#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı nasıl alabildik halen aklım ermiyor. Formsuzluk geçer, klas baki kalır.

[attachment=4268:2014636_w1.jpg]

Ekli dosyalar

• 2014635_w1.webp
    2014635_w1.webp
    57 KB · Görüntüleme: 469
  • 2014636_w1.webp
    2014636_w1.webp
    58 KB · Görüntüleme: 417
Şıno kapak takmaya devam ediyor. Millet bi yerlerini yırtsada bu çocuk buram buram kalite kokuyor.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bu adamı nasıl alabildik halen aklım ermiyor. Formsuzluk geçer, klas baki kalır.

aysal reisin oturup bi kahve içmesine bakar :trollfacce.gif:

inter başkanıyla içmişler kahve, sonra milan başkanıda aziz yıldırım gibi kıskanmış ünal reisi çağırmış benlede iç demiş, o da daveti geri çevirmemiş onlada içmiş:trollfacce.gif::acne:

Raporladım + Sneijder'in senin gibilerini böyle kudurttuğunu görmekte paha biçilemez bir zevk

İyi bu zevk tatmin eder umarım seni..

Böyle saçma sapan bir düşünce tarzı olabilir mi? Etmediğim küfür kalmayan Hamit çıksın çatır çatır oynasın beni g.t etsin ...Yeter ki futbolcumuz iyi olsun hatta en iyisi olsun..Sırf kendi egom için Sno'nun kötü oynamasına neden sevineyim ? Artı Sno dün gayet iyi oynadı demişim adamı kötüledik mi ? Aynı Sno daha fazla sorumluluk alırsa daha da iyi işler yapar ki bu formundan daha iyi olduğu dönemleri gördük..Nesi yanlış yazdıklarımın ? İyi oynayınca daha iyisini yapabilir demek suç mu ?

formsuzluk varsa bile ki düşünmüyorum öyle; bu terim yüzündendir. Tıpkı chedjou gibi. terim çolak'a güvendi şino'ya güvenmedi. Dany'e güvendi Cheedjouya güvenmedi. real maçından sonra bile gitti dany'i oynattı.

bende korktum. Bu kadar sevdiğim bi oyuncu bize gelmiş neden fransadaki gibi oynayamadı bu adam diye üzüldüm. Artık dedim ki fıstık gibi stoper kıçımızda patladı galiba. Ama koç faktörü büyük tabi. Mancini reisi keşke sene başında getirseydik. realden en kötü 1 puan alırdı mancini reis, şimdide iyice toparlanmış olurduk :(

@Murat Oktay Sneijder'den ozur dileyin uzatmayin konustukca daha da komik duruma dusuyorsunuz. Bosuna elestirdik sen ne buyuk adammissin demek bu kadar zor olmamali.

Bu arada hala dun 4-3-3 oynadigimizi anlamamis bazilariniz :(

4-3-3 oynadık dün:)

ben hiç wesley kötü oyuncu bizde iş yapmaz demedim ki renktaş...sadece berbat oynadığı maçlardan sonra Terime laf atılıyordu sistem yüzünden diye bende sistem bir yere kadar etkili evet ama bu kadar da kötü oynanmaz dedim...kendiside formsuz dedim...şimdi toparladı ama bazıları gelip yok işte kapak taktı herkese,hani wesley kötüydü,vsvs...ben ne yazdığımı biliyorum milletin yazdığınıda biliyorum ama gidin kötü adam iş yapmaz diyenlere söyleyin bunu....siz körü körüne savunan bir taraftarsınız...aysalıda terimide wesleyide...taraf oluyorsunuz ve ne olursa olsun kötü yanlarını görmüyorsunuz...

wesley geldiğinden beri sistem yüzünden kötüydü diyorsanız hala katılmıyorum...saygılar sevgiler..

Hala böyle bir oyuncunun 28 yaşında Galatasarayda oynadığına inanamıyorum . Böyle oyuncular genelde 32-33 yaşlarından sonra gelir .

Wesley Sneijder (Real Madrid ve Inter takımlarında 10 numara pozisyonunda oynadı)

Şuanda Galatasaray'da oynuyor. 28 yaşında. Şuan faal futbol oynayan futbolcular arasında dünyanın en iyi 10 orta saha oyuncusundan biri!

Bunun hala tam olarak farkına varamadığımızı düşünüyorum!!!

Eleştirenlere lafım yok ama adama İnamato,Sarp muamelesi yapan tipler vardı ya hani onlara ne yazılsa az kalır şu an.

Bu kadar mı anlamıyorsuuz arkadaş,bu kadar mı uzaksınız futbola? Bunu önceden de yazmıştım ama hazır Sneijder formdayken bir kez daha yazayım.Çünkü bu arkadaşlar 2 ortalama maçtan sonra yine türeyeceklerdir.Drogba'ya da yazılmıştı aynı şeyler.

Sneijder son haftalara kadar beklediğim oyunu oynamıyordu ama ölüsü bile iyiydi.. tamam direk skora etki etmiyordu ama hızlı düşünüp pas akışını kadrodaki bütün oyunculardan daha iyi sağlıyordu..

Beni en çok sevindiren artık yüzünün gülüyor olması.. takıma gerçek anlamda ısınmaya başladı.. bundan sonra iyi gidecektir herşey..

artik gecmisi geride birakalim, kim ne demis önemli degil, destek cikalim da yeter. Artik ben Buraka da bisey demicem, son mac kaciridigi halde cidden iyi mücadele etti, panikliyor.

Wesleye gelince, Malesef Fatih Terim wesley nasil bir futbolcu oldugunu bilmedigi icin verim alamadi. Kafasinda hep Kaka vardi, onu öyle oynatmaya calisti

Abartma senlıklerı baslamıs takımda ozgurlugu olan tek oyuncu bundan sonra

Zaten baska turlu oynayamayız arkasına daha cok hamal lazım

70 sonra cok dustuk oyun olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt