha oynadı, 2. yarıda sakatlanarak sezonu kapadı. Ertesi sene 100. yılında Beşiktaş Sergen'i bonservisi ile Siirtspor'dan (Jet Fadıl) tamamen aldı.