#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #14 Wesley Sneijder

Drogba'nin golgesinde kaldi Piri Reis ama bu adam bu sezon bizim ligi yakip yikacak !!

10 numarayı alsın artık zaten şimdiki 10 numara haketmiyor 10 numarayı.

eğer kötü birşey olmazsa bu sene sakatlık vs. ben sneiderin çok iyi olacağını düşünüyorum çünkü hırslı bir yapısı var inşallah bu sene uçuracak bizi

O goldeki vurus neydi ya acayip atti sabri falan olsaydi abanirdi yukariya dogru.

Ynt: #14 Wesley Sneijder

Drogba da Sneijder da ben yeni transferler gibi düşünüyorum Kazım gibi. Bu sezon inşallah çok katkıları olacak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kalitesine diyecek yok, büyük ihtimalle form da tutacak, ve son iki yıldır başarılı olan sistemi değiştirme durumuna sokacak bizi. Wesley başarılı olur da biz olur muyuz acaba, şahsen serbest oyunculu sistemi faydalı bulmuyorum ama görecez.

iyki varsın,sen hedef yarı final diyosan inanırım.ama şansa olur anca şıno o.bu başkan bizi 2 aydır üzdü.:(

#14 Wesley Sneijder

10 numarayi almasada olur :D

iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

pfff:o kimse adını zikretmezken ünal aysal başkan olsun diye forumda başlıklar açan bendim.gitsin demedik,eleştirdik.eleştiriye gelin artık.

Eski nickin ne?

Eleştirmenin bir usulü var. İyi ki varsın dediğin adamın var olmasını sağlayan adam Ünal Aysal. Bunu diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt