#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi zamet kornerleri artik sneijder kulansin. selcuk cezaalaninda olan ilk adama takiliyor.

whiskey sneijderr:triumphant: love this!!

Bu adam futbolu bizde bırakmalı,jubilesine kadar oynaması için ne gerekiyorsa yapalım,hem yönetim hem bizler taraftarlar olarak,ulan transfer olalı 1 sene olacak hala bu adamın bizde oynuyor olmasına inanamıyorum,Sneijder ulan Sneijder:D

Bu takımda korner serbest vuruş ve frikik kullanmaya başlarsa o sorumlulukla lider olur..Ve performansı sürekli artar

Transfer olacagi gunden beri ben ve bi kesim arkadas surekli savunduk bunu, zaten bi kere en onemli neden hayrani olmamiz. Ne biliyim vasfi olsun sato olsun delikanli olsun,

bi gun istanbuldan bi arkadasim misafir oldu bana, aksam akhisar maci vardi yenildigimiz, mac baslarken cahil ligtv spikerleri elestiriyodu formsuz falan diye bende bagirdim lan neye formsuz neye diye, sonra anil adli arkadasima dedimki sen bunlara bakma, bugun sinoyu dikkatli izle, kendi gorevini yapacakmi yapamayacakmi ona bak atagin gol ile sonuclanip sonuclanmayacagi onemli degil. Skor odakli olma dedim. iste o guzel paslar atip oyunu acip, arkadaslarina servis yaptikca bak goruon adam isini yapiyo dedim, hatta bi pozisyonda super pas atti ve burak kontrol edemedi, anil arkadasim boyle formsuzluga can kurban dedi.

arkadasim sneijder sever biriydi ama hayrani deildi. Duvarimda sinonun posteri falan var, bende 3 gun kaldi ve buradan sino hayrani olarak ayrildi. Simdi sino hayrani

dev maclari dev topcularla alion abi, vidaldi marchisioydu super tobcu hepsi ama bugun pirlo olsaydi degisik olabilirdi for'ex, bizde sneijder vardi bize geldi mac. dunya kupasi son 8 vb maclarinda mesela hep superstarlar is yapiyor

Sağdan başlayalım.

vf2ts.jpg

Sakatlıktan döndükten sonra böylesine önemli bir maçta bizi zafere ulaştırdı.Teşekkürler Wesley Sneijder :007::007::007:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=v5Iq2UZdpSk[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt