#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder adamın dibidir.Bu 2 en önemli maçımızda iğne ile de olsa çıkar aslanlar gibi oynar.

İlk yarıyı kapattıysa bunun tek açıklaması olur Fatih Terim ahı.

2 sene hiç sakat vermeyen takım bir anda 2 sene öncesinin sakatlıklarına döndü. Bu işlere inanmıyorum ama Şükür'ü gönderdik adam ne ah ettiyse 4 sene acısı bizden çıktı şimdi de Terim ah etti bakalım kaç sene çıkacak.

Ilahi adalete inanirim da bu konuda Galatasarayimizin sucu ne ki ?! hata yapilmis ise hocaya ona yolayanlara düser ahi. Galatasarayimiza hic bir kini yok ve ollamazda hocanin. aklinin ucundan bile gecmez ve istemezde.

biraz haksiz ilahi adalet olur bu durumda bence :) taraftarin cok büyük bölümü sahip cikdi sonucda hocaya. divanda hemen hemen herkez hocanin yaninda bu konuda.

bence bu aralar belki fazla yüklenmeler oluyor ki mancini hoca bu konuda yükleme yapmamiz gerektigini söylemisdi kondisyon-fizik anlaminda.

3 ay gibi bir süre oynamaz diyenler var. Daha mr sonucu gelmedi, niye atıp tutuyor bunlar?

Bir de oynamaz ise ben böyle işin artık. Ulan zamanında Lincoln'ü aldık adam derbi oynamadı nerdeyse. Niye hep en önemli adam sakatlanır ki.

Bu top ıskalama kadar sinir bozucu bir sakatlık yok. Bir keresinde bir maçta ben de ıskaladım ama öyle böyle bir ıskalama değil, ayağım bir ara benden ayrıldı sonra tekrar geldi vucuduma oturdu. tekerlekli sandalye ile hayat nasıl olur diye düşünmeye başlamıştım. O derece.

oynar oynar merak etmeyin

Daha MR çekilmemiş kulüp açıklama yapıyor ama basın sakatlık hakkında haber yapıyor inanmayın şunlara hem yürüyerek çıktı adam hemde o ıska geçtiği pozisyondan bir kaç pozisyon sonra bir pas verdi sonra devam edemeyeceğim diye işaret yaptı.

Fatih hoca mevzularına bu konuda girmeyelim ona kalsa bütün oyuncuların sakatlanması ve takımın çok başarısız olması için can atıyordur.. kendi egosu nasıl tatmin olacak yoksa.. :)

Ama bunları geçelim çünkü ilahi adalet varsa bile fatih hoca için geçerli değildir.. gökten kemik yağmadığına göre herkesin duası kabul olmuyor.. onunki de olmaz çünkü çok yamuk yaptı son olaylarda..

Wesley'nin de bi şeyi yoktur, tedbir amaçlı çıkmıştır.. basında aksini yazan varsa gece üstü açık yatmış bi febelidir..

sneijder'in de ciddi bir sakatlığı olduğunu düşünmüyorum.

maç öncesi düzgün ısınmadıysa eğer

böyle ıska pozisyonlarında hafif çekmeler olabilir.

Sağlık Raporu: Wesley Sneijder

Torku Konyaspor maçında sakatlanan Wesley Sneijder'ın MR incelemesinde oyuncunun sağ üst arka adalesinde zorlanma tespit edilmiştir. Wesley Sneijder'ın tedavisine başlanmıştır.

sneijder inter de ki sakatlığından sonra bakıyorum kendini hiç zorlamıyor ciddileşmesin sakatlıkları diye. daha önce de gördüm bir kaç kere fazla bir şeyi yokken kendini riske etmek istemeyip çıkarın dediğini. kopenhag ve fenerbahçe maçları oldugu için bence zorlamak istemedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt