10 Numarayı Kim Giymeli?

gedson fernandes

10 numarayı bazı taraftarlar sadece yeteneğine bakarak bir şu futbolcuya verelim diyor ama o formanın aynı zamanda lider özellikli, sahada olduğu sürece takımın özgüvenini yükseltecek, rakibi her saniye tedirgin edecek yetenekli ve aynı zamanda yırtıcı bir ismin giymesi gerektiğini düşünüyorum. Büyük maçlarda sorumluluk alacak, baskıyı kaldırabilecek birisi olmalı.

Hoca da bazı sürprizler olabilir 10 numaralı formayı biraz bekletmeyi düşünüyorum dedi az önce
Pirlo Hagi Delpiero

Bu sene boş bırakalım sahada karakter koyana veririz. 10 numara verilmez alınır style

Altyapıdaki gençlerden çıksın 10 numara kaldırabilirse 100 milyona satarız

10 numara maestrodur bir takımda.. şu an ona yakın oyuncu profili morutan olabilir attığı goller, asistler ve yeteneği ile ama bizim on numaramız olabilir mi olamaz mı göreceğiz... gedson on numara değil. gedsona 10 numara vermek sadece geldiği için onore etmek için olur..

Sergen bizdeyken Hagi de takımdaydı r’taş.

Doluydu yani #10

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Renktaş o bahsettiğin sezon 1999 - 2000 sezonu UEFA kupasını aldığımız sezon. Ondan sonra 1 sene Trabzon'da oynadı. Sonrasında Lucescu'nun 2. sezonu Emre Aşık, Ümit Karan'ın olduğu kadroda bizde 1 sene daha oynadı, 2. yarıda sakatlanarak sezonu kapadı. Ertesi sene 100. yılında Beşiktaş Sergen'i bonservisi ile Siirtspor'dan (Jet Fadıl) tamamen aldı.

Renktaş o bahsettiğin sezon 1999 - 2000 sezonu UEFA kupasını aldığımız sezon. Ondan sonra 1 sene Trabzon'da oynadı. Sonrasında Lucescu'nun 2. sezonu Emre Aşık, Ümit Karan'ın olduğu kadroda bizde 1 sene daha oynadı, 2. yarıda sakatlanarak sezonu kapadı. Ertesi sene 100. yılında Beşiktaş Sergen'i bonservisi ile Siirtspor'dan (Jet Fadıl) tamamen aldı.

Doğrudur. Lucescu dönemi aklımdan çıkmış benim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdilik hiçkimse. Takımda 10 numarayı taşıyabilecek adam göremiyorum.

Geri
Üst Alt