Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı nasıl alabildik halen aklım ermiyor. Formsuzluk geçer, klas baki kalır.
Saçma sapan konuşma .. Senle futbol konuşanda kabahat seviyesiz herif.. Bir daha mesajımı falan alıntılama ceza yemek istemiyorum ağzımı bozup..
Ağzını bozacaksan boz, ağzımı bozacağım diye tehdit mi olur? Böyle kafalar eleştiriyo işte Sneijder gibi bi adamı
Senin gibi ne dediğini bilmeyenler de onu savunuyor hayat işte..
Raporladım + Sneijder'in senin gibilerini böyle kudurttuğunu görmekte paha biçilemez bir zevk
formsuzluk varsa bile ki düşünmüyorum öyle; bu terim yüzündendir. Tıpkı chedjou gibi. terim çolak'a güvendi şino'ya güvenmedi. Dany'e güvendi Cheedjouya güvenmedi. real maçından sonra bile gitti dany'i oynattı.
bende korktum. Bu kadar sevdiğim bi oyuncu bize gelmiş neden fransadaki gibi oynayamadı bu adam diye üzüldüm. Artık dedim ki fıstık gibi stoper kıçımızda patladı galiba. Ama koç faktörü büyük tabi. Mancini reisi keşke sene başında getirseydik. realden en kötü 1 puan alırdı mancini reis, şimdide iyice toparlanmış olurduk![]()
@Murat Oktay Sneijder'den ozur dileyin uzatmayin konustukca daha da komik duruma dusuyorsunuz. Bosuna elestirdik sen ne buyuk adammissin demek bu kadar zor olmamali.
Bu arada hala dun 4-3-3 oynadigimizi anlamamis bazilariniz![]()
Sneijder'in şu bileğine taktığı beyaz şey nedir? Bilen varsa yazsın lütfen. Bileklik değil onu biliyorum.