#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #14 Wesley Sneijder

ben bu adamı eleştirmiyorum arkadaşım sadece millet acayip tapmaya başladı bu adamı utanmasalar hiçbişey yapmadan adamın heykelini diktirecekler

Aldığı paranın hakkını vermiyor diyorsun kardeşim. 2 Milyon Euro para aldı adam bu sezon. Hiç mi katkı vermedi? Vermedi diyorsan ya art niyetlisin ya da maçları takip etmiyorsun özetlere dayanarak yorum yapıyorsun. Ben Sneijdere kimsenin taptığını görmedim. Her futbolcu hak ettiği değeri alır. Kimi oynadığı oyunla alır. Kimi de kariyeri ve karakteriyle alır. Sneijder şuan kariyeriyle değer alıyor. Adamın kariyerine ve karakterine baktığımız zaman önümüzdeki sezon çok iyi bir Sneijder izleyeceğimize eminim. Ve böyle de olacak. Yeter ki doğru şekilde oynatılsın.

bitek biz mi ceyrek final oynadik pollat. ornek al:

ductTapeMouth.jpg

yazıklar olsun senin gibi taraftara be saçmalığa bakın snayder olmasa bizi çağırmazlar sen bu kafayla devam et aferin

arkadaşım ben önceki yorumlarımda söyledim çıksın aslan gibi oynasın takıma faydalı olsun bizde alkışlarız dedim zaten her galatasaraylı böyle ister ama sanki snayderin dokunulmazlığı varmış gibi laf ettirmiyorlar ben sadece adamın aldığı parayı çok fazla buluyorum yoksa istemezmiyiz çıksın sahada yüzümüzü güldürsün insanların zoruna ne gidiyor anlayamadım:)

Adam çok iyi topçu, belkide mevkisinin dünyada en iyi topçusu. Sen bunu idrak edememişsin. Böyle topçu zor gelir, kıymetini bilmek lazım. Herkesin derdi bu.

yazıklar olsun senin gibi taraftara be saçmalığa bakın snayder olmasa bizi çağırmazlar sen bu kafayla devam et aferin

Her sene yapılıyor bu Emirates. Neden bu yıl çağırdılar? Çeyrek final oynayan başka takımlarda vardı. Neden biz ?

Aldığı paranın hakkını vermiyor diyorsun kardeşim. 2 Milyon Euro para aldı adam bu sezon. Hiç mi katkı vermedi? Vermedi diyorsan ya art niyetlisin ya da maçları takip etmiyorsun özetlere dayanarak yorum yapıyorsun. Ben Sneijdere kimsenin taptığını görmedim. Her futbolcu hak ettiği değeri alır. Kimi oynadığı oyunla alır. Kimi de kariyeri ve karakteriyle alır. Sneijder şuan kariyeriyle değer alıyor. Adamın kariyerine ve karakterine baktığımız zaman önümüzdeki sezon çok iyi bir Sneijder izleyeceğimize eminim. Ve böyle de olacak. Yeter ki doğru şekilde oynatılsın.

inşallah arkadaşım çıksın aslan gibi oynasın bizde onu istiyoruz ancak ağızımı açıp bişey demeyelimmi hemen sen kuşsun sen şöylesin filan diyorlar ayıp yahu ayıp bende galatasaraylıyım ayrıca snayderin aldığı 4 milyonluk imza parasınıda unutmayalım:)

bu adamın günahı Türkiye'ye gelmekti :asd: yemediği laf kalmadı:trollface:

Her sene yapılıyor bu Emirates. Neden bu yıl çağırdılar? Çeyrek final oynayan başka takımlarda vardı. Neden biz ?

daha mantıklı bişey söyleyin o zaman snayder geldiği için demeyin galatasarayın büyüklüğüdür sadece emirates cupa çağrılmamız

daha mantıklı bişey söyleyin o zaman snayder geldiği için demeyin galatasarayın büyüklüğüdür sadece emirates cupa çağrılmamız

Emirates Cup'a çağırılmamızın sebebi, Sneijder ve Drogba transferleri. Şampiyonlar liginde adından sıkça söz ettiren Burak Yılmaz ve Muslera. Son olarak Fatih Terim. Galatasaray bu isimlerle son yıllarda düşen prestijini tekrar yükseltmiştir. Şampiyonlar Liginde daha önce Çeyrek Final oynayan Fenerbahçe neden Emiratese çağırılmadı? bu tür organizasyonlar prestijden geçer. ALLAH'a şükür bugün takımıma baktığım zaman eksik bölgelerimiz olmasına rağmen Portoyu yenebilecek potansiyele sahibiz. Bana göre Kupayı da alacağız. + Bu yıl yapacağımız bir büyük transfer ile önümüzdeki sezon Fly Emirates'den sponsorluk teklifi almamız muhtemeldir.

Emirates Cup'a çağırılmamızın sebebi, Sneijder ve Drogba transferleri. Şampiyonlar liginde adından sıkça söz ettiren Burak Yılmaz ve Muslera. Son olarak Fatih Terim. Galatasaray bu isimlerle son yıllarda düşen prestijini tekrar yükseltmiştir. Şampiyonlar Liginde daha önce Çeyrek Final oynayan Fenerbahçe neden Emiratese çağırılmadı? bu tür organizasyonlar prestijden geçer. ALLAH'a şükür bugün takımıma baktığım zaman eksik bölgelerimiz olmasına rağmen Portoyu yenebilecek potansiyele sahibiz. Bana göre Kupayı da alacağız. + Bu yıl yapacağımız bir büyük transfer ile önümüzdeki sezon Fly Emirates'den sponsorluk teklifi almamız muhtemeldir.

kardeş bak ne güzel yazmışsın burak muslera snayder drogba fatih hoca demişsin bunların hepsini bir araya koyarsan ortaya galatasaray çıkıyor zaten kimse için değil galatasaray olduğumuz için çağrıldık:)

kardeş bak ne güzel yazmışsın burak muslera snayder drogba fatih hoca demişsin bunların hepsini bir araya koyarsan ortaya galatasaray çıkıyor zaten kimse için değil galatasaray olduğumuz için çağrıldık:)

Ne güzel diyorsun işte. Bunların olmadığı zamanlarda vardı. Çağırılmadık :)

adının okunuşunu sen yazda görelim

Mantığa gel.

Fransızca senin ismiyin okunuşuda boyle "Aimerah pauleatte"

Senin işin gücün dikkat çekmek millete zorla sana kufur veya hakaret ettirmek ve ban yedirmek bu acik ve net.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Devre arası geldi ve iyi işler yaptı, neyin tartışması bu ? Seneye kesinlikle takımda kalmalı.

Seneye bizde olacak ve sahada takımı gerçek anlamda futbol oynatacaktır :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt