#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #14 Wesley Sneijder

hiyar misin birader? sneijder yarim sezon icin kusuratli 2 milyon aldi bu bir, ikincisi 4 milyon + mac basi alacagi sezon ise bir sonraki sezon - yani henuz o hususta bir elestiri getiremezsin. sneijder 4 ay icin transfer edilmedi bu kulube isminin buyuklugu sebebiyle bir proje transferidir sneijder cahilligin yahut kiskancliginla daha fazla muhattab etme bizi istiham edeyim

futbolcularin statusu konusunda da biraz bilgi edin, ayrica kendi forumuna git

sen önce adam gibi konuşmayı öğren senin gibi hıyarlar yüzünden bu paralar ödeniyor zaten o kadar cahilsin ki isminin büyüklüğünü konuşursun ancak büyük futbolcu sahada olur selçuk inan yada burak yılmazın tırnağı edemeyecek adamları yıldız zannedersiniz haa tabi senin umrundamı galatasaray 5 vermiş 10 vermiş sen kendini orda burda tatmin edecen ya geçin bunları geçin zorunuza gitmesin eleştirmek çıksın adam gibi oynasın faydalı olsun o zaman bizde alkışlarız.bu arada ben aslan gibi galatasaraylıyım zorunada gitmesin

sen önce adam gibi konuşmayı öğren senin gibi hıyarlar yüzünden bu paralar ödeniyor zaten o kadar cahilsin ki isminin büyüklüğünü konuşursun ancak büyük futbolcu sahada olur selçuk inan yada burak yılmazın tırnağı edemeyecek adamları yıldız zannedersiniz haa tabi senin umrundamı galatasaray 5 vermiş 10 vermiş sen kendini orda burda tatmin edecen ya geçin bunları geçin zorunuza gitmesin eleştirmek çıksın adam gibi oynasın faydalı olsun o zaman bizde alkışlarız.bu arada ben aslan gibi galatasaraylıyım zorunada gitmesin

kes

movies_smaugtrailer9.jpg

That my lad was EMRAH's fart :rolleyes:

bu adamı parçalı içinde gördük ve görmeye de devam edeceğiz. buna şükretmeyip de atıp tutanlar gerçekten komik duruma düşüyorlar :)

Sneijder şu haliyle eleştiriye açık bir durumda değil. Teorik olarak 4 ay futbol oynamamış bir oyuncuyu yarım sezonluk performansıyla eleştiremezsin. Beklersin önümüzdeki sezonu eğer istediğin düzeyde oynamazsa o zaman eleştirirsin.

tabiki zoruma gitti sana cevap yazmak icin hayatimdan 15 saniye harcamak. o yuzden nolur kes artik ki ben de kafami dinleyeyim

sen önce alıntı yaptın benim kimseyle sorunum yok snayder aldığı paranın hakkını veremiyor dedim millet bana sallamaya başladı

sen önce alıntı yaptın benim kimseyle sorunum yok snayder aldığı paranın hakkını veremiyor dedim millet bana sallamaya başladı

yoo veriyo gayet ayrica sattirdigi formalardan aldigi paranin 10 katini zaten cikardi. bos konusmaktan vazgec artik

Sneijder şu haliyle eleştiriye açık bir durumda değil. Teorik olarak 4 ay futbol oynamamış bir oyuncuyu yarım sezonluk performansıyla eleştiremezsin. Beklersin önümüzdeki sezonu eğer istediğin düzeyde oynamazsa o zaman eleştirirsin.

ben bu adamı eleştirmiyorum arkadaşım sadece millet acayip tapmaya başladı bu adamı utanmasalar hiçbişey yapmadan adamın heykelini diktirecekler

ben bu adamı eleştirmiyorum arkadaşım sadece millet acayip tapmaya başladı bu adamı utanmasalar hiçbişey yapmadan adamın heykelini diktirecekler

emirates turnuvasina sabri sarioglu var diye davet edilmiyon emrah polat

adam ol

emirates turnuvasina sabri sarioglu var diye davet edilmiyon emrah polat

adam ol

bak önce adabımızı bozma sen adam gibi konuş emirates cupa çeyrek final oynadığımız için çağrıldık önce bazı şeyleri iyi idrak et anla düşün sonra konuş

Hakkını vermesi için biraz zaman tanımak daha doğru olan değil mi sencede? Sneijder kalitesinde kaç adam gördün ki bu kadar acele karar veriyorsun? Senin zihniyetine göre Hagi'de geldiği uçakla geri postalanması lazımdı.

Kaldı ki Sneijder az çok katkıda yaptı; hem şampiyonlukta hem Avrupa'da. Ve senin izleyip beğenmediğin Sneijder 6 ay top oynamamış, sakatlıktan kurtulmaya çalışan Sneijder. Yeni sezonu bekle önce. Atıp tutmak en kolayı yoksa.

bak önce adabımızı bozma sen adam gibi konuş emirates cupa çeyrek final oynadığımız için çağrıldık önce bazı şeyleri iyi idrak et anla düşün sonra konuş

bitek biz mi ceyrek final oynadik pollat. ornek al:

ductTapeMouth.jpg

Hakkını vermesi için biraz zaman tanımak daha doğru olan değil mi sencede? Sneijder kalitesinde kaç adam gördün ki bu kadar acele karar veriyorsun? Senin zihniyetine göre Hagi'de geldiği uçakla geri postalanması lazımdı.

Kaldı ki Sneijder az çok katkıda yaptı; hem şampiyonlukta hem Avrupa'da. Ve senin izleyip beğenmediğin Sneijder 6 ay top oynamamış, sakatlıktan kurtulmaya çalışan Sneijder. Yeni sezonu bekle önce. Atıp tutmak en kolayı yoksa.

arkadaşım ben önceki yorumlarımda söyledim çıksın aslan gibi oynasın takıma faydalı olsun bizde alkışlarız dedim zaten her galatasaraylı böyle ister ama sanki snayderin dokunulmazlığı varmış gibi laf ettirmiyorlar ben sadece adamın aldığı parayı çok fazla buluyorum yoksa istemezmiyiz çıksın sahada yüzümüzü güldürsün insanların zoruna ne gidiyor anlayamadım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt