#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #14 Wesley Sneijder

O nasıl bir vuruştur reis. :D

Sneijder form tuttuğu için bu sene biraz zor tutulur ki bu daha başlangıç.Hepsinin form durumları bir 10-15 gün sonra tam bir ivme kazanır.

Bu arada forma konusu olarak Melo kimse sormadan kendi teklif etmeyecekse hiç açılmasın. Zamanında bu tür olaylar meydana gelmişti,sonra basın zorla bir futbolcudan aldılar öbürüne verdiler,yok öbürü küstü diyerek bir sezon baş ağrıtmıştı,bunun örnekleri çok. Hatta sırf bu yüzden suni günden yaratılıp takımdan ayrılma noktasına gelen bile var.

Bence Hagi'den sonra emekliye ayıracaklardı 10 numarayı,yorgan gitti kavga bitti olacaktı.

Adamin videosu var

her zaman 10 numarayi giyiyorum kendimi onla bagdastiriyorum diye cok seviyo 10 numarayi

frikik cekmesi lazim artik yavastan... sadece selcukla sneijder reyiz cekmeli

pingpongdada iyidir reyiz

Iste kaliteli futbolcu almanin, dünya yildizi almanin faydalari. Cok büyük futbolcu. Nazar degmesin.

adam için bu sene çok önemli.malum yazın dünya kupası var son asya turunda van gaal beğenmemişti kendisini.milli takıma seçilmek için varını yoğunu verecektir bu sene.

iVOduDbQ4zQ5d.gif

Kampın yıldızı diyolar,Allah utandırmasın Wezli...

Cevap: #10 Wesley Sneijder

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

10

SNEIJDER

10 numaraya bu kadar yakışan kaç soyad vardır ki :)

Hayırlı olsun

10.png

iste bu!

gecen sene iki tane sneijder forma aldim,neyse simdi bir 10 Numara Sneijder forma alicagim.:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt