Serhat Fırat
Kırmızı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 2.190
- 118
- 313
Aklı ile oynayan 2 adamdan biri olan SNEİJDER reis inşallah birşeyin yokturdur yoksa takım BEYİNSİZ oynuyo !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan iyileşse ne olacak sakatlıktan çıkmış fit olmayan bir adam ne verebilir kadıköy deplasmanında lanet olsun çok önemliydi konya maçı bruma yedek sneijder idman yapmadan maça çıkıyor manciniyi hiç istemedim ama geldi tam destek verdim mükemmel bir juve maçı çıkardı taktik açısından döndü akhisarda bocaladı melo selçuk yoktu ona saydım ardından karabük'ü zor bela yendik ardından harika bir kopenhag maçı dönüşü normal bir kayseri galibiyeti derken baktık olacak son konya maçında fena saçmalamadı hakkımızda hayırlısı
Bilerek sakatladılar. Operasyon her koldan tam gaz devam ediyor.
Şaka mısın orada temas olmadı kimseyle kendi ıskaladı orada ayağı boşa gelince ağrı hissetti herhalde çıkmak istedi.
Sırf UEFA Kupasını aldık diye GSlı olan taraftardan banane çakma taraftar olsa ne olur olmasa ne olur.
Anlamak istemiyorsun sanırım. Hala arkamıza bakıyoruz. 13 yıl önceki bir başarı ile övünüp kendimizi kandırıyoruz.
Bana hikaye anlatıyorsun isterse Lucescu almış olsaydı o kupayı, bundan 8-9 sene önce anlamı olurdu o kupanın fakat çık git bir yabancıya biz büyük bir takımız çünkü UEFA Kupamız var de cevabı bak ne oluyor sana.
Geliştiremediğimiz başarıları neden geliştiremediğimizi tartışacağımıza, sürekli eskiye dönüp aaa biz şunu yapmıştık demenin anlamı yok.
Zaten bunları anlasanız her yorumda aaa UEFA Kupamız var demezsiniz.
UEFA Kupası 13 yıl önce büyük bir olaydı, büyük bir başarıydı. Bugünkü değeri kocaman 1, 0.
Nasıl Nokia bir ara en büyük markaydı, artık Apple en büyük marka.
Nokia sürekli kendini geliştirmek ZORUNDA. Sürekli geriye bakıp, aaa biz bir zamanlar şunları başardık demenin MANASI yok.
Goteborg, Parma, Ipswich, Frankfurt bu takımlar 1980lerde almış UEFA Kupasını. Bugün bu takımlara bu kupanın getirisi ne? Goteborg ve Parma hemde 2 kere almış. Kim tanıyor bu takımları UEFA Kupasını aldığı için?
Anlatmak istediğim tam olarakta bu işte. UEFA Kupasını aldık, 2000'de büyük bir olaydı. Artık değil.
Neden? Başardık çünkü. Bunu geliştirmek üzere strateji belirleyip kulübü geliştireceğimize habire yaaaaa ama bizim UEFA Kupamız var demenin manası YOK YOK YOK.
Goteborg, Parma, Ipswich, Frankfurt bu takımlar 1980lerde almış UEFA Kupasını. Bugün bu takımlara bu kupanın getirisi ne? Goteborg ve Parma hemde 2 kere almış. Kim tanıyor bu takımları UEFA Kupasını aldığı için?
Anlatmak istediğim tam olarakta bu işte. UEFA Kupasını aldık, 2000'de büyük bir olaydı. Artık değil.
Neden? Başardık çünkü. Bunu geliştirmek üzere strateji belirleyip kulübü geliştireceğimize habire yaaaaa ama bizim UEFA Kupamız var demenin manası YOK YOK YOK.