#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[attachment=10621:BpcGVLyCAAABeqV.jpg]

Brezilya'ya ayak basmışlar.

Ekli dosyalar

• BpcGVLyCAAABeqV.webp
    BpcGVLyCAAABeqV.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 339
Yolun açık olsun sneijder inşallah dünya kupası sonrası son bir uğurlama ve veda töreni için arenaya ugrarsın..

szn

Bu hıyar Sneijder'in aklını celip ManU'ya götürmez inş.

N5

Sanmiyorum.

Juan Mata'yi yeni aldilar. Yeni TD geliyor diye gönderecek degiller. Bunun yani sira Kroos'u istiyorlarmis ve Müller dedikodusu cikti. Ek bilgi, Müller alman basinina konusmus; Bayern ile görüsüp gelecegimi sorgulamak istiyorum, kulüp ve teknik ekip benimle as oyuncu olarak plan ciziyormu cizmiyormu diye..

Yani dedikodular dogru cikabilir. Dolayisyla Sneijder'i istemeyeceginden eminim. Tek aklimi karistiran gecen van Gaal in yaptigi aciklama.. Sneijder Manchester gibi takim da oynasa kendisi icin daha iyi olur demis. (Yeni)

Turnuva sonunda sneijder bizde olmayacak ve bunun hala farkında degiliz

Van gaal alacak gorursun

ya dur öyle bişey olursa izlemem maçları alakasız bizim salaklar habire açıklama yapıyo değerini bulursa satarız diye değerinize ... ne dengesiz futürsüz adamlar var bu yönetimde bulunmamalı sneijderi satmak ağır hainliktir herşey para değil efendi

ya dur öyle bişey olursa izlemem maçları alakasız bizim salaklar habire açıklama yapıyo değerini bulursa satarız diye değerinize ... ne dengesiz futürsüz adamlar var bu yönetimde bulunmamalı sneijderi satmak ağır hainliktir herşey para değil efendi

Erzurumlu musun

peşinen söyleyeyim sneijder bizim takıma 3-4 gömlek üstte bir futbolcudur... drogba dahil futbol zekasına yaklaşan bir tane topçu yoktur liglerde... bırakın bugünü hagi dahil benim seyrettiklerim arasındaki en zeki topçudur... bu yüzden senijder'in gitmesini kesinlikle istemem...

ancaaaakkkkk...

turnuva sonrası sneijder'in değeri 25-30ları da bulur/bulabilir...

mantıklı düşünürsek değeri 25-30u hatta 20yi bulmuş futbolcuyu hiçbir türk klübünün elinde tutma lüksü yoktur...

peki sneijder'siz olur mu?...

tabiki olur...

25milyon getirecek transferden sonra gider gökhan inleri alırsın... melo ve inler'i defansın önünde ikili oynatırsın önlerine selçuk'u koyarsın böylece kanatlara iki tane canavar yabancı alabilirsin...

muslera

tarık-semih-koray-telles

melo-inler

selçuk

lavezzi-burak-menez

bu takım ligde iş yapmaz diyebilir misiniz?...

CL şampiyonu tabiki olmaz ama zaten 5 yabancılı sistem de gruplardan çıkmayı öpüp başınıza koyun...

mahlas kardeş hagi 1 sihirbazdı nası kıyaslarsın sneijder ile

yetenekliydi... oyun görüşü on numaraydı... sneijder'den daha estetik hareketler yapardı katılıyorum... ama tamamen benim kişisel görüşüm sneijder 3-4 hamle sonrasını düşünüyor... yaptığı tüm hareketleri de buna göre kurguluyor... hagi anlık hareketler yapardı ve yapardı :)

aslında ikisini kıyaslayamayız... pele-garrincha mukayesesi gibi olur bu... :)

yetenekliydi... oyun görüşü on numaraydı... sneijder'den daha estetik hareketler yapardı katılıyorum... ama tamamen benim kişisel görüşüm sneijder 3-4 hamle sonrasını düşünüyor... yaptığı tüm hareketleri de buna göre kurguluyor... hagi anlık hareketler yapardı ve yapardı :)

aslında ikisini kıyaslayamayız... pele-garrincha mukayesesi gibi olur bu... :)

100 yasinda fln misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt