#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #14 Wesley Sneijder

sneijder boruyu seneye döşer önemli değil şimdilik sağlığı daha mühim. adamların nasıl vahşileşebileceğini daha önce defalarca gördük baros v.s örneklerinde olduğu gibi.

Taraftarin son haftalarda Sneijder'den sogudugunu hissediyorum. Aman diyorum, pisman olursunuz gelecek sezon.

Sneijderin, bu sistem ve Fatih Terimin ona karşı hissettikleriyle birlikte başarılı olmasının bende zor olduğunu düşünüyorum.

Sneijder bu takım beyni olmalıdır.Fakat bunu bu adama hissettiremediler.Maç eksiği falan palavra.Mutlaka uzun süre oynamadığı dezavantaj olabilir fakat adam o zamanlar yatmamış ki.Antremanlarını yapmış.Buradada zaten fizik olarak hazır olması için çaba gösterildi.

Bende hiçbir heyecan kalmadı.Bu detaylar benim için çok önemli.Sneijder bu maçta kesin oynamalıydı.

Hiç tartışmasız türk futbol tarihinin en büyük transferini, yok etmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.

Sneijderin, bu sistem ve Fatih Terimin ona karşı hissettikleriyle birlikte başarılı olmasının bende zor olduğunu düşünüyorum.

Sneijder bu takım beyni olmalıdır.Fakat bunu bu adama hissettiremediler.Maç eksiği falan palavra.Mutlaka uzun süre oynamadığı dezavantaj olabilir fakat adam o zamanlar yatmamış ki.Antremanlarını yapmış.Buradada zaten fizik olarak hazır olması için çaba gösterildi.

Bende hiçbir heyecan kalmadı.Bu detaylar benim için çok önemli.Sneijder bu maçta kesin oynamalıydı.

Hiç tartışmasız türk futbol tarihinin en büyük transferini, yok etmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.

adam sakat yahu sakat

sakat

sakat

sakat

sakat

Idman falan hikaye. Mac eksigi bambaska bir olay, guven bana. Az biraz futboldan anliyorsam Sneijder gelecek sezon sazi eline alir oynar. Ama kanatsiz ve beklerin surekli hucuma bindirme yapmasi gereken bir sistemde oynuyoruz ve bu Sneijder gibi defans arkasina sarkan kanat elemanlarina cok ince ara toplari birakan biri icin zor bir oyun. Ama ustesinden gelecektir, hic suphem yok.

Koskoca sneijder bile galatasaraya gitti, işte bu fenerbahçenin büyüklüğünü gösterir- Kuyt

nişantaşı'da gördüğümüz ama sahalarda göremediğimiz. iki maç alıp yatma sneijder kardeşim. lütfen...

Acaba protokol tribunde mac izledi mi ?

Seneye Takim, Sneijderin etrafinda kurulmali.

Kanat alinmali.

seni aramadık bugun reis çünkü herşey bi planın parçasıydı sen de biliyosun, aykutla aziziz kalması için oynamaman gerekiyodu.

trabzon maçında sahada olur ,golünü atar reis ve kupa kalkar ellerinde.o oynayıp galip gelsek dahi iyki fener maçında oynamamış.çünkü emre domuzu sakatlayabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt