#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi takimin beyni demek bu olsa gerek...

Bi insanin beyni olmasa nolur???

Nolur cabuk iyles yoksa bu futbola bakmakdan göz kanseri olacam...

Gerci dun olmaman biraz iyi oldu... hadi seni yine elestiren olsun bakim...

Gesendet von meinem HTC Desire mit Tapatalk 2

Sneijder siz alternatif bir planımız olmalı 4-4-2 en ideal taktik bence

Sen de çabuk dön be reis

Sürekli sakat olmasa neler yapacak da işte :topsy_turvy:

ya sneijderin etrafına sneijder kalitesinde adamlar alacaksın ya da sneijderi satacaksın bu kadar basit

ya sneijderin etrafına sneijder kalitesinde adamlar alacaksın ya da sneijderi satacaksın bu kadar basit

Etrafında zaten kalite adamlar var Burak-Umut hariç herkes kalite bence o mevkide. Aydın-Bruma-Drogba oynarsa Riera falan çok kaliteli. Geriden Selçuk ve Melo çok kaliteli. Hatta Hakan Balta bile oynarsa anlaşır yani pas atmasını bilen birisi Hakan.

Tek sorun Burak ve Umut. Oynarsa Sabri birde.

isterse sezonu kapatsın sezon bitti zaten

Sezondan ahım şahım benimde beklentim olmamasına rağmen öyle pes etmek bize yakışmaz.. Şampiyonlar liginde turlasak cok gidicegimizi zannetmesemde Avrupa liginde Kura sansıda yardım ederse ocak ayındaki takviyelerle finale kadar gidebiliriz o yüzden Sneijder lazım TAm form tutarken sakatlanıyor hep nedendir anlamadım tesadüf olamaz

Sezondan ahım şahım benimde beklentim olmamasına rağmen öyle pes etmek bize yakışmaz.. Şampiyonlar liginde turlasak cok gidicegimizi zannetmesemde Avrupa liginde Kura sansıda yardım ederse ocak ayındaki takviyelerle finale kadar gidebiliriz o yüzden Sneijder lazım TAm form tutarken sakatlanıyor hep nedendir anlamadım tesadüf olamaz

olmaz tabi real konya maçında sakatlıktan yeni çıkmış adamı oynatırsan daha idman yapmadan olacağı bu neymişmiş sneijder oynamak istemiş oldu o zaman sabride oynamak istiyor her maç sabriyi oynatalım

isterse sezonu kapatsın sezon bitti zaten

20120911021001-4796-big.jpg

• Why So Serious? •

antalya macinda yoktu (1-1 berabere)

rize macinda ne olduysa hasan-ümit fatih terim'den talimat aldi oyunucuyu 30'da cikardi (1-1 berabere)

kayseri macinda 45 dakika seyredebildik (2-4 galibiyet)

konya macini oynadi denemez (yine de 2-1 yendik)

kopenhag'da yoktu (1-0 yenilgi)

sneijder olmayinca en iyi ihtimal beraberlik oluyor gibi bi görüntü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt