Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. sayfadaki yerimizi alalım![]()
İlk sayfa, affetmem![]()
En son pubisi var diye duymuştum. Muhtemelen yenge ile fazla takılıyor. Baklavayı ve acıyı biraz azaltıp, yengeden de 2-3 hafta uzak dursa iyi olur. Sezon bitince ne yapıyorsa yapsın...
Sil şu mesajını.
Sil şu mesajını.
Niye kardeşim? Bu konulardan bahsetmenin bir sakıncası yok dediler.
seviyesizlik dizboyu boşver mete
Engin Talü Nickli Üyeden Alıntı
PS: arkadaşlar biraz medeniyet lütfen ben bilimsel konşuyorum. eger sneijderlaar dün gece bir kaçamak yaptılarsa cinsel anlamda bu wes'in bugunkü performansını etkiler. gücünü düşürür. bir insan boşaldıgından ne kadar enerji ve protein kaybediyor biliyor msunuz ? aramızda alaklı doktorlar vardır onlar açıklar. bana inanmıyorsanız rıdvan dilmeni okuyun? ya da masturmasyon sonrası halı sahaya gidin bakalı?
ama toplumumuzdaki önyargı ve bastırılmış kişilikler hep itelemeeye sürüklüyr insanları adeta insanlarımız ip atlıyarak geçiyoror hayatını
Bunu sen mi diyorsun?
orda bilim var deney var. neyse maça kaçıyorum ugraşamam
En son pubisi var diye duymuştum. Muhtemelen yenge ile fazla takılıyor. Baklavayı ve acıyı biraz azaltıp, yengeden de 2-3 hafta uzak dursa iyi olur. Sezon bitince ne yapıyorsa yapsın...