#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklı ile oynayan 2 adamdan biri olan SNEİJDER reis inşallah birşeyin yokturdur yoksa takım BEYİNSİZ oynuyo !!!

ntvsporda sneijderden iyi haber diyor zorlanma varmış kasığında

Kuyt'tan Sneijder için şaşırtan sözler!

Kuyt, Hollandalı arkadaşı Sneijder'le karşı karşıya gelecekleri derbi mücadelesi için ise "Son derece önemli bir maç. Galatasaray'ın 6 puan önündeyiz, bunu 9 puana çıkarmak istiyoruz. Sneijder'le görüşmedik, biz de kamptaydık. Wesley'i iyi tanıyorum o önümüzdeki haftaya enerjisini saklamak istiyor." yorumunu yaptı.

f5haber

Ya bi geçin hele. Yok fenere karşı oynayamazmış yok 1 ay sakatmış. Zorlanma dedi resmi site zorlanma. Fener maçında daha 1 hafta var 2 gündür sakat bu adam her türlü geçer fenere kadar. Kopenhagda oynayamaz ama

ulan iyileşse ne olacak sakatlıktan çıkmış fit olmayan bir adam ne verebilir kadıköy deplasmanında lanet olsun çok önemliydi konya maçı bruma yedek sneijder idman yapmadan maça çıkıyor manciniyi hiç istemedim ama geldi tam destek verdim mükemmel bir juve maçı çıkardı taktik açısından döndü akhisarda bocaladı melo selçuk yoktu ona saydım ardından karabük'ü zor bela yendik ardından harika bir kopenhag maçı dönüşü normal bir kayseri galibiyeti derken baktık olacak son konya maçında fena saçmalamadı hakkımızda hayırlısı

ulan iyileşse ne olacak sakatlıktan çıkmış fit olmayan bir adam ne verebilir kadıköy deplasmanında lanet olsun çok önemliydi konya maçı bruma yedek sneijder idman yapmadan maça çıkıyor manciniyi hiç istemedim ama geldi tam destek verdim mükemmel bir juve maçı çıkardı taktik açısından döndü akhisarda bocaladı melo selçuk yoktu ona saydım ardından karabük'ü zor bela yendik ardından harika bir kopenhag maçı dönüşü normal bir kayseri galibiyeti derken baktık olacak son konya maçında fena saçmalamadı hakkımızda hayırlısı

Konya maçında Mancini'lik bir şey yok.Takım Sneijder çıktıktan ilk yarı felaket ötesi bocaladı.İkinci yarı toparlandık neyse ki ama Sneijder'siz oyunu gördükten sonra hala nasıl Sneijder olmasın denir anlamıyorum.

Kopenhag'da da oynamalı. Fener maçı kadar önemli o maç.

Zorlama oyle hafife alinacak bisey

Zorlama iyice geçmeden surulmemeli

Yanılmıyorsam gecen yılda fener macindan once oynamak isteyip sezonu kapatmisti

Kopenhag macinda oynatip riskke etmeye gerek yok

Eziklere karsi ikinci yari oynayabilir

Gecen hafta idman yapmadi muhtemelen bu haftada yapamayacak

Ölümüne GALATASARAY

Bilerek sakatladılar. Operasyon her koldan tam gaz devam ediyor.

insAllah oynar ya sneijder

... muslerada oynasin aga ... kadikoydeki mac onemli

1-0 super kupa macini izledim sneijder muslera drogba melo

bu 4 u sahada kesinlikle olmali

+ bruma tbki

Sırf UEFA Kupasını aldık diye GSlı olan taraftardan banane çakma taraftar olsa ne olur olmasa ne olur.

Anlamak istemiyorsun sanırım. Hala arkamıza bakıyoruz. 13 yıl önceki bir başarı ile övünüp kendimizi kandırıyoruz.

Bana hikaye anlatıyorsun isterse Lucescu almış olsaydı o kupayı, bundan 8-9 sene önce anlamı olurdu o kupanın fakat çık git bir yabancıya biz büyük bir takımız çünkü UEFA Kupamız var de cevabı bak ne oluyor sana.

Geliştiremediğimiz başarıları neden geliştiremediğimizi tartışacağımıza, sürekli eskiye dönüp aaa biz şunu yapmıştık demenin anlamı yok.

Zaten bunları anlasanız her yorumda aaa UEFA Kupamız var demezsiniz.

UEFA Kupası 13 yıl önce büyük bir olaydı, büyük bir başarıydı. Bugünkü değeri kocaman 1, 0.

Nasıl Nokia bir ara en büyük markaydı, artık Apple en büyük marka.

Nokia sürekli kendini geliştirmek ZORUNDA. Sürekli geriye bakıp, aaa biz bir zamanlar şunları başardık demenin MANASI yok.

Goteborg, Parma, Ipswich, Frankfurt bu takımlar 1980lerde almış UEFA Kupasını. Bugün bu takımlara bu kupanın getirisi ne? Goteborg ve Parma hemde 2 kere almış. Kim tanıyor bu takımları UEFA Kupasını aldığı için?

Anlatmak istediğim tam olarakta bu işte. UEFA Kupasını aldık, 2000'de büyük bir olaydı. Artık değil.

Neden? Başardık çünkü. Bunu geliştirmek üzere strateji belirleyip kulübü geliştireceğimize habire yaaaaa ama bizim UEFA Kupamız var demenin manası YOK YOK YOK.

Normalde bütün yorumların beni inanılmaz derecede sinir ediyor ama bu fikirlerine %100 katılıyorum :ka21:

Goteborg, Parma, Ipswich, Frankfurt bu takımlar 1980lerde almış UEFA Kupasını. Bugün bu takımlara bu kupanın getirisi ne? Goteborg ve Parma hemde 2 kere almış. Kim tanıyor bu takımları UEFA Kupasını aldığı için?

Anlatmak istediğim tam olarakta bu işte. UEFA Kupasını aldık, 2000'de büyük bir olaydı. Artık değil.

Neden? Başardık çünkü. Bunu geliştirmek üzere strateji belirleyip kulübü geliştireceğimize habire yaaaaa ama bizim UEFA Kupamız var demenin manası YOK YOK YOK.

sadece uefa üzerindende bakılmaması gerekir. aldığın clde üzerinden yıl geçince eğer istikrar sağlayamazsan değersizleşir. Bahsettiğin takımlar gibi CL şampiyonu olanlar içinde örnek verilebilir.

Marsilya 1993'te CL şampiyonu olmuş. Şuan ise bizim gibi 5 senede 1 CL'ye katıldığı için Marsilya sıradan bi takım. Önemli olan kupayı alamasanda her sene orada bulunmaktır. Asıl reklamı bu şekilde yaparsın.

Konya maçında sakat sakat oynatılması büyük bir hataydı.

Kopenhag macında Riske edilmesin bari.Birde bu maçta sakatlanırsa sezonu kapatır.fb maçına hazırlanmalı.

aslanım sende kendini kurtar buralardan, bu takımdan bi cacık olmaz. Anca senide köreltir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt