#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #14 Wesley Sneijder

bu adama verline paralara çok yazıık olacak yıllık 5.5 milyon alıyor adam net tarihimizin en çok kazanan futbolcusu ama hiçbirşey veremedi lincoln gibi olacak böyle giderse sonu

Cibiricibiricibiri şak şak şak şak çipetpetpetpetpet aniyyyaaaaaa

Cimbom'un Hollandalı yıldızı hakkında çıkan Chelsea dedikoduları hakkında net konuştu.

Geçtiğimiz Ocak ayında Inter'den Galatasaray'a transfer olan Wesley Sneijder, Chelsea'ye gideceği yönündeki spekülasyonlara net bir yanıt verdi.

Geçtiğimiz sezon Cimbom'un kendisini transfer etmek için büyük özveri gösterdiğini ifade eden Hollandalı, Milliyet'in haberine göre, "Çok detaylı düşünüp karar verdim ve yeni bir kültür, yeni bir ülke ile tanıştım. Burada bir düzen kurdum. Bunları bir anda silip gitmek kolay değil. En azından benim için... Galatasaray'ın benden beklentileri vardı. Transferimde çok uğraştırdım. Bütün bunlar yaşanmışken borcumu ödemeden nasıl giderim?" dedi.

Tecrübeli orta saha, "Mourinho ile aramda özel bir bağ var, ancak şimdi bu takımı, hayran olduğum taraftarını nasıl yarı yolda bırakayım? En azından Ocak'a kadar oynamak ve bir şeyler kazandırmak istiyorum. Geldiğim gibi uğurlanmak en büyük arzum. İstanbul'u da çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

------

Aslanım benim aslanım be. Çok sağlam kapak oldu bu Fenevli medyaya. Rahatladım valla :D

1010245_514266305289311_51710129_n.jpg

bu adama verline paralara çok yazıık olacak yıllık 5.5 milyon alıyor adam net tarihimizin en çok kazanan futbolcusu ama hiçbirşey veremedi lincoln gibi olacak böyle giderse sonu

4.5 ay mac eksigiyle tek basina 9 puan kazandirdi real madrid macini kazandirdi, 100.000 forma sattirdi, stadi full cektirdi. ewt tarihimizin en cok kazanan topcusu ama formasinda sneijder yazio git bakalim nedemekmis sneijder. krasic yada meireles'e verilen 30 milyon euroyla bi baglanti kurabilecekmisin karar verelim ondan sonra

hadi uc shindi saldim

4.5 ay mac eksigiyle tek basina 9 puan kazandirdi real madrid macini kazandirdi, 100.000 forma sattirdi, stadi full cektirdi. Ewt tarihimizin en cok kazanan topcusu ama formasinda sneijder yazio git bakalim nedemekmis sneijder. Krasic yada meireles'e verilen 30 milyon euroyla bi baglanti kurabilecekmisin karar verelim ondan sonra

hadi uc shindi saldim

o real madrid maçini taraftarin ateşlemesiyle kazanmiştir takim snayder gole kadar berbat oynuyordu ki kaçirdiği golu daha unutmadik ayrica snayder geldi diye taraftar stada gidiyorsa yaziklar olsun öyle galatasaray taraftarina alişmişsiniz bir yildiz lafi gidiyorsunuz burak yilmaz 30 küsür gol atmiş benim için yildiz futbolcu böyle olunur isimle olmaz sahaya bakarim ben galatasaraya ne vermiş ona bakarim yillik 5.5 milyonu yoldan geçen adama versen affedersin ama kiçini yirtar o para için ayrica sizin gibi düşünenlerin yanildiğini lincoln misimoviç ve elanoda gördük futbolcuyu galatasaray sevgisinin üstüne çikarmak yanliştir taraftarlik böyle olmaz şimdi hadi yallah sen bi düşünde gel

4.5 ay mac eksigiyle tek basina 9 puan kazandirdi real madrid macini kazandirdi, 100.000 forma sattirdi, stadi full cektirdi. ewt tarihimizin en cok kazanan topcusu ama formasinda sneijder yazio git bakalim nedemekmis sneijder. krasic yada meireles'e verilen 30 milyon euroyla bi baglanti kurabilecekmisin karar verelim ondan sonra

hadi uc shindi saldim

madrid maçını kazandırdı falan demen diger oyuncuların emegine hakaret

yillik 5.5 mu?

matematik problemi var evet

3.7 aliyor max sezonda, gidin kap a bakin

tarihimizin en pahali oyuncusu maas olarak Drogba dir

o real madrid maçini taraftarin ateşlemesiyle kazanmiştir takim snayder gole kadar berbat oynuyordu ki kaçirdiği golu daha unutmadik ayrica snayder geldi diye taraftar stada gidiyorsa yaziklar olsun öyle galatasaray taraftarina alişmişsiniz bir yildiz lafi gidiyorsunuz burak yilmaz 30 küsür gol atmiş benim için yildiz futbolcu böyle olunur isimle olmaz sahaya bakarim ben galatasaraya ne vermiş ona bakarim yillik 5.5 milyonu yoldan geçen adama versen affedersin ama kiçini yirtar o para için ayrica sizin gibi düşünenlerin yanildiğini lincoln misimoviç ve elanoda gördük futbolcuyu galatasaray sevgisinin üstüne çikarmak yanliştir taraftarlik böyle olmaz şimdi hadi yallah sen bi düşünde gel
öncelikle lincoln,elano ve misimoviç gibi isimlerle sneijderi bir tutmak büyük rezillik. sneijder şampiyonlar ligi kupası kazanmış,hollandayla dünya kupası almanın eşiğinden dönmüş ..dünyanın en iyi 10 numaralarından biri. lincoln ,elano ve misimoviç iyi futbolculardı ama hepsi bu.sneijder real madrid maçının oyuncusu seçildi..ve o maçta sneijdere gelene kadar bütün takım kötüydü 2.yarı başlayadana dek.demem o ki sana burdan ekmek çıkmaz. :f

öncelikle lincoln,elano ve misimoviç gibi isimlerle sneijderi bir tutmak büyük rezillik. sneijder şampiyonlar ligi kupası kazanmış,hollandayla dünya kupası almanın eşiğinden dönmüş ..dünyanın en iyi 10 numaralarından biri. lincoln ,elano ve misimoviç iyi futbolculardı ama hepsi bu.sneijder real madrid maçının oyuncusu seçildi..ve o maçta sneijdere gelene kadar bütün takım kötüydü 2.yarı başlayadana dek.demem o ki sana burdan ekmek çıkmaz. :f

bırakın bu işleri utanmasanız bizi çeyrek finale çıkaranda snayder diyeceksiniz aldığı paranın yarısını bile haketmeyen bir oyuncu o senin en iyi on numara dediğin oyuncu bundan tam 3-4 yıl önceydi yıllık 5.5 milyon euro alıyor borumu yarısını bursasporlu batallaya ver daha fazla katkı sağlar yıldız meraklısı futbol seyircilerisiniz hepiniz eminim yarın fener yıldız birini alsa gider onu tutarsınız

bırakın bu işleri utanmasanız bizi çeyrek finale çıkaranda snayder diyeceksiniz aldığı paranın yarısını bile haketmeyen bir oyuncu o senin en iyi on numara dediğin oyuncu bundan tam 3-4 yıl önceydi yıllık 5.5 milyon euro alıyor borumu yarısını bursasporlu batallaya ver daha fazla katkı sağlar yıldız meraklısı futbol seyircilerisiniz hepiniz eminim yarın fener yıldız birini alsa gider onu tutarsınız

de get Allah aşkına.resmen saçmalıyosun.o aşağıladığın sneijder 4 aylık maç eksiği olan bi adam.bi hazırlık kampı yesin ,görürsün sonra neler yaptığını..geçenki milli maçta yaptıkları yeterli.sneijderin aldığı para da dert olmasın sana bu kadar.5.5 milyon avro da almıyo üstelik.

saçmalıklarınla doldurma bu başlığı.:f

hiyar misin birader? sneijder yarim sezon icin kusuratli 2 milyon aldi bu bir, ikincisi 4 milyon + mac basi alacagi sezon ise bir sonraki sezon - yani henuz o hususta bir elestiri getiremezsin. sneijder 4 ay icin transfer edilmedi bu kulube isminin buyuklugu sebebiyle bir proje transferidir sneijder cahilligin yahut kiskancliginla daha fazla muhattab etme bizi istiham edeyim

futbolcularin statusu konusunda da biraz bilgi edin, ayrica kendi forumuna git

Sneijder'a laf atan mı var ?

tumblr_lx9ij2spSk1qdh0v6o1_500.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt